- 8 Şubat 2019
- 87
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi yellowaseline
-
İnşallah olur bu sefer bebişinben ilk defa aşılama yaptırdım 7,5-8,5 cm kist oldu. Önce doktor kistin var falan demedi. Nasıl oldu bilmiyorum. Senin yumurtan mı çok oldu ben tam bilmiyorum bu konuyu?
Önceden kistim yoktu. Kontrol e gittiğimde hiç bahsetmedi .iki yumurtan var gayet iyi dedi sadece. Şuan kocaman iki tane kist var Pazartesi gidecem bakalım bunları görünce ne diyecek. Karın ağrım çok olunca başka doktora gittim ultrason kan idrar herşey e baktı. Ama aşılama yaptırdığım için tedavi başlamadı. Bi de gebelik belli olmadığı için. Ptesi 15. Gün kanda bakacak aşılama yı yapan doktor.Inşallah. Dua edelim birbirimize . Kimin duasının kabul olcağı belli olmazmış. Daha onc3den baktirdinmi kist falan varmıydı önceden sende ?
Ben polikistik over olduğum için çok fazla yumurta oluyo bende .gonal f kullandım ilk önce . Yumurtalarin Hepsi bi anda uyarılinca hepsi aynı anda büyüdü ve ohssye dönüşmüştü. Bu sefer öyle.olmadi. femara ile yumurta büyüttuk. Bi umudum ilk defa yeşerdi.. Inşallah tutar . Dua edin bna lütfen.
Kaçıncı günündesin canımUmut olsun bana silik çizgim var canım ama ignedendir diye umutlanmak istemiyorum
Bugün iğnenin 14. Günü canım ben testi 13. Günde yaptımKaçıncı günündesin canım
Canım bence iğnenin etkisi filan kalmamıştırBugün iğnenin 14. Günü canım ben testi 13. Günde yaptım
Çok silik çıktı ama o yüzden bilmiyorum ya bugün yine test yapicam canımCanım bence iğnenin etkisi filan kalmamıştır
Inşallah hamilesindir Canim. Kist iicnse panik yapma. Doktor halleder bi şekilde Bizede haber ver gebelik varsa da .çabalayan herkezin yüzü gülsun inşallah.Önceden kistim yoktu. Kontrol e gittiğimde hiç bahsetmedi .iki yumurtan var gayet iyi dedi sadece. Şuan kocaman iki tane kist var Pazartesi gidecem bakalım bunları görünce ne diyecek. Karın ağrım çok olunca başka doktora gittim ultrason kan idrar herşey e baktı. Ama aşılama yaptırdığım için tedavi başlamadı. Bi de gebelik belli olmadığı için. Ptesi 15. Gün kanda bakacak aşılama yı yapan doktor.İnşallah canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin Çok çabalıyoruz. İnşallah gayretimize karşılık evlatlarımızda nasip olsun
Bugün iğnenin 14. Günü canım ben testi 13. Günde yaptım
Aynen canım yapicamHamilelik varsa bugün kesin çıkar. Bence bugün yapın birde test.
Cnm ztn igne 10 günde artık kaybediyr kndni ondn 13 günün bnde yok igneden sanmştm hatta meger deglmşUmut olsun bana silik çizgim var canım ama ignedendir diye umutlanmak istemiyorum
Sendemi böyle öğrendin canım hamileliginiCnm ztn igne 10 günde artık kaybediyr kndni ondn 13 günün bnde yok igneden sanmştm hatta meger deglmş
Kizlar benim ignemin 6 gunu.kasiklarimda ve gogsumde cok agri vardi.bugun yavas yavas azaliyo sanirim. Sizdede oldu mu boyle seyler.sanki hamileysem azalmamasi gerekor gibi heliyo
Igneden de diyen cok kisi oluyorr. Simdi yavas yavas azalmaya baslayinca ignenin etkisi gidiyor belirtimde yok hamile deglm hissine kapiliyo iste insanCanim benimde ignemin 4. Günü bugün . Benimde kasiklarimda ve belimde ağrım var . Bilmiyorum normal mi ?
Igneden de diyen cok kisi oluyorr. Simdi yavas yavas azalmaya baslayinca ignenin etkisi gidiyor belirtimde yok hamile deglm hissine kapiliyo iste insan
Onu hic bilmiyorum canim.doktor yeterli buyukluge gelmis dedi.birde e2 ye bakti.189du.biraz daha yukselsin dedi. 2 gun sonra e2 466yken catlatma ignesi yaptirdiSizin yumurtalıklar kaç mmdeyken iğneyi oldunuz?
Onu hic bilmiyorum canim.doktor yeterli buyukluge gelmis dedi.birde e2 ye bakti.189du.biraz daha yukselsin dedi. 2 gun sonra e2 466yken catlatma ignesi yaptirdi
Hastalandım canım bugün. Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip etsinInşallah hamilesindir Canim. Kist iicnse panik yapma. Doktor halleder bi şekilde Bizede haber ver gebelik varsa da .çabalayan herkezin yüzü gülsun inşallah.
Hastalandım canım bugün. Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip etsinYarın doktora gitçem bakalım kistlere ne diyecek
Şüphesiz canımOlsun. Nasip kısmet bu işler Canim . Bidaki ay olur inşallah umit kesmek yok. O kadar umitsizlerin inkansizlarin cocugu oluyorki. Ilk önce sağlık gerisi ALLAHin bileceği iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?