• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Yumurtaların gelişimini hızlandırıyor sen ne kullanmıştın
ben hic kullanmadim direkt doktora gittim yumurtami gördü bu catlamak uzre garantileyelim dedi igne verdi sadce bukadar.simdi catlamis olsabile dolllnemese naapcam bilmiyorum .sonucta cokuzun sureolmadi amayasim geicyir şuan tupbebek istemiyorum bakalım kafam karışık

ayyy hadi inşallah hamilesindir.

Bend ebu ay 2. kez klomen kullanıp iğne yaptırıcam inşallah hamiile olurum

ben hic kullanmadim direkt doktora gittim yumurtami gördü bu catlamak uzre garantileyelim dedi igne verdi sadce bukadar.simdi catlamis olsabile dolllnemese naapcam bilmiyorum .sonucta cokuzun sureolmadi amayasim geicyir şuan tupbebek istemiyorum bakalım kafam
ben hic kullanmadim direkt doktora gittim yumurtami gördü bu catlamak uzre garantileyelim dedi igne verdi sadce bukadar.simdi catlamis olsabile dolllnemese naapcam bilmiyorum .sonucta cokuzun sureolmadi amayasim geicyir şuan tupbebek istemiyorum bakalım kafam karışık
Kaçıncı gündesin canım bu konularda çok Bilgi sahibi değilim bende yeni başladım ve ben 1 yıl korundum bilseydim asla korunmazdım yaş kaç bu arada

32yasim ben korumadım hic.bneim yumurtlama donemim cok sancili dayanamadım oyle giitm doktora.sorun yokdedi.amacoksancili.bakalim nolck.kasik ağrımdan duramıyorum

ayyy hadi inşallah hamilesindir.

Bend ebu ay 2. kez klomen kullanıp iğne yaptırıcam inşallah hamiile olurum
Kuzu yok bende bişi o test bozuk galiba klomen eylilde kullandım ben ama Klomen kullandığım ay iğne yapmadı kendiliğinden çatlamış dedi ekimde de femara verdi bana bakalım adet olmayı bekliom bende

32yasim ben korumadım hic.bneim yumurtlama donemim cok sancili dayanamadım oyle giitm doktora.sorun yokdedi.amacoksancili.bakalim nolck.kasik ağrımdan duramıyorum
Canım benim yaşında bişi yokki benim yaşım 35 olucak ben napıym genede ümidimi yitirmiyorım ben yaşa takılmıyorum çünki doktorum olmamasıniçin bi nedenin yok dedi

Canım benim yaşında bişi yokki benim yaşım 35 olucak ben napıym genede ümidimi yitirmiyorım ben yaşa takılmıyorum çünki doktorum olmamasıniçin bi nedenin yok dedi
yani zaten olan oluyor 40inda bile var banada sorunyokdedi amanednse çok gerginim

Kuzu çevreye takılma diycem ama insan takmadan edemiyor banada çok soruyorlar yapacak bişi yok
Canımcım bidaha yap test sanki cıkmıs gibide bozuk oldugu için dagılmış üzerine sanki fazla idrar damlatmışsın gibi olmuş ben sabh bidaha yaptım daha koyulaşmış az öncede kan verdim inş sonucum iyi cıkar

Canımcım bidaha yap test sanki cıkmıs gibide bozuk oldugu için dagılmış üzerine sanki fazla idrar damlatmışsın gibi olmuş ben sabh bidaha yaptım daha koyulaşmış az öncede kan verdim inş sonucum iyi cıkar
Ay hadi inşallah senden çok ümitliyim ben yaa inşallah olur ne zaman çıkıcak sonuç

Back