- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Hakkimizda hayirlisi olsun, uzuluyor insan ya bugun buruk geciyor bana. Adet de olamadim o da ayri mevzu pazartesi kan testi vericem kesin negatif ama iste bari umudu tam keseyim.Bugün 16. Günüm ve adet oldum
İnşallah. Rabbim hakkımızda en hayırlısını versinHakkimizda hayirlisi olsun, uzuluyor insan ya bugun buruk geciyor bana. Adet de olamadim o da ayri mevzu pazartesi kan testi vericem kesin negatif ama iste bari umudu tam keseyim.
Darisi diger aylara insallah olumlu haberlerle
3ünde vurdımAyın 2 sinde mi vuruldun canım... sağlık olsun bu arada rabbim diğer ay hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşş
Anladım canım... doktor gel demiş miydi benim gelme dedi bi ay3ünde vurdım
Bugün adet oldum ve ptesi muayene ye çağırdı,Anladım canım... doktor gel demiş miydi benim gelme dedi bi ay
Hayırlısı canım benim üzülme regl oldun diğer ay hamile kalırsın inşBugün adet oldum ve ptesi muayene ye çağırdı,
İnşallah hayırlısı bakalım yaklaşık haftaya hsg çektiricem çok tedirginimHayırlısı canım benim üzülme regl oldun diğer ay hamile kalırsın inş
Maviderler .!.:
Merhaba Hanımlar,
Size biraz uzun olacak ama hikayemi yazmak istedim.1 yıllık evliyim evliliğin başlarında ilişkiye giremedim,daha sonra ağrılı şekilde yapabildim hastaneye gittim özel e.cocuk istediğimi söyledim klomen verdi bana 6 aylık evliyken.takibe gittigm zaman şubat ayıydı hiç yumurtalar in tedaviye yanıt vermediğini söyledi doktorum 1 ay sonra regl olunca tekrar gitmemi ilaç dozunu artıracağını söyledi .cok uzuldum ağladım hiç umudum yoktu.mart ayında adetim geçti ama ben hep kist düşündüm çünkü okuduğuma gore klomen kist yapabiliyordu.10 gün sonra bi test yapayım dedim ve POZITIF i görmüştüm çok şükür hemen hastaneye gittim kan verdim gebelik vardı kese de gözüktü fakat günler geçti kalp atışını alamadım ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım.kurtajdan sonra 1 ay düzenli adet oldum sonra lekelenmeler düzensizlikler başladı 10 günde 1 adet olmaya başladım hastaneye gittim yine özel e polip var denildi histereskopi ve rahim filmi istedi ama ben tek doktorda bağlı kalmayı istemedim araştırma hastaneşine gittim doktor polipten şüphelenmedi henüz genç olduğumu yasin 28 bu arada çocuğum olmadığı için histereskopi rahime zarar verebileceğini bana 0 dan başlamak istediğini söyledi adet düzenlemek için cycloprogynova ilacı verdi 21 gün kullandım bittikten 1 hafta sonra adet oldum adetimin ikinci günü beni çağırmıştı femera ilacını kullanmamı istedi yumurtalıkları büyüyormuş Ben de kullanmaya başladım 10 gün sonra yumurtalık takibi ne gittim 23 18 18 11 15'lik yumurtalarım vardı Bana ovitrelle çatlatma iğnesi verdi hemen Vuruldum Ve dediğin şekilde ilişkiye girdim ama maalesef gebelik oluşmadı iğneden 17 gün sonra Regl oldum polip mi var başka bir sıkıntı mı var Neden olmuyor Bilmiyorum başına gelen var mı klomenle yumurtaların büyümeden hamile kalmıştım bunda büyüdüğü halde olmadı tabii ki nasip her şeyin hayırlısı olsun bunu sizinle paylaşmak istedim
Ayrıca hormon değerlerim olması gerektiği gibi amh 4.56
2 dk lık bi şey canım tedirgin olma hiç ben de 2 ay önce çektirdimİnşallah hayırlısı bakalım yaklaşık haftaya hsg çektiricem çok tedirginim
Anestezi altında mı çektirdin bir de sen ne kadar ücret ödesin2 dk lık bi şey canım tedirgin olma hiç ben de 2 ay önce çektirdim
Anestezisiz canım 500Anestezi altında mı çektirdin bir de sen ne kadar ücret ödesin
Bana da bu ay gelme dedi ya bekleyelim dedi femara bu ay da etkili olabilirmis cunku. Senin kacinci deneme ?Anladım canım... doktor gel demiş miydi benim gelme dedi bi ay
Bana anestezi altında 2000 TLAnestezisiz canım 500
Çok pahalıymışş yaa anestezili 800 dü ben almak istemedim 2 dk lık bi şey içinBana anestezi altında 2000 TL
2 canım geçen ay çatlatma iğnesi vurdurmadım amaBana da bu ay gelme dedi ya bekleyelim dedi femara bu ay da etkili olabilirmis cunku. Senin kacinci deneme ?
Kendi dr um da girecek bilmiyorum ama bana da çok pahalı geldiÇok pahalıymışş yaa anestezili 800 dü ben almak istemedim 2 dk lık bi şey için
Merhaba canım sonucun nedir merak ettimBen.ilk defa çatlatma ignesi vuruldum sadece 4.gün test yapmıstim net bi sekilde cift cizgiydi yarın 12.gün sabah yapıcam bakalım sonuç ne olacak ama ben igneden sonra 1 hafta kasıklarimin agrisi kesilmemisti akıntımda vardı şu an cok agrım yok
Adet oldum.malesef canım 3.gun tekrar gidicemMe
Merhaba canım sonucun nedir merak ettim
En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallahAdet oldum.malesef canım 3.gun tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?