ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Çok üzüldüm inşallah diğer ay olur. Bu süreç çok yorucu gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. Benimde kesin değil şuan
Evet yorucu bir süreçmiş gerçekten daha 6 ay oldu bizim ben 4. Ayda doktora gittim bu ay çatlatma iğnesi denemiştik olmadı şimdi hsg çektireceğim 1 yıl bekleyip tekrar bu süreci yaşamak istemedim

Evet yorucu bir süreçmiş gerçekten daha 6 ay oldu bizim ben 4. Ayda doktora gittim bu ay çatlatma iğnesi denemiştik olmadı şimdi hsg çektireceğim 1 yıl bekleyip tekrar bu süreci yaşamak istemedim
Sizde pcos mu var. Benim yumurtam büyümüyor tembellik var pcos da var. Fazla kilom olmamasına rağmen düzenli reglide olamiyorum bende 3 aydır yumurtalarımı büyütmeye çalışıyordum

Sizde pcos mu var. Benim yumurtam büyümüyor tembellik var pcos da var. Fazla kilom olmamasına rağmen düzenli reglide olamiyorum bende 3 aydır yumurtalarımı büyütmeye çalışıyordum
Bende miyom kist vs görmedi doktor normal diyor görünüm için iki doktor da aynı söyledi adetlerim de düzenli ama 6 aydır hamile kalamadım o yüzden bir hsg bakalım dedi doktor

Bende miyom kist vs görmedi doktor normal diyor görünüm için iki doktor da aynı söyledi adetlerim de düzenli ama 6 aydır hamile kalamadım o yüzden bir hsg bakalım dedi doktor
Benim arkadaşımın da bir sorunu yok onda da olmuyor bir türlü. Vaktini bekliyor ne zamansa o zaman olur. Olmadı aşılama yaparsınız ben olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyorum

Benim arkadaşımın da bir sorunu yok onda da olmuyor bir türlü. Vaktini bekliyor ne zamansa o zaman olur. Olmadı aşılama yaparsınız ben olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyorum
Doğru vakti var demek ki inşallah hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırız hepimiz sizin bir evladınız var sanırım en azından o umut olsun size

Benim bugün 11. günüm test yaptım az önce negatif çıktı. Olsaydı az da olsa silik felan çıkardı diye düşünüyorum. Çünkü geç döllenme olayı olmaz çatladığı gün ve o günden sonra bir kere ilişki oldu. sonrasında ilişki olmadı. Umarım siz güzel hayırlı haberler alırsınız. Allah gönlünüzce nasip etsin. iyi akşamlar

Bence 14. Gün kan verin en iyisi kan yine de. Amin hepimiz güzel haberler alırız inşallah.

Bende ilk çocuğumda test yaptım negatifti kanda öğrenmiştim 14.gün. Sonucum 92 çıkmıştı. Sizde içinizi ferah tutun hiç belli olmaz inşallah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…