ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Kızlar merhaba bende dün iğne oldum erkenden çatladı dün değerlendirmistik bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız bende ilk defa baş ağrısı var daha öncekilerde çok ağrı oluyordu bunda ağrım başlamadı şükür daha

Arkadaşlar selam bu konuyu yeni gördüm. Ben de 6 kasımda ovitrelle iğne vuruldum. Bugün başka bir sebepten kan vermem gerekti ve gebelik ihtimali var mı dedi olabilir dedim ona da bakmışlar beta 33.3 çıktı kafam karıştı iğnenin etkisi olabilir biliyorum ama bir umut. Biz de 6 aydır deniyoruz gebelik olmadı bu ay letu ve ovitrelle kullandım eğer gebelik olmazsa rahim filmi istedi doktorum

İgneti vurulali tam 1 hafta olmus canim yan etkiside olabilir 14.gunu bekle bence insalah gebe kalmissindir. Bende ayni durumdayim eğer olmaz ise bir daha ki ay rahim filmi cekilecegim.

Merhabalar ben de 11 Kasım pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum. Beklemeye başladım. Çatlatma iğnesi olduğum gün de dahil herhangi ağrı akıntı vs bir belirtim yok. Bakalm ne olacak 24 Kasım test günü.Her şey güzel olsun umarım hepimiz için

Aynı gün Vurulmuşuz inşallah hayırlı haberler alırız bende o güne kadar test yapmayacağım habersiz birakma A asel1919

Merhaba bende çatlatma iğnesi oldum 19 mm sağ yumurta bugün 7. Günüm etkisi kaç günde geçiyor bende göğüs hassasiyeti ara sıra alt karın ağrısı ve dün gün boyu baş dönmesi yaşadım ne zaman test yapmalıyım 8 Kasım sabah iğne vuruldu

Merhabalar letu kullanıyorum bende 3 günü başladım 5 gün kullanicam Dr 12 gün kontrele gel yumurtalarına bakicam dedi randevu için aradığımda egitimde olcagini olmuycagini soylediler çatlatma iğnesi vericekmiydi bilmiyorum çatlatma iğnesi olmadan da kullanan oldumu ? Teşekkürler

Bende 8 kasımda yaptım hiç bir belirti yok bende. 14 15 gün geçtikten sonra yapmak daha sağlıklı

İğneden 14 gün sonra diyorlar ben de 6 kasımda vuruldum bekliyorum inşallah olumlu sonuçlar alırız

Ben ilk defa kullandım letu+ovitrelle o yüzden net yorum yapamasam da sitede okumuştum bazı doktorlar yumurtan kendisi çatlıyorsa çatlatma iğnesi vermeden de izliyorlarmış

Benimde sag 19mm ken vuruldum. Bugun 4.gunum bazen alt karnim agriyor cok nadir ve hafif bir agri. Kimileri 9.gun ignenin etkisi geciyor yazmis kimi 14.gun bekle yazmis benim doktorumda 14 gun bekleyin demisti en sağlıklı sonuc icin bence sende beklemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…