Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar, amh testi yaptıran var mı? 5 doktora gittim bebek için, benden bugüne dek hiç istenmedi. hormonlar filan tamam da denk geldim internette, merak ettim.
Ben yaptırdım canım ikinci gittiğim doktorum istemişti ilk gittiğim doktorum istememişti yanlış bilmiyorsam yumurta rezervini ölçmek için istiyorlar

Ben yaptırdım canım ikinci gittiğim doktorum istemişti ilk gittiğim doktorum istememişti yanlış bilmiyorsam yumurta rezervini ölçmek için istiyorlar
evet yumurta rezervi için istiyorlarmış ama benden hiçbir doktor istemedi. acaba önce bazı hormonlara bakıp onların değerlerine göre mi istiyorlar amh değerini? neyse, istemediklerine göre vardır bir bildikleri.

evet yumurta rezervi için istiyorlarmış ama benden hiçbir doktor istemedi. acaba önce bazı hormonlara bakıp onların değerlerine göre mi istiyorlar amh değerini? neyse, istemediklerine göre vardır bir bildikleri.
Yaşla ilgili olabilir benim yaşım 35 belki ilerlediği için şüphe edip istemiş olabilir benden

AMH Testi Neden Yaptırılır? Yaygın Kullanım amacı kadınların yumurtalık rezervinin ölçümlenmesidir. Kadınlar belli sayıda yumurta ile doğar ve bu yumurtalar her adet ile beraber azalır. AMH testi (over rezervi) yumurtalık kapasitesini ölçmek için kısırlık araştırmasında ve tüp bebek tedavisinde istenir. Böyle bi makale buldum belki işine yarar

Bilmiyorum ki... ama benim bir arkadaşım yaşı 26, ondan da istemişlerdi.
AMH Testi Neden Yaptırılır? Yaygın Kullanım amacı kadınların yumurtalık rezervinin ölçümlenmesidir. Kadınlar belli sayıda yumurta ile doğar ve bu yumurtalar her adet ile beraber azalır. AMH testi (over rezervi) yumurtalık kapasitesini ölçmek için kısırlık araştırmasında ve tüp bebek tedavisinde istenir. Böyle bi makale buldum belki işine yarar

Canım, aynıyım. Bugünlerde yumurtlamayı bekliyorum. İnofolic kullandım bu ay 1-2 kez. Gece kuşu oldum, oruç Ramazan derken 14.30’dan önce uyanmıyorum sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
Anladım canım inşallah bakalım sana bakmaya geldim sayfaya. Ben şikayet etmiyim ama çokta kolay geçmiyor. Buna da şükür yine. Bugün az iş yapıyım dedim ölüyorum ağrıdan. Hormonlardan egzamam coştukta coştu. İyi olmaya çalışıyorum canım öpüyorum seni çok

Aman aman çok dikkat et canım, Allah sabırlar ve kolaylık versin. Ben de öpüyorum seni çok. Cinsiyetini öğrenince haber et mutlaka, içimden kız geçiyor senin için hayırlısı tabii ki. Görüşürüz

Sonuç alabildiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…