Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar bugün çatlatma ignemin 13. Günü bel agrım artınca dayanamayıp test yaptım iki test yaptım ikiside aynı çıktı sizce varmı biseyler

Eklentiler

• 20191130_152041.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 398

Iyi ki de seni uyarmışım Canim ozman . Benimde yumurtalıklar 2 ay önce gördüğüm tedavide aşırı uyarılmıştı . Ohss olmustum Ben de gonalf kullanmıştım . Komalık oluyodum. Valla benimde zir gecti . O ay hic bisey yapmadim . Akisina biraktim. Sadece yumurtaliklarin normale dönmesini bekledim

Merhaba kızlar bugün çatlatma ignemin 13. Günü bel agrım artınca dayanamayıp test yaptım iki test yaptım ikiside aynı çıktı sizce varmı biseyler
Hafif silik çizgin varsa hemen kan tahlili ver cnm bnde klomen ve catlatma ignesi olmştm 12 gün silik ckmştı 13 gün gdp kan verdm gebelk vardı sonra yükseldi suan 32+4 günlk gebeyim

Çok geçmiş olsun kiste oluştu mu?

Canım aynı gün aşılamamız olmuş inşallah tutmuştur aynı şekilde 2 gündür kasıklarım ağrıyor bacaklarım ağrıyo üşüyor gibiyim sonra bacaklarım yanıyor gb karnımda hafif hafif ağrıyor test için sabırsızlanıyorum ama çok erken de daha

Canım hiç ihmal etme git doktora, ben de ilaçların etkisi sanırım diye diye kendimi avuttum meğer tüm yumurtalar büyümüş

Aynen canım çok teşekkür ederim, ama nasıl geçer bilmiyorum gebelik var mı o da belli değil, hatırlıyor musun nasıl geçmişti senin

21 kasımda ıgne oldum. 22+sonraki 5 günü degerlendırın dedı carsambaya kadardı yanı sonra bekleyıs basladı..

Aynen canım çok teşekkür ederim, ama nasıl geçer bilmiyorum gebelik var mı o da belli değil, hatırlıyor musun nasıl geçmişti senin

Ben ohss oldugum zamanlarda bu konuyu çok araştırmıştım. Tehlikesi var çünkü. Bunun ileri safhaları ve başlangıcı var . Doktorun daha iyi bilir.bunu söyle ve daniş. Ben hafif şekilde atlattım. Eğer ileri safhadaysa karaciğerde su toplanabiliyo . Bunu söyle doktoruna . Kontrol etsin . Ve ohss de en önemli şey bel kalınlığın artar . Kilon artar . Kilo almamaya çalış . Yürüyüş yap mutlaka . Hafif şekilde geçsin . Bana 3 doktor da ayni şeyi tavsiye etti . Hatırladıklarım bunlar Canim .

Ben pkoluyum. Kiste dönüşmedi Allahtan. Normale yani pkoya tekrar döndü. Ve bu ay da femara ile başladım. Ignemi oldum. Bekliyorum işte. Hayirlisi
İnşallah olur bu sefer bebişin ben ilk defa aşılama yaptırdım 7,5-8,5 cm kist oldu. Önce doktor kistin var falan demedi. Nasıl oldu bilmiyorum. Senin yumurtan mı çok oldu ben tam bilmiyorum bu konuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…