ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Kızlar bir de birşey soracağım benim 2-3 gündür falan çarpıntım oluyor gibiydi özellikle yatınca ben bunu hiç düşünmedim ama yazınca hamilelik belirtisi olabilir yazıyor acaba olabilir mi duydunuz mu böyle birşey
bugün test yapsanız çıkar 13. gün galiba sizin

İnşallah sağlıklı gebeliğiniz yoldadır 🙏 yumurta büyüklüğüne gelişimine göre gün sayısını farklı verebiliyor sanırım doktorlar bana 5 gün vermişti 10 gün sonra görüşelim demişti yani ilaç bittikten sonra da 5 gün bekle sonra gel dedi yumurtlama yaklaşık o zamanlara denk geliyor sanırım
YumurtaniZ kac mm di ki doktor 5 gun verdi

Sizin bence yarin belli olucak oyle hatirliyordum
merhaba kızlar ben 30 mayısta iğne olmuştum birgün arayla ilişki demişti doktorum ve 7.fünde ben merak edip test yapmıştım negatif görmüştüm çok üzülmüştüm sonra eşime demedim tabi sonra 10.cu gün rahatsızlandım ve acile gittim doktor kan testi yaptı dedi ki hamilesin ve şok olmuştum 5 aylıkken bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdi tekrar denedim 11 kasım da vuruldum ve bekliyorum şunu demek iatedim kişinin vücut yapısına göre değişiyor ağrısız ağrılı geçiren

iğne vurulalı 13 gün olmuş ya o yüzden dedim. ilişki çatlama durumuna bakmadan 13. gün çoğunlukla belli oluyor. hayırlı güzel sonuç alın inşallah
Aslında evet belki kanda çıkar ama negatif görmekten korkuyorum o yüzden adet tarihini bekleyeceğim sanırım. Hepimizin güzel sonuçlar alacağı bir ay olsun inşallah 6 aydır istiyoruz ama psikolojik olarak zor bit süreçmiş Allah herkesin yardımcısı olsun

merhaba kızlar ben 30 mayısta iğne olmuştum birgün arayla ilişki demişti doktorum ve 7.fünde ben merak edip test yapmıştım negatif görmüştüm çok üzülmüştüm sonra eşime demedim tabi sonra 10.cu gün rahatsızlandım ve acile gittim doktor kan testi yaptı dedi ki hamilesin ve şok olmuştum 5 aylıkken bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdi tekrar denedim 11 kasım da vuruldum ve bekliyorum şunu demek iatedim kişinin vücut yapısına göre değişiyor ağrısız ağrılı geçiren
Öncelikle bebeğiniz için çok üzüldüm inşallah sağlıkla kucağınıza alacağınız bir evladınız olur. İğneden sonra hamilelik belirtileri olarak neler yaşamıştınız ?

İlk ignede yan etki yasamis miydiniz

Bende sizin gibi 11 kasimda vuruldum bende beklemediyim. Rabbim yuzumuzu güldürsün

Öncelikle bebeğiniz için çok üzüldüm inşallah sağlıkla kucağınıza alacağınız bir evladınız olur. İğneden sonra hamilelik belirtileri olarak neler yaşamıştınız ?
benim sol kasığımda büyümüştü yumurtam ve iğneden sonra hep sol kasığım ağrımıştı ve akıntım çoktu sürwkli ağrı çektim halsizlik vardı ve mide bulantım çoktu

X