Çatlatma iğnesi kullananlar

Slmlar arkadaşlar bende fsh yüksekliğinden femara kullandım bugun Dr kontorlum vardı 1tane yumurtam gelişmiş yarın sabah ovitrelle iğne vurulucam femara kullanıp çatlatma iğnesiyle hamile kalan varmı acaba aranızda 1 yıldır deniyoruz fsh yüksekliğinden olmuşyomuştu megerse artık manevi olarak çöküyorum ben gebe kaldım diyenleri cok duymak istiyorum

İlk önce hayırlı olsun cnm Allah isteyen herkese nasip etsin bende bu ay femara kullandım sadece 1 yumurtam gelişmiş fhs yüksek oldugu için yumurtalarım büyümüyordu bugun de ovitrelle igne vuruldum sende kacta ne yumurta gelişmişti

Merhaba canım. Aynen Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın gerçekten isteyipte adet olmak çok üzücü. Rabbim kabul etmeyeceği duayı kalbe nakşetmezmiş zaman gerekli sadece kısmetinde ne zaman varsa o zaman oluyor işte. Benim üç yumurtam geliştirmiş ki ben klomen yanlış kullanmıştım (günde iki tane demiş ben günde bir tane kullandım ama işte Takdir-i İlahi yumurta kontrolüne gittiğimde ilaç bitmemişti hala) sol da iki sağ da bir yumurtaydı ama sağdaki soldakilere nazaran büyüktü ki sağ yumurtayla gebe kaldım

Allahın takdiri işte dün Dr 1 tane yumurtam gelişmiş soldaki dedi sagdaki gelişmemiş dedi cok üzüldüm. Doktorum unutma 1 yumurtala gebe kalan cok hastam var dedi inş Allahım gönlümdekini biliyor inş olur sen umut oldun şimdi bana

Ayrıca hiç moralini bozma bende de prolaktin yüksekliği artı pkos var canım o kadar değişkendi ve yüksektiki değerim hipofiz bezimi bile genişletmişti. Dr üç günü değerlendirin dedi demi progesteron ilacı verdi mi ayaklarını da sıcak tut. İlişkilerden sonra en az beş saat hiç kımıldama kalçanın altına yastık bırak öyle dinlen. Duam seninle inşllah hayırlı haberlerin gelir

tabiki de olursun canım dr hangi günleri değerlendirin dedi

Benim sadece fsh yüksekliği var 3 - 4 gün ilişki sonra 2 günde Bir 10 gün ilişki olsun dedi inş canım inş bol bol dua bundan sonraki ihtiyacım allahım inş bebişini sag salim saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün eline almak nasip etsin seninde

Aksatmadan günleri değerlendir canım Rabbim şeninde gönlüne göre versin dualarım seninle ve duaların için teşekkür ederim

Progesteron ilacı verdimi demişsin vermedi o ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…