- 26 Eylül 2020
- 173
- 93
- 28
- 30
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Benim 5 gün oldu iğne olalı canımAy tenli anne sen ne zaman oldun canım
Amin canım dileyen isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlısı İNŞALLAH tutar
Canım bence kesin iste çünkü bu iğnenin etkisi 12 14 gün arası değişiyor ve önce iğnenin etkisiyle yükselen beta hcg 14 güne gelene kadar azalıp belki hatta sıfırlanıp ondan sonra gebelik olduğu için iğnenin etkisi geçtiği için tekrar beta hcg yükselir. Seninle aynı durumu yaşayan çok kişi var ümit vermek istemem ama inşallah böyledir inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versinKizlar merhaba basindan sonuna kadar okudum msjlarinizi. Ben 3 tup bebek yaptirdim sonuncuda kizim dunyaya geldi. Kizim 13 aylik fakat hala adet gormedim dogumdan bu yana dr. Bu ay yumurtam var diye catlatma ignesi verdi cunki ikinciyi istiyorum. İgnenin 9. Gunu 12 cikti kan sonucum sevinmiştim. Sonra 11. Günü tekrar kan verdim ve 8 cikti. Dr. İgneden dedi gebelik yok dedi gönderdi. Bugun 17. Günüm ne gelen var ne giden. Ve ustelik bugun kasığımda patlayacak dereceden ağrı var. Ne oluyor sizce bana bu arada 9-10. Gun midem bulanmaya başlamıştı. Ama 11 . Gün geçti. Bugun sabah dr. Gidecegim. Tekrar kan testi isteyeyim mi
Amin canım saolasinCanım bence kesin iste çünkü bu iğnenin etkisi 12 14 gün arası değişiyor ve önce iğnenin etkisiyle yükselen beta hcg 14 güne gelene kadar azalıp belki hatta sıfırlanıp ondan sonra gebelik olduğu için iğnenin etkisi geçtiği için tekrar beta hcg yükselir. Seninle aynı durumu yaşayan çok kişi var ümit vermek istemem ama inşallah böyledir inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin
10 ay ne tedavisi gördünüz peki? Ne sorun vardı?Hayırlısı böyleymiş canım sen tedavini bırakma sakın. Ben 10 ay tedavi gördüm 10 ayın sonunda gebeliği yakalayabildim.
Merhaba ne yaptınız merak ettim inşallah hayırlı haberler almışsınızdırKizlar merhaba basindan sonuna kadar okudum msjlarinizi. Ben 3 tup bebek yaptirdim sonuncuda kizim dunyaya geldi. Kizim 13 aylik fakat hala adet gormedim dogumdan bu yana dr. Bu ay yumurtam var diye catlatma ignesi verdi cunki ikinciyi istiyorum. İgnenin 9. Gunu 12 cikti kan sonucum sevinmiştim. Sonra 11. Günü tekrar kan verdim ve 8 cikti. Dr. İgneden dedi gebelik yok dedi gönderdi. Bugun 17. Günüm ne gelen var ne giden. Ve ustelik bugun kasığımda patlayacak dereceden ağrı var. Ne oluyor sizce bana bu arada 9-10. Gun midem bulanmaya başlamıştı. Ama 11 . Gün geçti. Bugun sabah dr. Gidecegim. Tekrar kan testi isteyeyim mi
Ben 11 ay önce doğal yolla oluşan ikizlerime hamileydim ve birisini 5.haftada diğerini 8.haftada kaybettim eşimde de bende de hiçbir sorun yoktu sadece hamileliği hızlandırmak istedik. Klomen, ovitrelle, gonal f, fostimon, aşılama( negatif) eşim ve ben dehşet maddi manevi yıprandık.10 ay ne tedavisi gördünüz peki? Ne sorun vardı?
