- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
- #1.461
A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kan verdin mi? merak ettim.Bnde yarın kan testi yaptıran korkuyorum ya
Merhaba canım, evet çoktandır yoksun. hayırdır kız, niye yoksun sahi? ben tabii ki hala hamile değilim senden ne var ne yok?Arkadaşlar uzun süredir bakamıyorum hamile kalan oldu mu güzel haber verecek olan var mıı
Ben yaptırdım canım ikinci gittiğim doktorum istemişti ilk gittiğim doktorum istememişti yanlış bilmiyorsam yumurta rezervini ölçmek için istiyorlararkadaşlar, amh testi yaptıran var mı? 5 doktora gittim bebek için, benden bugüne dek hiç istenmedi. hormonlar filan tamam da denk geldim internette, merak ettim.
evet yumurta rezervi için istiyorlarmış ama benden hiçbir doktor istemedi. acaba önce bazı hormonlara bakıp onların değerlerine göre mi istiyorlar amh değerini? neyse, istemediklerine göre vardır bir bildikleri.Ben yaptırdım canım ikinci gittiğim doktorum istemişti ilk gittiğim doktorum istememişti yanlış bilmiyorsam yumurta rezervini ölçmek için istiyorlar
Yaşla ilgili olabilir benim yaşım 35 belki ilerlediği için şüphe edip istemiş olabilir bendenevet yumurta rezervi için istiyorlarmış ama benden hiçbir doktor istemedi. acaba önce bazı hormonlara bakıp onların değerlerine göre mi istiyorlar amh değerini? neyse, istemediklerine göre vardır bir bildikleri.
Bilmiyorum ki... ama benim bir arkadaşım yaşı 26, ondan da istemişlerdi.Yaşla ilgili olabilir benim yaşım 35 belki ilerlediği için şüphe edip istemiş olabilir benden
Bilmiyorum ki... ama benim bir arkadaşım yaşı 26, ondan da istem
AMH Testi Neden Yaptırılır? Yaygın Kullanım amacı kadınların yumurtalık rezervinin ölçümlenmesidir. Kadınlar belli sayıda yumurta ile doğar ve bu yumurtalar her adet ile beraber azalır. AMH testi (over rezervi) yumurtalık kapasitesini ölçmek için kısırlık araştırmasında ve tüp bebek tedavisinde istenir. Böyle bi makale buldum belki işine yararBilmiyorum ki... ama benim bir arkadaşım yaşı 26, ondan da istemişlerdi.
Canım napıyosun özelden yazamadım burdan soruyum dedimBilmiyorum ki... ama benim bir arkadaşım yaşı 26, ondan da istemişlerdi.
Canım, aynıyım. Bugünlerde yumurtlamayı bekliyorum. İnofolic kullandım bu ay 1-2 kez. Gece kuşu oldum, oruç Ramazan derken 14.30’dan önce uyanmıyorum sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?Canım napıyosun özelden yazamadım burdan soruyum dedim
Anladım canım inşallah bakalım sana bakmaya geldim sayfaya. Ben şikayet etmiyim ama çokta kolay geçmiyor. Buna da şükür yine. Bugün az iş yapıyım dedim ölüyorum ağrıdan. Hormonlardan egzamam coştukta coştu. İyi olmaya çalışıyorum canım öpüyorum seni çokCanım, aynıyım. Bugünlerde yumurtlamayı bekliyorum. İnofolic kullandım bu ay 1-2 kez. Gece kuşu oldum, oruç Ramazan derken 14.30’dan önce uyanmıyorum sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
Aman aman çok dikkat et canım, Allah sabırlar ve kolaylık versin. Ben de öpüyorum seni çok. Cinsiyetini öğrenince haber et mutlaka, içimden kız geçiyor senin için hayırlısı tabii ki. GörüşürüzAnladım canım inşallah bakalım sana bakmaya geldim sayfaya. Ben şikayet etmiyim ama çokta kolay geçmiyor. Buna da şükür yine. Bugün az iş yapıyım dedim ölüyorum ağrıdan. Hormonlardan egzamam coştukta coştu. İyi olmaya çalışıyorum canım öpüyorum seni çok
Sonuç alabildiniz mi acabaBu arada Yanıklar Baharatla görüştüm. Akşam üstü Aradılar sağ olsunlar. 4 adet kür gönderecekler. 2 ay kullanacakmışım. Nasıl kullanılacağını içine yazacaklarmış. Adet olduğumda ve gebe kaldığımda kullanmayacakmışım. Eğer sabah kalktığımda adet olmadıysam duphastonu içicem. Kürler çarşamba günü anca elime geçer. Ben de 10 günde duphastonu bitiririm, adet olurum, adetim biter kürlere başlarım. Ve Allah’ın izniyle iiiiiinnnnşşşaaalllaaaahhh hamile kalırım. Amin!