-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Benim bugün iğne olalı tam 14 gün oldu ama adetimi beklemek istiyorum ve direkt kan vermek istiyorum testlerde bazen yanıltıyorBenim cuma 12. gün olacak test yapacam 14. güne bekleyim diyordum ama cumadan başlayım yavaş yavaş hazırlayım kendimi.
inşallah tutmuştur bu ay. Her ay test yapmak çok sinir bozucuBenim bugün iğne olalı tam 14 gün oldu ama adetimi beklemek istiyorum ve direkt kan vermek istiyorum testlerde bazen yanıltıyor
Bende şuan karın ağrısı başladı regl oluyorum büyük ihtimalle. Normalde hiç regli ağrısı çekmezdimKızlar benim de hiç belirtim kalmadı sanki ya akıntım vardı azaldı kasıkta batma oluyordu dün bişey hissetmedim hala gaz var çok bir de artık regl günüm yaklaştıği için göğüs hassasiyeti başladı o kadar
14. Gün en mantıklısı ben ilk çocuğumda kaset test yaptım negatif çıktı. Kanda öğrenmiştim sonraBenim cuma 12. gün olacak test yapacam 14. güne bekleyim diyordum ama cumadan başlayım yavaş yavaş hazırlayım kendimi.
geç döllenme olmuş olabilir sizde bizim çatlatma iğnesi dahil 3 gün oldu üst üste bidaha olmadı. o yüzden geç döllenme olmaz. bakalm benim de ilk çocuğumda 13. gün pozitifi görmüştüm galiba. yanlış hatrlamıyosam. bu ay hiç belirtim yok olmadı diye düşünüyorum. cuma ve cumartesi yaparım test hayırlısı14. Gün en mantıklısı ben ilk çocuğumda kaset test yaptım negatif çıktı. Kanda öğrenmiştim sonra
Sizin de mi ikinci iğneniz. İlk çocuğunuzda da mı çatlatma iğnesi yapmıştınız aceba. Benim ikinci iğnem çok şükür ilk çocuğumda tuttu şuan ikinciyi istiyoruz. Geçen hafta cuma iğnemi oldum. Mesela ilkinde çatladığını hissetmiştim ama bunda öyle bir şey olmadı hiç bir belirtim yoktu. Şuan sadece karın ağrısı çekiyorum o da regli ağrısı gibigeç döllenme olmuş olabilir sizde bizim çatlatma iğnesi dahil 3 gün oldu üst üste bidaha olmadı. o yüzden geç döllenme olmaz. bakalm benim de ilk çocuğumda 13. gün pozitifi görmüştüm galiba. yanlış hatrlamıyosam. bu ay hiç belirtim yok olmadı diye düşünüyorum. cuma ve cumartesi yaparım test hayırlısı
Ben 7 sene önce 4-5 kere çatlatma iğnesi oldum. ikisi tuttu. Birinde kürtaj olmak zorunda kaldım.Kalp atışı yoktu. Diğerini kucağıma aldım şükür. Şu 2 aydır tekrar başladık bakalm tutacak mı birkaç defa daha denerim bu tutmazsa. Sonra biraz daha ara veriirim.Sizin de mi ikinci iğneniz. İlk çocuğunuzda da mı çatlatma iğnesi yapmıştınız aceba. Benim ikinci iğnem çok şükür ilk çocuğumda tuttu şuan ikinciyi istiyoruz. Geçen hafta cuma iğnemi oldum. Mesela ilkinde çatladığını hissetmiştim ama bunda öyle bir şey olmadı hiç bir belirtim yoktu. Şuan sadece karın ağrısı çekiyorum o da regli ağrısı gibi
Allah gönlünüze göre versin olur inşallah bende olmazsa ara verip üç aylarda tekrar başlayacağımBen 7 sene önce 4-5 kere çatlatma iğnesi oldum. ikisi tuttu. Birinde kürtaj olmak zorunda kaldım.Kalp atışı yoktu. Diğerini kucağıma aldım şükür. Şu 2 aydır tekrar başladık bakalm tutacak mı birkaç defa daha denerim bu tutmazsa. Sonra biraz daha ara veriirim.
amin herkese inşallahAllah gönlünüze göre versin olur inşallah bende olmazsa ara verip üç aylarda tekrar başlayacağım
Yaaa üzüldüm canim benim nasip isteKızlar ben elendim sanırım bugün koyu renk bi akıntım oldu bunun gerisi gelirse regl oldum demektir bugün 14. Gün
Ağrın oldu mu aceba iğneyi yaptığın günden beriKızlar ben elendim sanırım bugün koyu renk bi akıntım oldu bunun gerisi gelirse regl oldum demektir bugün 14. Gün
Bende yarın vercem kan ağrım var ama reglide olabilirim yaBugun igne gununu saymazsak 9.gunum keske simdiden belli olsa
Ağrı değil ama kısa süreli sağ kasıkta batma oluyordu akıntım normale göre daha fazlaydı ama iğne etkisiydi heralde tam olarak adet de olmadım henüz ama olacağım sanki ya koyu renk akıntım olduAğrın oldu mu aceba iğneyi yaptığın günden beri
İnşallah olumlu sonuçlanır sizinBende yarın vercem kan ağrım var ama reglide olabilirim ya
Yerleşme kanaması olabilir inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızAğrı değil ama kısa süreli sağ kasıkta batma oluyordu akıntım normale göre daha fazlaydı ama iğne etkisiydi heralde tam olarak adet de olmadım henüz ama olacağım sanki ya koyu renk akıntım oldu
Ağrı değil ama kısa süreli sağ kasıkta batma oluyordu akıntım normale göre daha fazlaydı ama iğne etkisiydi heralde tam olarak adet de olmadım henüz ama olacağım sanki ya koyu renk akıntım oldu
Ya insalah olumlu sonuc gelir arkadaşim. Benimde sanki umidim tukeniyor gibi. HayirlisiBende yarın vercem kan ağrım var ama reglide olabilirim ya