- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
Bu duurmda ne uygulayacakdimi tuhbe doktor suan neuygulayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu duurmda ne uygulayacakdimi tuhbe doktor suan neuygulayacak
Walla bilmiyorum kuzu yani doktor adet olsanda olmasanda gel dedi adet günümü bekliyorum bende heralde femaraya devam ettirir diye düşünüyorumBu duurmda ne uygulayacak
femera neise yarıyorWalla bilmiyorum kuzu yani doktor adet olsanda olmasanda gel dedi adet günümü bekliyorum bende heralde femaraya devam ettirir diye düşünüyorum![]()
Yumurtaların gelişimini hızlandırıyor sen ne kullanmıştınfemera neise yarıyor
ben hic kullanmadim direkt doktora gittim yumurtami gördü bu catlamak uzre garantileyelim dedi igne verdi sadce bukadar.simdi catlamis olsabile dolllnemese naapcam bilmiyorum .sonucta cokuzun sureolmadi amayasim geicyir şuan tupbebek istemiyorum bakalım kafam karışıkYumurtaların gelişimini hızlandırıyor sen ne kullanmıştın
ben hic kullanmadim direkt doktora gittim yumurtami gördü bu catlamak uzre garantileyelim dedi igne verdi sadce bukadar.simdi catlamis olsabile dolllnemese naapcam bilmiyorum .sonucta cokuzun sureolmadi amayasim geicyir şuan tupbebek istemiyorum bakalım kafam
Kaçıncı gündesin canım bu konularda çok Bilgi sahibi değilim bende yeni başladım ve ben 1 yıl korundum bilseydim asla korunmazdım yaş kaç bu aradaben hic kullanmadim direkt doktora gittim yumurtami gördü bu catlamak uzre garantileyelim dedi igne verdi sadce bukadar.simdi catlamis olsabile dolllnemese naapcam bilmiyorum .sonucta cokuzun sureolmadi amayasim geicyir şuan tupbebek istemiyorum bakalım kafam karışık
Kuzu yok bende bişi o test bozuk galiba klomen eylilde kullandım ben ama Klomen kullandığım ay iğne yapmadı kendiliğinden çatlamış dedi ekimde de femara verdi bana bakalım adet olmayı bekliom bendeayyy hadi inşallah hamilesindir.
Bend ebu ay 2. kez klomen kullanıp iğne yaptırıcam inşallah hamiile olurum
Canım benim yaşında bişi yokki benim yaşım 35 olucak ben napıym genede ümidimi yitirmiyorım ben yaşa takılmıyorum çünki doktorum olmamasıniçin bi nedenin yok dedi32yasim ben korumadım hic.bneim yumurtlama donemim cok sancili dayanamadım oyle giitm doktora.sorun yokdedi.amacoksancili.bakalim nolck.kasik ağrımdan duramıyorum
yani zaten olan oluyor 40inda bile var banada sorunyokdedi amanednse çok gerginimCanım benim yaşında bişi yokki benim yaşım 35 olucak ben napıym genede ümidimi yitirmiyorım ben yaşa takılmıyorum çünki doktorum olmamasıniçin bi nedenin yok dedi
Haklısın insan çok geriliyor ama elimizden bişi gelmiyor rabbim ne zaman nasip ederse vardır vakti zamanıyani zaten olan oluyor 40inda bile var banada sorunyokdedi amanednse çok gerginim
aynne çevre baskisi kötüHaklısın insan çok geriliyor ama elimizden bişi gelmiyor rabbim ne zaman nasip ederse vardır vakti zamanı
Canımcım bidaha yap test sanki cıkmıs gibide bozuk oldugu için dagılmış üzerine sanki fazla idrar damlatmışsın gibi olmuş ben sabh bidaha yaptım daha koyulaşmış az öncede kan verdim inş sonucum iyi cıkarKuzu çevreye takılma diycem ama insan takmadan edemiyor banada çok soruyorlar yapacak bişi yok
Ay hadi inşallah senden çok ümitliyim ben yaa inşallah olur ne zaman çıkıcak sonuçCanımcım bidaha yap test sanki cıkmıs gibide bozuk oldugu için dagılmış üzerine sanki fazla idrar damlatmışsın gibi olmuş ben sabh bidaha yaptım daha koyulaşmış az öncede kan verdim inş sonucum iyi cıkar
haklisin cnmKuzu çevreye takılma diycem ama insan takmadan edemiyor banada çok soruyorlar yapacak bişi yok
Yaptım şimdi bi daha tek çizgi net bir şekilde çıktıCanımcım bidaha yap test sanki cıkmıs gibide bozuk oldugu için dagılmış üzerine sanki fazla idrar damlatmışsın gibi olmuş ben sabh bidaha yaptım daha koyulaşmış az öncede kan verdim inş sonucum iyi cıkar
ilacın etkisikacgunsonra kaybolduYaptım şimdi bi daha tek çizgi net bir şekilde çıktı![]()
Bende hiç çıkmıyor zatenilacın etkisikacgunsonra kayboldu