İlk önce hayırlı olsun cnm Allah isteyen herkese nasip etsin bende bu ay femara kullandım sadece 1 yumurtam gelişmiş fhs yüksek oldugu için yumurtalarım büyümüyordu bugun de ovitrelle igne vuruldum sende kacta ne yumurta gelişmiştiİyi akşamlar hanımlar bende klomen attı ovitrelle kullandım ve ilk kullanımımdı şuan gebeyim. Rabbim nasip etsin size de. 11ekimde iğneyi yaptırmıştım. Doktor sonraki üç günü değerlendirin dedi ama biz sadece pazarı değerlendirebildik. 29ekimde direk kan testi verdim belirtilerimden dolayı beta hcg 334 idi bu gün yine kan verdim 718 çıktı gerçekten hiç ümidim yoktu gelecek ayı hesaplamaya başlamıştım belirtileri hep psikolojiktir diye görmezden geldim şükür Rabbime duam kabul oldu. İnşllah sizden de yakın zamanda hayırlı haberler gelir
Merhaba canım. Aynen Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın gerçekten isteyipte adet olmak çok üzücü. Rabbim kabul etmeyeceği duayı kalbe nakşetmezmiş zaman gerekli sadece kısmetinde ne zaman varsa o zaman oluyor işte. Benim üç yumurtam geliştirmiş ki ben klomen yanlış kullanmıştım (günde iki tane demiş ben günde bir tane kullandım ama işte Takdir-i İlahi yumurta kontrolüne gittiğimde ilaç bitmemişti hala) sol da iki sağ da bir yumurtaydı ama sağdaki soldakilere nazaran büyüktü ki sağ yumurtayla gebe kaldımİlk önce hayırlı olsun cnm Allah isteyen herkese nasip etsin bende bu ay femara kullandım sadece 1 yumurtam gelişmiş fhs yüksek oldugu için yumurtalarım büyümüyordu bugun de ovitrelle igne vuruldum sende kacta ne yumurta gelişmişti
Allahın takdiri işte dün Dr 1 tane yumurtam gelişmiş soldaki dedi sagdaki gelişmemiş dedi cok üzüldüm. Doktorum unutma 1 yumurtala gebe kalan cok hastam var dedi inş Allahım gönlümdekini biliyor inş olur sen umut oldun şimdi banaMerhaba canım. Aynen Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın gerçekten isteyipte adet olmak çok üzücü. Rabbim kabul etmeyeceği duayı kalbe nakşetmezmiş zaman gerekli sadece kısmetinde ne zaman varsa o zaman oluyor işte. Benim üç yumurtam geliştirmiş ki ben klomen yanlış kullanmıştım (günde iki tane demiş ben günde bir tane kullandım ama işte Takdir-i İlahi yumurta kontrolüne gittiğimde ilaç bitmemişti hala) sol da iki sağ da bir yumurtaydı ama sağdaki soldakilere nazaran büyüktü ki sağ yumurtayla gebe kaldım
Ayrıca hiç moralini bozma bende de prolaktin yüksekliği artı pkos var canım o kadar değişkendi ve yüksektiki değerim hipofiz bezimi bile genişletmişti. Dr üç günü değerlendirin dedi demi progesteron ilacı verdi mi ayaklarını da sıcak tut. İlişkilerden sonra en az beş saat hiç kımıldama kalçanın altına yastık bırak öyle dinlen. Duam seninle inşllah hayırlı haberlerin gelirİlk önce hayırlı olsun cnm Allah isteyen herkese nasip etsin bende bu ay femara kullandım sadece 1 yumurtam gelişmiş fhs yüksek oldugu için yumurtalarım büyümüyordu bugun de ovitrelle igne vuruldum sende kacta ne yumurta gelişmişti
tabiki de olursun canım dr hangi günleri değerlendirin dediAllahın takdiri işte dün Dr 1 tane yumurtam gelişmiş soldaki dedi sagdaki gelişmemiş dedi cok üzüldüm. Doktorum unutma 1 yumurtala gebe kalan cok hastam var dedi inş Allahım gönlümdekini biliyor inş olur sen umut oldun şimdi bana
Benim sadece fsh yüksekliği var 3 - 4 gün ilişki sonra 2 günde Bir 10 gün ilişki olsun dedi inş canım inş bol bol dua bundan sonraki ihtiyacım allahım inş bebişini sag salim saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün eline almak nasip etsin senindeAyrıca hiç moralini bozma bende de prolaktin yüksekliği artı pkos var canım o kadar değişkendi ve yüksektiki değerim hipofiz bezimi bile genişletmişti. Dr üç günü değerlendirin dedi demi progesteron ilacı verdi mi ayaklarını da sıcak tut. İlişkilerden sonra en az beş saat hiç kımıldama kalçanın altına yastık bırak öyle dinlen. Duam seninle inşllah hayırlı haberlerin gelir
Bugünle birlikte 4 gün daha sonra 2 günde birtabiki de olursun canım dr hangi günleri değerlendirin dedi
Aksatmadan günleri değerlendir canım Rabbim şeninde gönlüne göre versin dualarım seninle ve duaların için teşekkür ederimBenim sadece fsh yüksekliği var 3 - 4 gün ilişki sonra 2 günde Bir 10 gün ilişki olsun dedi inş canım inş bol bol dua bundan sonraki ihtiyacım allahım inş bebişini sag salim saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün eline almak nasip etsin seninde
Aksatmadan günleri değerlendir canım Rabbim şeninde gönlüne göre versin dualarım seninle ve duaların için teşekkür ederim
Progesteron ilacı verdimi demişsin vermedi o ne işe yarıyorAyrıca hiç moralini bozma bende de prolaktin yüksekliği artı pkos var canım o kadar değişkendi ve yüksektiki değerim hipofiz bezimi bile genişletmişti. Dr üç günü değerlendirin dedi demi progesteron ilacı verdi mi ayaklarını da sıcak tut. İlişkilerden sonra en az beş saat hiç kımıldama kalçanın altına yastık bırak öyle dinlen. Duam seninle inşllah hayırlı haberlerin gelir
Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor canım ben cuma günü iğne yaptırmıştım ilacı verdi dedi pazar günü başlaProgesteron ilacı verdimi demişsin vermedi o ne işe yarıyor
Ewt ilaç almadan adet olmuyorumAdetlerin düzensiz mi normalde? Ne sıkıntın var senin
Anladım cnm düşük olmaması için bişey demedi belki benim daha ilk denemem oyüzden de vermemiş olabilirBebeğin tutunmasına yardımcı oluyor canım ben cuma günü iğne yaptırmıştım ilacı verdi dedi pazar günü başla
Hmm olabilir canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyorumAnladım cnm düşük olmaması için bişey demedi belki benim daha ilk denemem oyüzden de vermemiş olabilir
Amin kuzum cok sagol inş güzel haberler vericem size burdan inş bende burdakilerden güzel haberler duyarımHmm olabilir canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum
Tek tek gelir inşallah bebiş haberleriAmin kuzum cok sagol inş güzel haberler vericem size burdan inş bende burdakilerden güzel haberler duyarım
kan verdin miiğnenin 16. günü hala negatif artık adet olmak istiyoruuuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?