- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 53
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Canım valla benim başıma neler geldi bir bilsen.. doktora gittim ultrasonla bir baktı yumurtalar aşırı uyarılmış ve ohss olmuşum hele ondan ağrıyor ve şişiyormuş kasıklarım karnım, pazartrsi günü tekrar çağırdı gebelik varsa eğer ağrılar ve şişme devam edermiş çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Hafif silik çizgin varsa hemen kan tahlili ver cnm bnde klomen ve catlatma ignesi olmştm 12 gün silik ckmştı 13 gün gdp kan verdm gebelk vardı sonra yükseldi suan 32+4 günlk gebeyimMerhaba kızlar bugün çatlatma ignemin 13. Günü bel agrım artınca dayanamayıp test yaptım iki test yaptım ikiside aynı çıktı sizce varmı biseyler
Çok geçmiş olsun kiste oluştu mu?Iyi ki de seni uyarmışım Canim ozman . Benimde yumurtalıklar 2 ay önce gördüğüm tedavide aşırı uyarılmıştı . Ohss olmustum Ben de gonalf kullanmıştım . Komalık oluyodum. Valla benimde zir gecti . O ay hic bisey yapmadim . Akisina biraktim. Sadece yumurtaliklarin normale dönmesini bekledim
Canım aynı gün aşılamamız olmuş inşallah tutmuştur aynı şekilde 2 gündür kasıklarım ağrıyor bacaklarım ağrıyo üşüyor gibiyim sonra bacaklarım yanıyor gb karnımda hafif hafif ağrıyor test için sabırsızlanıyorum ama çok erken de dahaHepiniz hoşgeldiniz Canlar ve yorum yaptığınız İçin teşekkür ederimBen pazartrsi günü çatlatma iğnemi oldum ve bugün de dahil fena halde kasık ağrısı yaşıyorum sizde böyle bir durum oldu mu
Canım hiç ihmal etme git doktora, ben de ilaçların etkisi sanırım diye diye kendimi avuttum meğer tüm yumurtalar büyümüşCanım bende 21 kasımda iğne mi oldum. Persembe gunune denk gelıyordu. Cumartesı geceden dune kadar sol kasıgım felaket agrıdı. Dr yazdım bekledıgımız bır durum bu ama sıddetlıyse bakalım dedı. Aslında sıddetlıydı ama dayanmaya calıstım. Dun aksamdan ıtıbaren genel olarak ara ara kasıklarımda agrı oluyor. Bırde benım solda yumurtam yoktu yanı onlarda buyumus olabılır dedı dr. Beklıyorum bakalım haftaya sonuc alırım ınsallah. Hayırlı haberler olsun
Aynen canım çok teşekkür ederim, ama nasıl geçer bilmiyorum gebelik var mı o da belli değil, hatırlıyor musun nasıl geçmişti seninIyi ki de seni uyarmışım Canim ozman . Benimde yumurtalıklar 2 ay önce gördüğüm tedavide aşırı uyarılmıştı . Ohss olmustum Ben de gonalf kullanmıştım . Komalık oluyodum. Valla benimde zir gecti . O ay hic bisey yapmadim . Akisina biraktim. Sadece yumurtaliklarin normale dönmesini bekledim
Çatlayan çatlıyor geride kalan küçük minik hiç büyğmemiş yumurtalar bir anda büyümeye başlıyorIgne vurundum ya catlatmıyo mu o
Çok geçmiş olsun kiste oluştu mu?
Igne vurundum ya catlatmıyo mu o
Kan testi yaptırın. işallah Hayırlı haberler alırsınızMerhaba kızlar bugün çatlatma ignemin 13. Günü bel agrım artınca dayanamayıp test yaptım iki test yaptım ikiside aynı çıktı sizce varmı biseyler
Aynen canım çok teşekkür ederim, ama nasıl geçer bilmiyorum gebelik var mı o da belli değil, hatırlıyor musun nasıl geçmişti senin
Inşallah hepimiz hamile kalırız. Siz de mi femara kullandınız ?21 kasımda ıgne oldum. 22+sonraki 5 günü degerlendırın dedı carsambaya kadardı yanı sonra bekleyıs basladı..
İnşallah olur bu sefer bebişinBen pkoluyum. Kiste dönüşmedi Allahtan. Normale yani pkoya tekrar döndü. Ve bu ay da femara ile başladım. Ignemi oldum. Bekliyorum işte. Hayirlisi
Inşallah hepimiz hamile kalırız. Siz de mi femara kullandınız ?
Yok canım ben ılk once duphaston kullandım sonra klomen sonra catlatma ıgnesı
Umut olsun bana silik çizgim var canım ama ignedendir diye umutlanmak istemiyorumHafif silik çizgin varsa hemen kan tahlili ver cnm bnde klomen ve catlatma ignesi olmştm 12 gün silik ckmştı 13 gün gdp kan verdm gebelk vardı sonra yükseldi suan 32+4 günlk gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?