Çatlatma iğnesi oldum ama gec mi kaldım :(

İnanın çok üzüldüm siz orda agladınız okurken benimde gözlerim doldu üzülmeyin rabbim yeniden tatdırır insallah o duyguyu sana bana olmayan herkese versin Allahım sizde üzülmeyin lütfen yine olur yine olcak

Inşallah çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için elimde değildi tutamıyordum kendimi sürekli ağlamak geldi içimden ilk defa olunca birde beklenti içinde olunca hayal kırıklığına uğradım şimdide dua ediyorum biran önce sağlıklısından olsun diye

Yaş 35 hiç bebeğim de yok bunaldim stres oluyorum zaman ilerledikçe

Canım uzulme bende yasadım aynısını ama sonucda dollenme oldu rahıme tutunmaya basları bu baslangıc bıdahakıe saglıklısı olacak dua et kap atısını duyupda kaybetmedın kurtajda onun uzuntusude cok baska ben temmuzda kımyasal oldum gunlerce agladım sımdı bu ay yıne hamıleyım ama daha yenı keseyıde bebegımıde saglıkla gorurum ıns yıne hevesım kursagımda kalacak dıye cok korkuyorum rabbım kucaklarımızı evlatla doldursun yuvalarımızı senlendırsın ınsallah
Yaş 35 hiç bebeğim de yok bunaldim stres oluyorum zaman ilerledikçe

Evet allah kimseye vermesin çok haklısın hepimize biran önce sağlıklı kulağımızda kalacak sağlıklı genişler nasip etsin inşallah

Bir daha yasatmasin rabbim sağlıklısından bana isteyen herkese biran önce nasip etsin inşaallah

Nasıl oldunuz biraz daha iyi misiniz. Aklım sizde kaldı Allahım bi daha yaşatmasın insallah. Cok düşünüp kendinizi iyice yıpratmayın yine olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…