- 8 Kasım 2024
- 48
- 18
-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Yumurtalarin belli bir olduguna ulasinca catlatma ignesi yapiliyor. Doktor bir recete yaziyor. Sen eczaneden alip, bir saglik merkezinde yaptiriyorsun. Gobek yada koldan yapiliyor diye biliyorum. Ama genelde göbekten yapiyorlar.Herkese merhaba. Bende bu ay klomen kullandım. Yarın tekrar randevum var adetimin üzerinden 14 gün geçti. Çatlatma iğnesini doktor mu yapıyor ve nerden yapılıyor
Kasık ağrım var ara sıra oluyor ve beyaz akıntı göğüslerim de şiş regl gelmeden de oluyordu bunlar inşallah gebeliktendir regl 21 kasımSu an yasadiginiz bir belirti var mi peki belki 14 den sonra pozitife doner
sizin ilk iğnemi regl nezamanYarin igneyi olali tam 7 gun olucak igne vuruldugum gun dahil daha hicbir test yapmadim. Hüsrana ugramak istemiyorum. Bugun goguslerimde bir agri var daha once yasamadigim acaba sizde de bu gunler boyle bir agri oldu mu ??
İlk ignem, 28 Kasim. Cok fazla yan etki yasamadim. Sadece biraz gaz sancim vardi. ve suan gogus agrisi yasiyorum.sizin ilk iğnemi regl nezaman
İğnede bthcg olduğu için göğüs ağrısı yaşıyorsunuzdur benim 4.iğne artık belirtileri anlayabiliyorum sadece bu ay vücudum çok şişİlk ignem, 28 Kasim. Cok fazla yan etki yasamadim. Sadece biraz gaz sancim vardi. ve suan gogus agrisi yasiyorum.
Evet 14. Gune kadar gogus agrisi kasik agrisi yasayip sonunda adet olanlar varmis, nasip. Sizin catlatmaya ek olarak aldiginiz bir tedavi var miİğnede bthcg olduğu için göğüs ağrısı yaşıyorsunuzdur benim 4.iğne artık belirtileri anlayabiliyorum sadece bu ay vücudum çok şiş
Letu ve iğne kullandım bu ay da olmazsa d.r tüp bebek iğnelerine geçelim dedi ama ben ara vercem bir kaç ay biraz ağır geliyor ilaçlar inşallah siz ilk iğnede gebe kalırsınız uğraşmadanEvet 14. Gune kadar gogus agrisi kasik agrisi yasayip sonunda adet olanlar varmis, nasip. Sizin catlatmaya ek olarak aldiginiz bir tedavi var mi
Gaz bende de çok var bu arada iğne etkisi mi acaba.. göğüs hassasiyeti hiç yok bendeİlk ignem, 28 Kasim. Cok fazla yan etki yasamadim. Sadece biraz gaz sancim vardi. ve suan gogus agrisi yasiyorum.
Letu dediğiniz ne oluyor bilmiyorum. İnsalah bu ay tutar. Saglikli sihhatli bir bebis. Umarim rabbim emanetini gonderir isteyen herkese.Letu ve iğne kullandım bu ay da olmazsa d.r tüp bebek iğnelerine geçelim dedi ama ben ara vercem bir kaç ay biraz ağır geliyor ilaçlar inşallah siz ilk iğnede gebe kalırsınız uğraşmadan
Gaz da iğnenin belirtisi. Bu iş okuduklarima gore belirtilere hiç bakmiyor. Biri hic belirti yasamadan gebe kaldigini ogreniyor. Digeri her belirtiyi yaşıyor ama sonu hüsran. Ama tabi biz su an beklemede oldugumuz ve surekli kendimizi dinledigimiz icin her seyi gebelige yoruyoruz degil mi yada sadece ben mi öyleyim bilmiyorum.Gaz bende de çok var bu arada iğne etkisi mi acaba.. göğüs hassasiyeti hiç yok bende
Kesinlikle öyle oluyor beklenti olduğu için kendimizi dinliyoruz sürekli. İnşallah hepimizin yüzü gülsün bu ayGaz da iğnenin belirtisi. Bu iş okuduklarima gore belirtilere hiç bakmiyor. Biri hic belirti yasamadan gebe kaldigini ogreniyor. Digeri her belirtiyi yaşıyor ama sonu hüsran. Ama tabi biz su an beklemede oldugumuz ve surekli kendimizi dinledigimiz icin her seyi gebelige yoruyoruz degil mi yada sadece ben mi öyleyim bilmiyorum.