Çatlatma iğnesi oldum ama gec mi kaldım :(

Aysecik_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
89
35
38
30
Öncelikle merhabalar kızlar içim o kadar dolu ki sanırım yardımı sizde bulcam. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum doktorum cumartesini değerlendirmemizi istedi yani dünü ama eşim calıştığı için gece oldu sizce gec kalmışmıyımdır cok üzüldüm. Ama calıstıgı için gündüz fırsatımız olmadı

Yok canim sikinti yapma kendine catlasa bile yumurtanin ömrü 24 saat.olacagi varsa olur

Bnde ayın 16 sında yaptım sabah 7 de, akşam birlikte olmuştuk bizde. Saat vermemişti Dr. sadece 3 günü değerlendirin dedi iğneden sonra.

Bnde ayın 16 sında yaptım sabah 7 de, akşam birlikte olmuştuk bizde. Saat vermemişti Dr. sadece 3 günü değerlendirin dedi iğneden sonra.
Bize de saat vermedi canım sadece ertesi gün dedi ve 3 gün dedi ama ben ilk gün için endiselendim gec mi kaldım diye

İnşallah mutlu sonuç alırsınız malesef ben bu gün adet oldum
Üzüldüm ınsallah bırdahakı sefere sende mutlu sonuc alırsın bende bu ay alırım ınsallah ılk ay hıc beklemıyordum hamıle kalmayı sonra kimyasal dedı doktor degerım 9 bucukdu kan testı yaptım ıkı gun sonra 7 ye dusdu valla cok yıkıldım umutlandım ıkı gunde olsa cunku uc ay ara verıp bu ay tekrar tedavı oldum ınsallah bu ay saglıklı bır gebelık olur Rabbım kucaklarımızı evlatla doldursun ınsallah

Amin insallah cok düsünmemeye bakın düsündükce stres oluyoruz cünkü hayırlı haberinizi bekliyorum insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…