- 27 Ekim 2019
- 89
- 35
- 38
- 30
- Konu Sahibi Aysecik_06
-
Daha öncesinde 36 saat gibi bisey söylemişti ama yaptırdığımız gün bisey demediSaat vermediyse bi sıkınti olmaz
Bende öyle düsündüm ama insan düsünmeden yapamıyo sürekli aklımda :)Yok canim sikinti yapma kendine catlasa bile yumurtanin ömrü 24 saat.olacagi varsa olur
Bnde ayın 16 sında yaptım sabah 7 de, akşam birlikte olmuştuk bizde. Saat vermemişti Dr. sadece 3 günü değerlendirin dedi iğneden sonra.Öncelikle merhabalar kızlar içim o kadar dolu ki sanırım yardımı sizde bulcam. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum doktorum cumartesini değerlendirmemizi istedi yani dünü ama eşim calıştığı için gece oldu sizce gec kalmışmıyımdır cok üzüldüm. Ama calıstıgı için gündüz fırsatımız olmadı
Bize de saat vermedi canım sadece ertesi gün dedi ve 3 gün dedi ama ben ilk gün için endiselendim gec mi kaldım diyeBnde ayın 16 sında yaptım sabah 7 de, akşam birlikte olmuştuk bizde. Saat vermemişti Dr. sadece 3 günü değerlendirin dedi iğneden sonra.
Bu arada insallah tutar hayırlı haberini alırsınBnde ayın 16 sında yaptım sabah 7 de, akşam birlikte olmuştuk bizde. Saat vermemişti Dr. sadece 3 günü değerlendirin dedi iğneden sonra.
İnşallah canım sendeBu arada insallah tutar hayırlı haberini alırsın
Ben igneyi oldum ama bekliyorum 1 haftam varSonuc alan varmı kızlar bende olucam onumuzdekı hafta
NegatifSonuc alan varmı kızlar bende olucam onumuzdekı hafta
İnsallah hamılesınızdır bende salı gıdıcem ınsallah yeterı kadar buyumusdur catlatma ıgnemı olurumBen igneyi oldum ama bekliyorum 1 haftam var
Merhaba ne yaptınız igneyi oldunuz mu merak ettim.İnsallah hamılesınızdır bende salı gıdıcem ınsallah yeterı kadar buyumusdur catlatma ıgnemı olurum
Evet iğnemi oldum heycanla ve umutla beklıyorum 19 kasımda test yapacam bu kez kavusurum yavruma ınsallah sız naptınız test gununuz geldımıMerhaba ne yaptınız igneyi oldunuz mu merak ettim.
İnşallah mutlu sonuç alırsınızEvet iğnemi oldum heycanla ve umutla beklıyorum 19 kasımda test yapacam bu kez kavusurum yavruma ınsallah sız naptınız test gununuz geldımı
Üzüldüm ınsallah bırdahakı sefere sende mutlu sonuc alırsın bende bu ay alırım ınsallah ılk ay hıc beklemıyordum hamıle kalmayı sonra kimyasal dedı doktor degerım 9 bucukdu kan testı yaptım ıkı gun sonra 7 ye dusdu valla cok yıkıldım umutlandım ıkı gunde olsa cunku uc ay ara verıp bu ay tekrar tedavı oldum ınsallah bu ay saglıklı bır gebelık olur Rabbım kucaklarımızı evlatla doldursun ınsallahİnşallah mutlu sonuç alırsınızmalesef ben bu gün adet oldum
Amin insallahÜzüldüm ınsallah bırdahakı sefere sende mutlu sonuc alırsın bende bu ay alırım ınsallah ılk ay hıc beklemıyordum hamıle kalmayı sonra kimyasal dedı doktor degerım 9 bucukdu kan testı yaptım ıkı gun sonra 7 ye dusdu valla cok yıkıldım umutlandım ıkı gunde olsa cunku uc ay ara verıp bu ay tekrar tedavı oldum ınsallah bu ay saglıklı bır gebelık olur Rabbım kucaklarımızı evlatla doldursun ınsallah
Ben 2 sene sonra canımKızlar Çatlama ölmesine evlendikten kaç ay sonra başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?