• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Canım ben temmuzdada tedavı olmusdum eskı yazısmalarıma gırdım bakdım temmuz ayında yıne burda yazmıstım ama kacıncı gun ogrendıgımı unutmusum o ay kımyasal yasadım onuncu gun test yapmaya baslamısım silik cızgı 12 gün kaybolmus 13 gunun aksamı tekrar silik olmus 14 dede zaten kan testıyle ogrenmısdım ınsallah bu kezde hamılelıgımı saglıklı sekılde gorurum ve oyle devam eder ıns hepımız pozıtıfı goruruz
Bende bilmiyorum hiç cnm kimi 10.günde ögrenip kan testiyle onaylamış kimin 12. Günde cıkmayıp 15 16 günde cıkmış herkeste farklı demekki olay

Canım ben temmuzdada tedavı olmusdum eskı yazısmalarıma gırdım bakdım temmuz ayında yıne burda yazmıstım ama kacıncı gun ogrendıgımı unutmusum o ay kımyasal yasadım onuncu gun test yapmaya baslamısım silik cızgı 12 gün kaybolmus 13 gunun aksamı tekrar silik olmus 14 dede zaten kan testıyle ogrenmısdım ınsallah bu kezde hamılelıgımı saglıklı sekılde gorurum ve oyle devam eder ıns hepımız pozıtıfı goruruz
İnşallah canım inşallah kuzum Allah tez zamanda nasip etsin hepimize

Günaydın canlarım bugün 12.gün tabi pazarı beklemeyip yine yaptım test dosyaya ekledim bakalım pazartesi salıya kadar böylemi gidicek yoksa kaybolacakmı resmen keşife cıktım çizgi cıkıcakmı cıkmıcakmı pazartesi kan testi vereyim diyorum dogru mu cıkıcak bakalım sonuclar

Eklentiler

• IMG_20191116_092927.jpg
    IMG_20191116_092927.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 32
Yok canım adet belirtim normal her şey benim zaten adet döngüm 30 gün de bir oluyorum belki daha erken diye adet belirtim yok
Belki adet tarihine var diyede testte cıkmıo olabilir bekle bakalım benim normalde yarın olmam lazım iğneden dolayı salı çarşambaya kayıyor

Bence p.tesiyi bekle tam çıksın
Yarında Bi gebelik testi alıp yapayım diyorum pazartesi artık kan testi hayırlısı artık hayatımda ilk defa 1 yılı geckindir yaptıgım testlerde pozitif görmedim gördüğüm şimdi ki pozitiflerede sevinemedim ya 🤐😩

Yarında Bi gebelik testi alıp yapayım diyorum pazartesi artık kan testi hayırlısı artık hayatımda ilk defa 1 yılı geckindir yaptıgım testlerde pozitif görmedim gördüğüm şimdi ki pozitiflerede sevinemedim ya 🤐😩
Evet yarın normal kendin yap p.tesi zaten kanda netleşir inşallah kuzu bende silik bile çıkmadı okadar vahim durum 😂😂

Canımm peki hiç belirti filan hissediyormusun illaki anlarsın daha önceden tecrüben var
Aslın da var biraz ilk kızımda hatırladıklarım hamile olduğumu ögrendikten sonra kuru kuru öğürmem oldu bide cok uyku şuanda hissettiklerim psikolojikmi gercekten varda ondanmı oluyor kestiremiyorum sabah kalktığında 2 gündür böyle midemin içi Bi tuaf bide az öncede oldu oda dün ve bugun var uyku çöküyo gibi oluyo kafayı koymamlada içim gecio diyorum ama psikolojikde olabilir çünkü psikopata bagladım iyice 🤣

Back