ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Benim ovitrelle catlatma ignesinin bugun 20.gunu.reglimde 6gun gecikti ama test yaptim negatif.silik bir cizgi dahi yokk

Benim ovitrelle catlatma ignesinin bugun 20.gunu.reglimde 6gun gecikti ama test yaptim negatif.silik bir cizgi dahi yokk
benimde 18. gün bugün pembemsi akıntı geldi 14. gününde kan vermiştim negatifti bugünde leke gelince olmadığını düşünüyorum. bence kan ver hemeen :)

Merhaba bende aynı konu acmıstım. Bende 4 senedir evliyim 2 senedir korunmuyorum daha yüzüm gülmedi bu 3. Denemem igneyle dün 5de igne yaptım gece 11de iliski oldu. bugun olmasın yarın tekrar ilişki dedi. insallah yüzümüz güler

Bence birde hsg cektirin

İğneden 14 gün sonra diyorlar ben de 6 kasımda vuruldum bekliyorum inşallah olumlu sonuçlar alırız
Bende 4 kasımda vurundum pazartesi yani 18 kasımda test yap dedi doktorum heyecanla bekliyorum aşırı göğüs acım var şiş göğüslerim çok ve günden güne acı çoğalıyor iğnenin etkisi mi bilmiyorum ya birde sürekli akıntım var beyazımsı sarımsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…