ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Bende şuan karın ağrısı başladı regl oluyorum büyük ihtimalle. Normalde hiç regli ağrısı çekmezdim

14. Gün en mantıklısı ben ilk çocuğumda kaset test yaptım negatif çıktı. Kanda öğrenmiştim sonra
geç döllenme olmuş olabilir sizde bizim çatlatma iğnesi dahil 3 gün oldu üst üste bidaha olmadı. o yüzden geç döllenme olmaz. bakalm benim de ilk çocuğumda 13. gün pozitifi görmüştüm galiba. yanlış hatrlamıyosam. bu ay hiç belirtim yok olmadı diye düşünüyorum. cuma ve cumartesi yaparım test hayırlısı

Sizin de mi ikinci iğneniz. İlk çocuğunuzda da mı çatlatma iğnesi yapmıştınız aceba. Benim ikinci iğnem çok şükür ilk çocuğumda tuttu şuan ikinciyi istiyoruz. Geçen hafta cuma iğnemi oldum. Mesela ilkinde çatladığını hissetmiştim ama bunda öyle bir şey olmadı hiç bir belirtim yoktu. Şuan sadece karın ağrısı çekiyorum o da regli ağrısı gibi

Ben 7 sene önce 4-5 kere çatlatma iğnesi oldum. ikisi tuttu. Birinde kürtaj olmak zorunda kaldım.Kalp atışı yoktu. Diğerini kucağıma aldım şükür. Şu 2 aydır tekrar başladık bakalm tutacak mı birkaç defa daha denerim bu tutmazsa. Sonra biraz daha ara veriirim.

Allah gönlünüze göre versin olur inşallah bende olmazsa ara verip üç aylarda tekrar başlayacağım

Kızlar ben elendim sanırım bugün koyu renk bi akıntım oldu bunun gerisi gelirse regl oldum demektir bugün 14. Gün

Ağrı değil ama kısa süreli sağ kasıkta batma oluyordu akıntım normale göre daha fazlaydı ama iğne etkisiydi heralde tam olarak adet de olmadım henüz ama olacağım sanki ya koyu renk akıntım oldu
Yerleşme kanaması olabilir inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız

Belki yerlesme kanamasidir bugun kan verseydiniz keske tam 14.gunde kan verin diyorlar ya
Ağrı değil ama kısa süreli sağ kasıkta batma oluyordu akıntım normale göre daha fazlaydı ama iğne etkisiydi heralde tam olarak adet de olmadım henüz ama olacağım sanki ya koyu renk akıntım oldu

yerlesme kanamasi adetten bir kac gun once gelmez mi ben dort gozle ufak bir damlacik bekliyorum her lavaboya girdigimde kafalar yandi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…