Benim eşimin sperm sayısında sorun var. Yok değil ama az.Ben 11 ay önce doğal yolla oluşan ikizlerime hamileydim ve birisini 5.haftada diğerini 8.haftada kaybettim eşimde de bende de hiçbir sorun yoktu sadece hamileliği hızlandırmak istedik. Klomen, ovitrelle, gonal f, fostimon, aşılama( negatif) eşim ve ben dehşet maddi manevi yıprandık.
O zaman hiç takma canm bak ne güzel demş doktor ama onlar aşılamaya hemen öneriyor zaten fazla beklemeyin diye demştr istiyorsan biraz daha klomen kullan 3 ay felanBenim eşimin sperm sayısında sorun var. Yok değil ama az.
Benimde rahmim T şeklinde, doktor T rahimin sorun olmadığını flimlerde içerideki hacmin gayet iyi olduğunu hamileliğe engel olabilecek hiç bir şeyin şuan bende olmadığını söyledi. Ancak eşimin sperm sayısı en büyük etken olmamasında.
Benim doktor da aşılama öneriyor ancak nedense ben biraz doğal olması için zorluyorum. Tek yaptğım şimdiye kadar çatlatma iğnesi oldu.
ben bir 6 ay kadar olursa olur kafasına geçeceğim canım. 1 senedir çok yoruldum sürekli yumurtlamayı takip et, regli olacak mıyım olmayacak mıyım stresine gir.O zaman hiç takma canm bak ne güzel demş doktor ama onlar aşılamaya hemen öneriyor zaten fazla beklemeyin diye demştr istiyorsan biraz daha klomen kullan 3 ay felan
Bende 3 ay klomenle olmazsa hemen aşılama yapmak istemiyorum 2 ay daha deneyeceğim bu ay tutmazsa sonra biraz bende dinlenicemben bir 6 ay kadar olursa olur kafasına geçeceğim canım. 1 senedir çok yoruldum sürekli yumurtlamayı takip et, regli olacak mıyım olmayacak mıyım stresine gir.
Testler yap, doktora git klomen kullan, çatlatma iğnesi ol sürekli doktora kendini anlat valla sıkıldım artık. O nedenle bir 6 ay oluruna bırakıcam
Canım sıkıntı eşindeyse tedaviyi bırakma bence benimde esimin sperm sayısı normal ama hareketlilik az o yüzden 14 aydır olmuyo sürekli hastaneye gidip geliyorum 3 aydır catlatma ignesi klomen kullanıyorum bu ay son kez olmadı bidahaki ay aşılama yapilcak 3 hakkim var yine olmassa tüp bebek enisteminde sperm sayısı az 3 senedir onlarda uğrasıyo su an 2. Kez aşılaması yapıldı bence tedavini bırakma aşılama uapmanı öneririm ben şu an sadece asılamayı bekliyorum ondan ümidim var ❤Benim eşimin sperm sayısında sorun var. Yok değil ama az.
Benimde rahmim T şeklinde, doktor T rahimin sorun olmadığını flimlerde içerideki hacmin gayet iyi olduğunu hamileliğe engel olabilecek hiç bir şeyin şuan bende olmadığını söyledi. Ancak eşimin sperm sayısı en büyük etken olmamasında.
Benim doktor da aşılama öneriyor ancak nedense ben biraz doğal olması için zorluyorum. Tek yaptğım şimdiye kadar çatlatma iğnesi oldu.
Ne güzel bak ikiniz de sağlıklısınız doktorun bir sorun olsaydı gebelik için söylerdi sana mutlaka. Aşılama denemeyi biz seçtik ama çok yıpratıcı bir süreç. İkinci aşılamamda 3üz tutmuştu tek ilerledi. En son çare aşılama dene bence maddi manevi yıprandık bu tedavilerde.Benim eşimin sperm sayısında sorun var. Yok değil ama az.
İğnenin etkisi mi diye düşünmeden edemiyor insan yarın sabah ilk idrarınla yap eğer devam ediyorsa hamilesindir inşallahMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?