-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
2 gebelik yaşadım ikisinde de yerleşme kanaması gibi bir şey yaşamadım. Herkeste olacak diye bir şey yok. O yüzden umutsuz olmayınyerlesme kanamasi adetten bir kac gun once gelmez mi ben dort gozle ufak bir damlacik bekliyorum her lavaboya girdigimde kafalar yandi iyice
Reglim cuma olması gerekiyor çarşamba koyu akıntı geldi şuan devamlı gelen bir kanama yok ama hayırlısı bakalım her ay acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüp gerisi geldiği için çok umudum yok açıkçasıyerlesme kanamasi adetten bir kac gun once gelmez mi ben dort gozle ufak bir damlacik bekliyorum her lavaboya girdigimde kafalar yandi iyice
İnşallah güzel sonuçlarınızı yazın bizeBende yarın vercem kan ağrım var ama reglide olabilirim ya
İnşallah yarın belli olur sökülürse hiç umut kalmaz zaten. Sizi neden umutsuzsunuz daha var sizinYa insalah olumlu sonuc gelir arkadaşim. Benimde sanki umidim tukeniyor gibi. Hayirlisi
Günaydın benimde şuan karnım ara ara ağrıyor kan vericem ama eşim bekle diyor kafam karıştıİnşallah yarın belli olur sökülürse hiç umut kalmaz zaten. Sizi neden umutsuzsunuz daha var sizin
Hizli gebelik testi yapsanizGünaydın benimde şuan karnım ara ara ağrıyor kan vericem ama eşim bekle diyor kafam karıştıregli de olucak gibi ağrım var bugün iğne gününü saymazsam 13. Gün
Kan vericem birazdan nasip artıkHizli gebelik testi yapsaniz
güzel sonuç alın inşallah. Ben de yarın test yapcam 12.gün olacakKan vericem birazdan nasip artık
Yaa hadi güzel sonuçlar alalım ben pek ümidim yok ama verdim kanı 12 de çıkacak sonuçgüzel sonuç alın inşallah. Ben de yarın test yapcam 12.gün olacak
İnşallah güzel haberler verirsiniz ben de bugün kan verebilirim sabah da adetim sökülmediKan vericem birazdan nasip artık
Ağrınız var mı benim ara ara oluyorİnşallah güzel haberler verirsiniz ben de bugün kan verebilirim sabah da adetim sökülmedi
Ağrı değil batma gibi benim kısa süreliAğrınız var mı benim ara ara oluyor
Benim dün akşam çok şiddetli bir ağrım oldu sonra geçti bugün pek bir şey yok ama adet olmayı da bekliyorum yine ya ne zor işlerAğrı değil batma gibi benim kısa süreli
Zor işler gerçekten sonucunuz çıktı mı ben fe kan vermeye gidiyorumBenim dün akşam çok şiddetli bir ağrım oldu sonra geçti bugün pek bir şey yok ama adet olmayı da bekliyorum yine ya ne zor işler
Yok daha çıkmadı bekliyorum. Güzel sonuçlar alırız inşallahZor işler gerçekten sonucunuz çıktı mı ben fe kan vermeye gidiyorum
çıktımıYok daha çıkmadı bekliyorum. Güzel sonuçlar alırız inşallah
Evet 7.07 çıktı aceba iğneden mi hala yaçıktımı
kaçıncı günEvet 7.07 çıktı aceba iğneden mi hala ya
iğne gününü saymasam 13kaçıncı gün