• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek anlaşılır bir test değil çok damlatmış olabilir misin? Çizgiler falan karışmış görünüyor. Bence tekrar dene istersen 😊

Inşallah canım amin . Ben yeni geçen ay laparoskopi oldum çikolata kıstımden olmuyordu benim tüpler falan açık sıkıntı yok.olur inşallah ilk denememdi kistsiz.
Hadi bakalım inşallah. Benim tüplere daha bakılmamıştı. İlaçla ilk tedavim bendim de. Bakalım şimdilik sonucum olumlu inşallah böyle güzel ilerler 😊🤲

Yaa benim tam tersi çatlatma iğnemin 14. gününde evde yaptığım idrar testi pozitif ancak kanda negatif nasıl oluyor bu iş anlamadım.
Yarın regli günüm inşallah olmam
Geç gördüm canım kusura bakma. Çatlatma iğnesinin etkisi geç çıkıyordur vücudundan. Ne yazık ki kanda negatifse sonuç negatiftir pes etme sakın tedavine devam et.

Hoşbulduk. 1 sene 5 aydır istiyorum. 5 ay önce PCS olduğunu ve prolaktin yüksek olduğunu söyledi dostinex ve klomen kullanmıştım 4 tane yumurta oluşmuştu iğne vermemişti bu ay böyle deneyelim belki kendisi çatlar demişti doktorum ama o ay olmadı 2 eşimin işleri yüzünden ara vermiştik ama 23 gün kanamam oldu suprax duphaston kullandım geçmedi unocefin iğne oldum 6 tane onunla durdu enfeksiyondan demişti kontrole gittiğimde polip olduğunu söyledi primolut verdi bitince adet olacaksın adetin biter bitmez gel adet olunca geçecek mi bakacam gecmezse ameliyatla alacam yoksa adetinde düzelmez bebek de olmaz demişti. Ben primolut u kullanırken Corona oldum geçen ay adetim bitti karantinamda bitmişti ama doktorum Kasım'da gel çünkü Corona olduğun için vücudun dinlemesi gerekir şuan bişey yapamayız dedi önceden 10 gün ve daha fazla gün adet olurdum ve 1. Günden 4. Güne kadar ağrım olurdu ve 4. Gün çok gelirdi. 27 Ekim'de adet oldum ve ilk gün yoğun geldi ağrım oldu sonra ki günler geçti ve 6 gün sürdü şaşırmıştım kısa oldum bı sorun mu var diye polisten olduğunu düşündüm bittikten 2 gün sonra yani Çarşamba günü gittim doktora polibe baktırmak için 2 tane yumurta büyümüş sağda 12 solda 10 mm dedi polip geçmiş mi dedim şuan yumurtlama dönemi olduğu için görünmüyor cumartesi bi daha bakalım polibe dedi dün gittim. Solda 20 mm yumurta olduğunu söyledi. İlaç kullanmana rağmen niye az olmuş dedi. Bende yok hocam ilaç kullanmadım dedim. Haa tamam o zaman çok iyi kendisi olduysa dedi. Yarın 12de çatlatma iğne olacaksın ve pazartesi salı gece 12 de değerlendir 27 28 Kasım'da kana baktır adet olursan 2. Gün gel dedi Çok şaşkınım şuan hala atmadım polip için gitmiştim bebek tedavisini artık düşünmüyordum kendimi polip ameliyatı olacam diye hazırlarken bugün çatlatma iğnesi oldum. Rabbime güveniyorum bı umut geldi bana Rabbim yumurtamı büyüttüğü gibi 27 Kasım'da beklediğime kavusturur İNŞAALLAH. Tüm isteyenlerin ve benim kucağımızı
doldursun .

Back