Insallah isteyen herkesin olsun. Belirtin var mi ben sabah yapicam bi testYaa inşallah tutar
Silik çizgi bile mi yoktu
Yok tertemiz her zaman ki gibi. 14. Gün tekrar denerim adet olmazsamSilik çizgi bile mi yoktu
Ne kadar var adetine?Yok tertemiz her zaman ki gibi. 14. Gün tekrar denerim adet olmazsam
Bi yap cnm10 gün iğnenin etkisi vardır diyorlar ondan yapmıyorum
6 kasımda olmam lazımNe kadar var adetine?
Bnm de 1 kasımda olmam gerekti olmadım, doktorumla görüştüm adet olursan 3.günü gel, olmazsan testi tekrarla dedi6 kasımda olmam lazım
Adetlerin düzensiz mi normalde? Ne sıkıntın var seninBnm de 1 kasımda olmam gerekti olmadım, doktorumla görüştüm adet olursan 3.günü gel, olmazsan testi tekrarla dedi
Ovitrelle çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlar. İdrara ne sıklıkla çıkıyordunuz.
Benim adet düzensizliğim vardı yumuşlar büyümuyodu klomen baslatri ardindan igne vurdu ama ilaca ragmen büyüme olmadı 2inci de olumsuz olunca ara verelim dedik o sirada adetim duzene girdi aradan 4 ay gecti ve hamole kaldim
Kullanilmaz doktora danisYumurta çatlatici iğne rastgele kullanılır mi
Kızlar yeniyim ben 2 Kere düşük yaptim kimyasal gebelik dediler guatr hastasiyim sebebi nedir genetik şonuclar temiz hamile kalamıyorum ecopirin kullanıyorum acil yardım enox kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?