- 8 Şubat 2019
- 87
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Şüphesiz canımhiç üzülmedim çok büyük kistlerim olunca en azından adetle atılsın. Bebek olsa belki sıkıntı olacaktı. İlk zaten sapsarı bi akıntı geldi sanırım iltihap. Bebek için çok tehlikeli olsa düşse bu yüzden daha çok üzülürdüm
E2 yuksek olmasi iyi bisey o zaman dimi. Ne dedi sana doktorun yukselince hamilr kalma ihtimali daha mi yuksek acabaE2 ye benimde bakıldı . 130 küsür falandı . Ilaç hala kullanıyorum m yükselsin diye .
E2 yuksek olmasi iyi bisey o zaman dimi. Ne dedi sana doktorun yukselince hamilr kalma ihtimali daha mi yuksek acabaE2 ye benimde bakıldı . 130 küsür falandı . Ilaç hala kullanıyorum m yükselsin diye .
E2 yuksek olmasi iyi bisey o zaman dimi. Ne dedi sana doktorun yukselince hamilr kalma ihtimali daha mi yuksek acaba
İnşallah kistler de geçmiştirHastalandım canım bugün. Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip etsinYarın doktora gitçem bakalım kistlere ne diyecek
Kızlar yarın tekrar doktor çağırdı ohss ne durumda bakacak, benim karnımdaki şişlik öylece duruyor valla, sizce yarın anlar mı hamileliğiiğneyi buralı 8 gün olmuş olacak
Testin etkisi malesef ki canim.bende 26sinda oldum. 14.gun yapicam tutucam kendimi diyorum ama bakalimMeraba kızlar bende ayın 25 inde oldum. Ama dayanamayıp şimdi yemek yedikten sonra test yaptım silik çizgi cıktı biliyorum erken ama işte...
Benim anlatmama gerek Yok zaten :) ama kişiden kişiye değişiyormuş yani hiç hissetmeyen de var ağrıları olan daKızlar iğneden sonra sizde de ağrı oldu mu böyle ?
Hayret birsey varya her iki kasiklarimda agriyorBenim anlatmama gerek Yok zaten :) ama kişiden kişiye değişiyormuş yani hiç hissetmeyen de var ağrıları olan da
Bendede aynı adet olacakmışım gibi agrım var halenHayret birsey varya her iki kasiklarimda agriyor
Aynen canım iki haftadır ağrıdan mahvoldum. Şimdi de çok ağrım var sanırım bu bir hafta da çok zor geçecekDoğru diyosun Canim . Hem kist hem çocuk sanırım zor olurdu senin içinde . Ikisinin de ağrısı farklı olurdu . Olsun. Bunda da vardır bi hayır . Önümüze bakıcaz.
İnşallah canım baya büyük kistlerimİnşallah kistler de geçmiştir
Aynen canım iki haftadır ağrıdan mahvoldum. Şimdi de çok ağrım var sanırım bu bir hafta da çok zor geçecek
Kist giderken parça gelmesi gerekiyor muAllah şifa versin Canim.
Kist giderken parça gelmesi gerekiyor mu
Aminn Canım çok sağol. Bakalım yarın doktorum ne diyecekAnlayamadım Canim yaa . ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?