- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Benimm hiiçç belirtim yok 9.gün bitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağrı dediğim o aslında sanki yumurtam batıyoBenim kasigim degilde sanki direk yumurtam agriyo gibi hissesiyorum bazen cok garip
benim bugün daha şiddetliBenimm hiiçç belirtim yok 9.gün bitti.
Benimde sağ tarafta biri 18 diğeri 21 mm di. Biz iğneyi yaptığımız günden başladık her gün birer tane yaptık. Bende hiç belirti olmadı da bakalım ya cuma günü test vereceğim. Siz de mi cuma yapmıştınız iğneyi19mm di benim yumurta 36.saat iliski oldu bakalim nasip. ara sira yumurtama igne batmasi gibi bi his yasadim ama yani insanlarin yazdigi kadar bir belirti yasamadim. Sizin ?
Kaçıncı gününüzdesiniz acebabenim bugün daha şiddetli
Benim 11 Aralik Pazartesi gunuydu daha var maalesefBenimde sağ tarafta biri 18 diğeri 21 mm di. Biz iğneyi yaptığımız günden başladık her gün birer tane yaptık. Bende hiç belirti olmadı da bakalım ya cuma günü test vereceğim. Siz de mi cuma yapmıştınız iğneyi
9Kaçıncı gününüzdesiniz aceba
Aramizda 1 gun var yumurtaliginizda batma var mi
siz kaçında vurludunuzAramizda 1 gun var yumurtaliginizda batma var mi
11 kasimsiz kaçında vurludunuz
bende 11 kasım11 kasim
bende 11 kasım
yok normalGöğüslerimi sert hissediyorum birde bazen batma oluyo sende varmi bir durum
Zaman gecsin artik ya psikolojim bozulduyok normal
Baska relg belirtin var miŞuan benim yüzümde sivilceler de çıkmaya başladı regli olcam büyük ihtimalle ya 13. Gün
Hayır yok biraz de karnım şiş o kadarBaska relg belirtin var mi
Sende durumlar nedir varmı herhangi bir belirtinBaska relg belirtin var mi