- 27 Ekim 2019
- 89
- 35
- 38
- 30
- Konu Sahibi Aysecik_06
24 saat dedi bana doktor bu benim ikinci size kac dedi canımKızlar bende bugun iğneyi vuurndum yarin ve çarşamba bilriktelik dendi ama bana saat verildi size.neden vermediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 saat dedi bana doktor bu benim ikinci size kac dedi canımKızlar bende bugun iğneyi vuurndum yarin ve çarşamba bilriktelik dendi ama bana saat verildi size.neden vermediler
Merhaba ne yaptınız merak ettim sonuç nasılİkimizinde olur ınsallah oyle dusunme bende korkuyorum testı nasıl yapacam bılmıyorum cunku negatıf cok uzecek ınsallah kopkoyu ıkıncı cızgıyı goruruz ıkımızde
gece 2400 dedi ama olmadi24 saat dedi bana doktor bu benim ikinci size kac dedi canım
Nedengece 2400 dedi ama olmadi
catladi ama hamile kalamdim benin çatlama sorunum yokti zaten garanti olsun diye kneidm isteidm
Benimde öyle canım hiç bi sorun yok ne eşimde nede bende ama olmuyo iki senedir üzmeyin kendinizi cok isteyince olmuyo bazencatladi ama hamile kalamdim benin çatlama sorunum yokti zaten garanti olsun diye kneidm isteidm
Merhaba ne yaptınız merak ettim sonuç nasıl
yas olmasa takammda yasimvar bu cnaimi sıkıyor nebilim olursandim sizde yaş kaçBenimde öyle canım hiç bi sorun yok ne eşimde nede bende ama olmuyo iki senedir üzmeyin kendinizi cok isteyince olmuyo bazen
Hamilesiniz bence :) bende dün ikinci catlatma ignesini yaptırdım beklemedeyim bakalımIlk kan testım 19 cıktı ıkı gun sonra 47 cıkdı haftaya tekrar ıstedı doktorum sız naptınız
Ben 25 yasındayımyas olmasa takammda yasimvar bu cnaimi sıkıyor nebilim olursandim sizde yaş kaç
Olur tabi ki hiç sorun yapmayın kendinize ben 2 senedir bekliyorum sonuç hep aynıyas olmasa takammda yasimvar bu cnaimi sıkıyor nebilim olursandim sizde yaş kaç
buayi bekliyorumOlur tabi ki hiç sorun yapmayın kendinize ben 2 senedir bekliyorum sonuç hep aynı
İnşallah olur bende beklemedeyim şuanbuayi bekliyorum
nisana kadar kendim denicem olmasa aşılama bavsurcm bendeİnşallah olur bende beklemedeyim şuan
Ne kadardır istiyosunuz, bana doktorum öbür yapcagımızı söyledi ama korkuyorum acaba erken mi ki istiyorumda yapmasınınisana kadar kendim denicem olmasa aşılama bavsurcm bende
ben 5ay oldi yasimdandolayi cok beklemek istemiyorum bana 6aybekel dedi doktorNe kadardır istiyosunuz, bana doktorum öbür yapcagımızı söyledi ama korkuyorum acaba erken mi ki istiyorumda yapmasını
Cok stres olunca istedigimiz gibi olmuyo insallah istediginiz gibi olur moral bozmayalım :) ben 2 senedir alıstım galiba ilk zamanlar cok zor geciyodu simdi alıstımben 5ay oldi yasimdandolayi cok beklemek istemiyorum bana 6aybekel dedi doktor
Cok stres olunca istedigimiz gibi olmuyo insallah istediginiz gibi olur moral bozmayalım :) ben 2 senedir alıstım galiba ilk zamanlar cok zor geciyodu simdi alıstım
sizinyaskacCok stres olunca istedigimiz gibi olmuyo insallah istediginiz gibi olur moral bozmayalım :) ben 2 senedir alıstım galiba ilk zamanlar cok zor geciyodu simdi alıstım
Hamilesiniz bence :) bende dün ikinci catlatma ignesini yaptırdım beklemedeyim bakalım