• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ummadığın anda gelen de her şeyi unutturur. Belli mi olur? Tam vazgeçmişken filizlenen hayaller hiç de az değil. İnşallah güzel haberlere... 🙏
Güzel duaların için teşekkür ederim dün öğrendim hamileyim. Rabbim isteyen tüm müslüman din kardeşlerimize nasip etsin inşallah.

12. Günde pozitifi görmüştünüz 17de adet olmuşsunuz. Bu aralıkta testi tekrarlamışmıydınız. Yani sonraki günlerdede pozitifi gördünüz mü
Evet 15 16 tekrarladim ama negatif adet oldugum gun bile sabah yaptım yine cikmadı adetten 3 gun sonra yaptim yine cıkmadı olsaydı cıkardı heralde doktor emin olmak icin kan testi istedi

Evet 15 16 tekrarladim ama negatif adet oldugum gun bile sabah yaptım yine cikmadı adetten 3 gun sonra yaptim yine cıkmadı olsaydı cıkardı heralde doktor emin olmak icin kan testi istedi
Bugün 14.günüm idrarda pozitif çıktı ama ümide kapılmak istemiyorum. Hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum. Hala ilacın etkisi olabilir

Kızlar ben de vuruldum ayın 19 da ama ben de hıc bısey yok hafif karnıma agrı giriyor usuyorum yanıyorum klomen kullandım sorna iğne yaptı hayırlısıyla ben de bekliyorum 2 hafta sorna net belli olıyor sanirim 14 gun ve 14 gun. Sorna benim adetım olcaksa Rabbım gonlumuz gore versin 💕💕

Yaa canım benim Rabbim senin de gönlüne göre verir inşallah. Zor bir durum olmalı yaşadığın kimsenin yaşamasını istemem. Belki de senin kullandığın testte sorun vardır çünkü bazen benim kullandıklarımda son kullanma tarihim bile geçmemesi e rağmen geçersiz testler olabiliyor yanlış sonuç verebiliyor. Test alırken tüm kadınlar son kullanma tarihine dikkat etmelisiniz
Evet bunu katılıyorum adetım duzensız oluyordu gıtım 3 tane aldım 3 de bozuk cıktı 15 larmı geri aldım 😅 eltım dedı 15 TL 15 TL dır cöp ne işey yarıycak dedi

Iyi aksamlar kızlar:) bende bu ay ilk defa klomen ve catlatma iğnesi kullananlardanim:) bugün iğnenin 12.gunu . Belim ağrıyor arada geliyor gidiyor bugün.koyu beyaz akıntım var sık değil ama baya koyu kıvamlı krem gibi. Geçen ay laparoskopi ile çikolata kistim alındı. Başka sorunum yoktu. Doktor bu ay yumurta takibi yaptı değerlendirdik hep . Test yaptım negatif çıktı. Saatler sonra gölge gibi ikinci çizgi cıktı. Tabi o sayılmıyor demi :/ ilk defa kullanıp hamile kalanınız varmı yaa benim gibii :( hergun test yapıyorum delirmis gibi 😑

Gözünüz aydın 💐
Bana da yardımcı olurmusnuz kafam çok karışık 21 eylülde çatlatma ipnesi vurundum 22.23.26 ilişkiye girdik sonrası bugün iğnenin 14. Günü ve aşırı kasık ağrım bel ağrım var sizde hamilemiyim test yapmakta itemiyorum korkuyorum🙈

Back