- 31 Mart 2022
- 231
- 81
-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
bence tuttu benimde ilk iğnemde 7.ci gün negatifti üzüldüm 10.cu gün pozitfi hamileydim o zamana kadar etki kalmıyo yaniEvet 7.07 çıktı aceba iğneden mi hala ya
düzenli takip et yarın da ver eğer düşdüyse yoktur ama çıkmaya başlamışsa hayırlı olsunGebelik yok sanırım
iğne gününü saymasam 13
Sonucunuz ne çıkmıştı. Doktorla görüştüm de çok düşük dedi sonuçbence tuttu benimde ilk iğnemde 7.ci gün negatifti üzüldüm 10.cu gün pozitfi hamileydim o zamana kadar etki kalmıyo yani
inşallah artarak devam eder. İğne etkisi kalmamalı bu zamana ama siz yatın ya da birkaç gün sonra tekrar verin duruma göre geç döllenme olmuş olabilirEvet 7.07 çıktı aceba iğneden mi hala ya
Nasip regli olmazsam tekrar veririm kaninşallah artarak devam eder. İğne etkisi kalmamalı bu zamana ama siz yatın ya da birkaç gün sonra tekrar verin duruma göre geç döllenme olmuş olabilir
19 duSonucunuz ne çıkmıştı. Doktorla görüştüm de çok düşük dedi sonuç
Bence bu kadar gün iğne etkisi olmaz yaaaaa iğne sıfırlanıp tekrar hcg kanka yükselmeye başlıyor demişlerdi belki de daha çok yeni yükseliyordur umut var inşallah artarak devam ederEvet 7.07 çıktı aceba iğneden mi hala ya
aynen bence hamileBence bu kadar gün iğne etkisi olmaz yaaaaa iğne sıfırlanıp tekrar hcg kanka yükselmeye başlıyor demişlerdi belki de daha çok yeni yükseliyordur umut var inşallah artarak devam eder
İnşallah ama düşük geldi bu sayı. Kimyasal gebelik olabilir gibi. İlk çocuğumda 14. Yaptığımda 92 çıkmıştı değerim bu sonuç çok düşükBence bu kadar gün iğne etkisi olmaz yaaaaa iğne sıfırlanıp tekrar hcg kanka yükselmeye başlıyor demişlerdi belki de daha çok yeni yükseliyordur umut var inşallah artarak devam eder
Geç döllenmiş olabilir belki sonuçta 5 ten yüksek her değer yükselebilir bence tekrarlayın kan testini inşallah yükselirİnşallah ama düşük geldi bu sayı. Kimyasal gebelik olabilir gibi. İlk çocuğumda 14. Yaptığımda 92 çıkmıştı değerim bu sonuç çok düşük
İnşallah. Ama ara ara karnımda ağrı oluyor regli olucam gibi nasipGeç döllenmiş olabilir belki sonuçta 5 ten yüksek her değer yükselebilir bence tekrarlayın kan testini inşallah yükselir
Benim kan sonucum negatif canım 1.2 beta yani senin yok değil benceİnşallah. Ama ara ara karnımda ağrı oluyor regli olucam gibi nasip
Ya çok üzüldüm kaçıncı günün bugünBenim kan sonucum negatif canım 1.2 beta yani senin yok değil bence
İlkinde 19 çıktı yazmışsınız hamilemiydiniz o zaman peki.ben 8. gün kan testi verdim 1.37 gibi bişe çıktı galiba negatife döndü ben ilkinde test yapmıştım 7.ci gününde nefatifti 10.günde kanımda 19 çıktı ama bundanda aynı olucak diye bişe yok diyorum iki gün sonra adet günüm olmazsam pazartesi kan vericem kesin sonuç o gün çıkıyo
evet hamileydim gün geçtikçe daha da çok yükseldiİlkinde 19 çıktı yazmışsınız hamilemiydiniz o zaman peki.
Bende ilk çocuğumda iğne ile hamile kalmıştım. 14. Gün test yaptığım zaman 92 çıkmıştı değerlerim yüksekti. Ama bunda 7.07 çok düşük bir rakam kimyasaldan çok korkuyorum. Kimyasal olursa nasıl oluyor aceba bilginiz var mıevet hamileydim gün geçtikçe daha da çok yükseldi
İğnenin 15. Günüydü zaten regl oldum bu ay da elendimYa çok üzüldüm kaçıncı günün bugün
ondan yok ama kimyassal olması için değerinizin çok çok yüksek olması gerek bence değil bak sen yarın kan ver doktorum bana öyle demişti yavaş yavaş yükselmesi sağlıklıBende ilk çocuğumda iğne ile hamile kalmıştım. 14. Gün test yaptığım zaman 92 çıkmıştı değerlerim yüksekti. Ama bunda 7.07 çok düşük bir rakam kimyasaldan çok korkuyorum. Kimyasal olursa nasıl oluyor aceba bilginiz var mı