- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
neden acabaBende hiç çıkmıyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden acabaBende hiç çıkmıyor zaten
Tüh görünce kesin var dediydim sıkma canını üzülme inş olucak hayırlısıylaYaptım şimdi bi daha tek çizgi net bir şekilde çıktı![]()
banada duaedin 1500te randevum var solkasik fena ağrıyorTüh görünce kesin var dediydim sıkma canını üzülme inş olucak hayırlısıyla
Haber et bizide inşallah bence var yaa öyle hissediyorum inşallah yanılmayızbanada duaedin 1500te randevum var solkasik fena ağrıyor
Olmuyor demekki tutmuyor heralde canım allahtan Ümit kesilmezneden acaba
amin inşallahHaber et bizide inşallah bence var yaa öyle hissediyorum inşallah yanılmayız![]()
ama doktora sor danış sakin ihmal etmeOlmuyor demekki tutmuyor heralde canım allahtan Ümit kesilmez
Doktorun demesine göre bi sorun yok ama olmuyor kuzu adet olmayı bekliyorum gidicemama doktora sor danış sakin ihmal etme
olucak inşallah dmek hepimizin z Amani varDoktorun demesine göre bi sorun yok ama olmuyor kuzu adet olmayı bekliyorum gidicem
inşallah canımolucak inşallah dmek hepimizin z Amani var
şuan heyecandan olecem randevuyu 1330aldiminşallah canım
Hayırlı sonuclar al gel inş cnm. O kasık agrısı bendede cok insan korkuyor adet oluvercem diyeşuan heyecandan olecem randevuyu 1330aldim
Kaçıncı günüydü canımHayırlı sonuclar al gel inş cnm. O kasık agrısı bendede cok insan korkuyor adet oluvercem diye
Adetimin mi iğneninmiKaçıncı günüydü canım
Kuzu hatlar karıştı galiba daasmere sormuştum galiba seninkini biliomAdetimin mi iğneninmi
cnm kan tahlili istedi oda cikmadi yarina kaldi sonuclar telime gelecek isteeeDasmeer cnm naptın girdnmi kontrole nededi
bugun 1hafta olduKuzu hatlar karıştı galiba daasmere sormuştum galiba seninkini biliom![]()
birhaftada kanda belli olurmu doktor olur dedi beta hcgme bakacak kac olmasi lazimDasmeer cnm naptın girdnmi kontrole nededi
kızlar beta hoch en düşük 0 en yuksek 5 yapıyor benimkide 3.79 hamile değilim demibirhaftada kanda belli olurmu doktor olur dedi beta hcgme bakacak kac olmasi lazim