- 9 Temmuz 2019
- 263
- 175
- 23
- Konu Sahibi Aysecik_06
-
Canım senin aşılama mı oldu yoksa sadece çatlatma iğnesi mi acaba?Benimde öyle canım hiç bi sorun yok ne eşimde nede bende ama olmuyo iki senedir üzmeyin kendinizi cok isteyince olmuyo bazen
Çatlatma ignesi canımCanım senin aşılama mı oldu yoksa sadece çatlatma iğnesi mi acaba?
Çokca aminn canımİnsallah sende ısteyen herkezde hamıle kalır
Bende öyle düsünüyodum hiç bir sorun olmayınca iste insan bilemiyo,Dimi ya nedense bende hic ummadim olmayacağını hemen olursandim adet va duzenli olunca ama öyel olmuyormus
25 yasındayım canım bensizinyaskac
Streste onemli stresi hayatta çıkarmak laizmBende öyle düsünüyodum hiç bir sorun olmayınca iste insan bilemiyo,
Aynen öyle :)Streste onemli stresi hayatta çıkarmak laizm
Malesef kimyasal gebelik gecirmisim asiri bel ve kasik ağrısı ile adet oldum asiri kanamam oldu beta bhcg 8.6ya düştü daha sonra sıfırladı benim içinde bol ağlamalı üzüntülü günlere sabretmek kaldı çünki hiç bebeğim yok 7 YILLIK evliyim kendimi hamile gibi hissetmiştim şokta gibiydim mutluluktan hayırlısı buymuş bu arada hala ağlıyorum duygulandım yineCok merak ettim ne yaptınız :)
Canım uzulme bende aynını yadadım uc ay sonra sımdı yıne hamıleyım daha goremedım ama sagsaglım kavusurum ınsallah umudunu kaybetme tedavıne devam et ılk ogrendıhın kan degerın neydı bende 9 bucukla ogrendım kımyasal olduğumda sonra yedıye dusmusduMalesef kimyasal gebelik gecirmisim asiri bel ve kasik ağrısı ile adet oldum asiri kanamam oldu beta bhcg 8.6ya düştü daha sonra sıfırladı benim içinde bol ağlamalı üzüntülü günlere sabretmek kaldı çünki hiç bebeğim yok 7 YILLIK evliyim kendimi hamile gibi hissetmiştim şokta gibiydim mutluluktan hayırlısı buymuş bu arada hala ağlıyorum duygulandım yine
Ilk öğrendiğimde 12 idi daha sonra 8.6 ya düştü bugün de tekrar baktirdim sifirlamistiCanım uzulme bende aynını yadadım uc ay sonra sımdı yıne hamıleyım daha goremedım ama sagsaglım kavusurum ınsallah umudunu kaybetme tedavıne devam et ılk ogrendıhın kan degerın neydı bende 9 bucukla ogrendım kımyasal olduğumda sonra yedıye dusmusdu
Kimyasal gebelik geçirenler kolay hamile kalabilirlermiş öle mi?cnm kimyasal gebeligimin şimdiki gebeliğinin arası ne kadar sürdü?Ilk öğrendiğimde 12 idi daha sonra 8.6 ya düştü bugün de tekrar baktirdim sifirlamisti
Ayrıca doktorum bu ay tedavi vermeden 1 ay ara verelim dedi inşallah olur hayırlısı ileIlk öğrendiğimde 12 idi daha sonra 8.6 ya düştü bugün de tekrar baktirdim sifirlamisti
Ilk öğrendiğimde 12 idi daha sonra 8.6 ya düştü bugün de tekrar baktirdim sifirlamisti
Inşallah sağlıklı bir şekilde artarak devam eder çook zormus kaybetmek oysa o kadar mutlu olmuştum ki ne olduğumu şaşırdımBenımde bu hamılelegımde 19 la ogrendım ıkı gune 47 oldu daha baktırmadım yıne korkuyorum
Psikolojim bozuldu kaç gün agladim ilk gün hele abartmıyorum sabah 4 kadar agladim işe balon gibi gözlerle gitmek zorunda kaldimInşallah sağlıklı bir şekilde artarak devam eder çook zormus kaybetmek oysa o kadar mutlu olmuştum ki ne olduğumu şaşırdım
Inşallah sağlıklı bir şekilde artarak devam eder çook zormus kaybetmek oysa o kadar mutlu olmuştum ki ne olduğumu şaşırdım
Psikolojim bozuldu kaç gün agladim ilk gün hele abartmıyorum sabah 4 kadar agladim işe balon gibi gözlerle gitmek zorunda kaldim
Bisey olmaz olacagi varsa olur zaten sperm 3..5 gün yasyomus zaten çok yapmakla olmuyoYok canim sikinti yapma kendine catlasa bile yumurtanin ömrü 24 saat.olacagi varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?