ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Bence bu kadar gün iğne etkisi olmaz yaaaaa iğne sıfırlanıp tekrar hcg kanka yükselmeye başlıyor demişlerdi belki de daha çok yeni yükseliyordur umut var inşallah artarak devam eder
İnşallah ama düşük geldi bu sayı. Kimyasal gebelik olabilir gibi. İlk çocuğumda 14. Yaptığımda 92 çıkmıştı değerim bu sonuç çok düşük

ben 8. gün kan testi verdim 1.37 gibi bişe çıktı galiba negatife döndü ben ilkinde test yapmıştım 7.ci gününde nefatifti 10.günde kanımda 19 çıktı ama bundanda aynı olucak diye bişe yok diyorum iki gün sonra adet günüm olmazsam pazartesi kan vericem kesin sonuç o gün çıkıyo

İlkinde 19 çıktı yazmışsınız hamilemiydiniz o zaman peki.

evet hamileydim gün geçtikçe daha da çok yükseldi
Bende ilk çocuğumda iğne ile hamile kalmıştım. 14. Gün test yaptığım zaman 92 çıkmıştı değerlerim yüksekti. Ama bunda 7.07 çok düşük bir rakam kimyasaldan çok korkuyorum. Kimyasal olursa nasıl oluyor aceba bilginiz var mı

ondan yok ama kimyassal olması için değerinizin çok çok yüksek olması gerek bence değil bak sen yarın kan ver doktorum bana öyle demişti yavaş yavaş yükselmesi sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…