- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Kaset bozuk yada çok damlatmış olabilirsiniz karışmışBu test ten bişey anlamadım kan testi veremedğim için bundan yaptım ama ne çıkmış olablr?
Hadi bakalım inşallah. Benim tüplere daha bakılmamıştı. İlaçla ilk tedavim bendim de. Bakalım şimdilik sonucum olumlu inşallah böyle güzel ilerlerInşallah canım amin . Ben yeni geçen ay laparoskopi oldum çikolata kıstımden olmuyordu benim tüpler falan açık sıkıntı yok.olur inşallah ilk denememdi kistsiz.
Inşallah insallah allah hayırlı evlatlar versinHadi bakalım inşallah. Benim tüplere daha bakılmamıştı. İlaçla ilk tedavim bendim de. Bakalım şimdilik sonucum olumlu inşallah böyle güzel ilerler
Malesef hasta oldumBu test ten bişey anlamadım kan testi veremedğim için bundan yaptım ama ne çıkmış olablr?
Üzülme canım nasip değilmiş diğer aya inşallahMalesef hasta oldum
İnşallah cnm yarın gidicem tekrardan bakıcam doktor gel dediÜzülme canım nasip değilmiş diğer aya inşallah
Biliyorum zor ama nasip böyleymiş inşallah Bi sorun yoktur canım git muayeni ol bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah cnm yarın gidicem tekrardan bakıcam doktor gel dedi
İnşallah cnm bakalm yarın neler olacakBiliyorum zor ama nasip böyleymiş inşallah Bi sorun yoktur canım git muayeni ol bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlısı olsun canım uygun zamanı bekliyordurİnşallah cnm bakalm yarın neler olacak
Geç gördüm canım kusura bakma. Çatlatma iğnesinin etkisi geç çıkıyordur vücudundan. Ne yazık ki kanda negatifse sonuç negatiftir pes etme sakın tedavine devam et.Yaa benim tam tersi çatlatma iğnemin 14. gününde evde yaptığım idrar testi pozitif ancak kanda negatif nasıl oluyor bu iş anlamadım.
Yarın regli günüm inşallah olmam
evet öyle imiş dün regli oldum:)Geç gördüm canım kusura bakma. Çatlatma iğnesinin etkisi geç çıkıyordur vücudundan. Ne yazık ki kanda negatifse sonuç negatiftir pes etme sakın tedavine devam et.
Hayırlısı böyleymiş canım sen tedavini bırakma sakın. Ben 10 ay tedavi gördüm 10 ayın sonunda gebeliği yakalayabildim.evet öyle imiş dün regli oldum:)
Aminnn. Meraba canım Hoşgeldin aramızaSelamün aleyküm kızlar bende bugün iğne oldum heyecanla bekliyorum. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Allahtan ümit kesilmez işte ne güzel inşallah hayırlı haberler alırız beraberBaya uzun oldu ama hakkınızı helal edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?