• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi oldum ama gec mi kaldım :(

Cok merak ettim ne yaptınız :)
Malesef kimyasal gebelik gecirmisim asiri bel ve kasik ağrısı ile adet oldum asiri kanamam oldu beta bhcg 8.6ya düştü daha sonra sıfırladı benim içinde bol ağlamalı üzüntülü günlere sabretmek kaldı çünki hiç bebeğim yok 7 YILLIK evliyim kendimi hamile gibi hissetmiştim şokta gibiydim mutluluktan hayırlısı buymuş bu arada hala ağlıyorum duygulandım yine😢😭

Malesef kimyasal gebelik gecirmisim asiri bel ve kasik ağrısı ile adet oldum asiri kanamam oldu beta bhcg 8.6ya düştü daha sonra sıfırladı benim içinde bol ağlamalı üzüntülü günlere sabretmek kaldı çünki hiç bebeğim yok 7 YILLIK evliyim kendimi hamile gibi hissetmiştim şokta gibiydim mutluluktan hayırlısı buymuş bu arada hala ağlıyorum duygulandım yine😢😭
Canım uzulme bende aynını yadadım uc ay sonra sımdı yıne hamıleyım daha goremedım ama sagsaglım kavusurum ınsallah umudunu kaybetme tedavıne devam et ılk ogrendıhın kan degerın neydı bende 9 bucukla ogrendım kımyasal olduğumda sonra yedıye dusmusdu

Canım uzulme bende aynını yadadım uc ay sonra sımdı yıne hamıleyım daha goremedım ama sagsaglım kavusurum ınsallah umudunu kaybetme tedavıne devam et ılk ogrendıhın kan degerın neydı bende 9 bucukla ogrendım kımyasal olduğumda sonra yedıye dusmusdu
Ilk öğrendiğimde 12 idi daha sonra 8.6 ya düştü bugün de tekrar baktirdim sifirlamisti

Şimdi marek ediyorum aceba ne kadar sürede kalabilirim diye hayırlısı olsun tabikide allah elimde kalacak olanı sağlıklısini versin inşallah biran önce.

Saol ınsallah bende oyle olmusdum bu sefer sevınemedım cok bısey olacak korkusuyla ınsallah en kısa zamanda saglıklı bır gebelık gecırırsın
Inşallah sağlıklı bir şekilde artarak devam eder çook zormus kaybetmek oysa o kadar mutlu olmuştum ki ne olduğumu şaşırdım

Back