- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
- 23
Haberdar et yarın bizleri bakalım nedicek drcem solkaskk agrin var cok.akintida var hala.yarinda doktor kontrole cagirdi.anlar herhalde olup olmadığını.ama umudum yok nedense
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberdar et yarın bizleri bakalım nedicek drcem solkaskk agrin var cok.akintida var hala.yarinda doktor kontrole cagirdi.anlar herhalde olup olmadığını.ama umudum yok nedense
tmm inşallah birde sizde ateş varmıHaberdar et yarın bizleri bakalım nedicek dr
Ara ara oluyordu 36.5 altına düşmedi hiçtmm inşallah birde sizde ateş varmı
benim kasiklarim yaniyor özellikle acaba hala yumurtlamadamiyimAra ara oluyordu 36.5 altına düşmedi hiç
Kasıklarım ın agrısı ignenin vurulduğu günden beri geçmedi en cok iğnenin ertesi günü agrıdı sonra ara ara yokladı Bi gün biraz agrıdı fazladan ondan sonra hep ılık ılık vardı agrım hala daha varbenim kasiklarim yaniyor özellikle acaba hala yumurtlamadamiyim
Hadi inşallahBenim gibi kafasında soru işareti olanlar için atıyorum belki sizede yardımcı olur bugün 13.gün iğneden sonra daha koyu pozitif cıktı sanırım hamileyim dir herhalde cokta emin değilim yarınki kan testi me göre kesinleşir gecede cok bulantım oldu. Bende sonrakiler için örnek olsun benim testlerim 10.gün başladım yapmaya 13.gün bugun tabi herkesin farklı seyredebilir 4 gün boyunca pozitif cıkmıştı
inşallah güzel haberler alırız sizden kızlar benim bu ay yok görünüyor adet olmayı bekliombenim kasiklarim yaniyor özellikle acaba hala yumurtlamadamiyim
Amin inş canım sendende güzel haberler duyalım yakın zamanda hayırlısıylaHadi inşallah
inşallah güzel haberler alırız sizden kızlar benim bu ay yok görünüyor adet olmayı bekliom
Canım olsaydı çıkardı heralde yaa sipariş verdiğim testler bu sabah geldiAmin inş canım sendende güzel haberler duyalım yakın zamanda hayırlısıyla![]()
Bidaki aya cabucak alırız inş güzel haberleriniCanım olsaydı çıkardı heralde yaa sipariş verdiğim testler bu sabah geldibi daha yaptım yok maalesef
İnşallah sen güzel haber alırsın bu ayBidaki aya cabucak alırız inş güzel haberlerini☺
Vericem cnm en azından merakımı gideririm doktoruma bildiririm ona göre randevu alırım diyorumİnşallah sen güzel haber alırsın bu ayyarın kan testi vericekmisin
Aynen kafan rahatlar beklemek daha çok geriyor insanıVericem cnm en azından merakımı gideririm doktoruma bildiririm ona göre randevu alırım diyorum
ben şimdiden ovulasyon testi bile aldim diger ayin duusn cok umuudm yok gerginimAynen kafan rahatlar beklemek daha çok geriyor insanı
O bende de var var umudumuzu yitirmemeliyizben şimdiden ovulasyon testi bile aldim diger ayin duusn cok umuudm yok gerginim
nebilimya umutsuz vaka giibyimO bende de var var umudumuzu yitirmemeliyiz
Maalesef bende öle ama inanıyorumki olucak sende İnan kuzu olucaknebilimya umutsuz vaka giibyim
inşallahMaalesef bende öle ama inanıyorumki olucak sende İnan kuzu olucak
Walla ben gene sabah test yaptıminşallah
dimi tuhbe doktor suan neuygulayacakWalla ben gene sabah test yaptımiğnenin 18 günündeyim yok yok
![]()
Bu sefer böle tuhaf çıktı test mi bozuk anlamadımWalla ben gene sabah test yaptımiğnenin 18 günündeyim yok yok
![]()