Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çatlatma iğnesinin 10.günü normalden daha fazla bel ağrısı hissetmeye başladım. Uzanınca geçiyordu fakat ayaktayken dehşet ağrıyordu normal dışı olduğu için 3 gün takip ettim ağrının derecesine. Çatlatma iğnesinin 13.günü kan testim 32.9 çıkmıştı fakat eve gelince gebelik testim negatifti kuruyunca çift çizgi oldu. Ertesi gün ilk idrarla belli olmuştu çatlatma iğnesinin 14.günüydü. Benim 3üz tutmuştu belkide o yüzden belimde inanılmaz bel ağrısı çok erken başlamıştı.

Şuan hamilemisiniz

Ya çok sevindim gözün aydın keşke olsam ya kafam çok karışık inşallah olur bakalm şimdi hasta olcak gbi karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor belime vuruyor bende anlamadım
Allah razı olsun inşallah hamilelik belirtisidir.

Aslında yapabilirsin. Yani ben 14. Gün dayanamayıp yaptım çift çizgiyi gördüm biraz silikti tabi Daha sonra kan tahlili yaptırdım. 98 falan çıktı pazartesi günü. Şimdi perşembe tekrar kandan bakalım dedi doktorum ne kadar yükselecek falan diye

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin.iğne vuruldugunuz gün ve diğer günler ilişki günleriniz ne sıklıkta oldu acaba ? Ve ilk denemenizmiydi

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin.iğne vuruldugunuz gün ve diğer günler ilişki günleriniz ne sıklıkta oldu acaba ? Ve ilk denemenizmiydi

Hemen cevaplayayım. Evet ilk tedavimdi. İğneyi 20 Ekim'de oldum. Çarşamba gecesi ilişki önermişti doktorum. Yani. Bir buçuk gün sonra gibi. Ondan sonrası hiçbir şey demedi biz iki gün yaptık diğer günler 2 3 günde bir falan

21 ekimde de ben vurundum bu akşam kan testi vericem inş bakalm hayırlısı olsun bir de bişey sorucam şuan 15. Günüm hala ağrım var ksıklarımda sende de olmuşmuydu

21 ekimde de ben vurundum bu akşam kan testi vericem inş bakalm hayırlısı olsun bir de bişey sorucam şuan 15. Günüm hala ağrım var ksıklarımda sende de olmuşmuydu
Evet oluyor hala var o ağrı yani çok yoğun ve sürekli değil ama hissediyorsun arada İnşallah tüm bu ağrılarımızın sonucunda güzel güzel haberler alırız. Bu arada kan sonucunu alınca yazar mısın merak ettim

Anladım bende iğne ertesi günü aksam denedim ve 4 gün ust üste ama tutmadı ilk deneme

Anladım bende iğne ertesi günü aksam denedim ve 4 gün ust üste ama tutmadı ilk deneme
Vardır bir hayır diye düşünelim. Ben de daha önce aa kendi kendine oldu diye sevinmiştim. İki kere kimyasal gebelikmiş hevesim kursağımda kaldı. O yüzden uygun zamanda gelecektir Meleklerimiz yanımıza inşallah

Yaa benim tam tersi çatlatma iğnemin 14. gününde evde yaptığım idrar testi pozitif ancak kanda negatif nasıl oluyor bu iş anlamadım.
Yarın regli günüm inşallah olmam

Inşallah canım amin . Ben yeni geçen ay laparoskopi oldum çikolata kıstımden olmuyordu benim tüpler falan açık sıkıntı yok.olur inşallah ilk denememdi kistsiz.

Bu test ten bişey anlamadım kan testi veremedğim için bundan yaptım ama ne çıkmış olablr?

Eklentiler

• 0358605F-B770-4B00-809F-8B6B53E9CDB9.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…