Çatlatma iğnesi kullananlar

o dediklerin geçen ay bende olmuştu ama bu ay cin gibiyim walla uyku muyku yok hissetiklerin inşalalh yanıltmaz seni

Kacıncı senin benim bu ay ilk Di femara+ovitrelle
Kuzu ben eylülde başladım ilk ay Klomen verdi dr ama onda çatlatma iğnesi olmadım yumurtalar kendiliğinden çatlamış dedi.. ekimde famera ve ovitrella 16 günümdeyim gene azda olsa Ümit ediyorum ya hatta dedimki doktora tüp bebek yapalım yaşımda 35şe geldi dr dedi tüp bebek durumunda değilsin olmama gibi bi durumun yok dedi ama olmuyor keşke bi nedenim olsa olmaması için ona göre bi yol izlerim işte walla böle olucanı bilseydim hiç korunmazdım hayırlısı artık napalım

Ne güzel hiç bir probleminiz yok vardır bi vakti saati keşke nedeni olsa demişsin deme nedenlide cok zor ben nedenini egerki öğrenememiş olsaydım ki tesadüfen ögrendim başka test yaptırmıştım hadi digerlerini de yaptırım diyince ögrendim dediğim gibi ögrenmemiş olsaydım belki senin yasına geldiğimde ufaktan menopoza girmeye belki başlıcaktım

Nebiliym kuzu insan neden bulamayıncada bide olmayınca demorilize oluyor gerçi daha çok yeni başladım tedavilere inşallah rabbim aratmaz vardır vakti zamanı diyorum hepimiz için hayırlısı

Nebiliym kuzu insan neden bulamayıncada bide olmayınca demorilize oluyor gerçi daha çok yeni başladım tedavilere inşallah rabbim aratmaz vardır vakti zamanı diyorum hepimiz için hayırlısı
Aynen kuzum Allah ol der ve olur vakit zaman sabır 14 ay nasıl gecti bilmiyorum önümde nekadar zaman var onuda bilmiyorum sabrediyorum derdini veren Allahım dermanınıda verecek yüzümüzü güldürücek inş inanıyorum ben

Yine hemenmi cıkdı canım Pazartesiye kadar boyle devam ederse hamılesın ınsallah benım cızgı kayboldu bıda cıkcakmı bılmıyorum bende yarın sabah yaparım ınsallah hayırlısı ıle pozıtıfı goruruz

Ellerimi yıkaysıya kadar cıktı cnm 1 2 dk içerisinde gözüküyordu yarında alıp yaparsam yaparım atarım pozitifse pazartesi kan vermeye gidicem sonra doktoruma haber edicem inş vardır bugünmü kayboldu dünmü çizgi yarın yap bakalım ne cıkıcak

Bugun yapmadım dun sabah yaptıgımda bısey cıkmamısdı bıde yarın sabah yaparım ama bakalım cıkacakmı

Benim gibi kafasında soru işareti olanlar için atıyorum belki sizede yardımcı olur bugün 13.gün iğneden sonra daha koyu pozitif cıktı sanırım hamileyim dir herhalde cokta emin değilim yarınki kan testi me göre kesinleşir gecede cok bulantım oldu. Bende sonrakiler için örnek olsun benim testlerim 10.gün başladım yapmaya 13.gün bugun tabi herkesin farklı seyredebilir 4 gün boyunca pozitif cıkmıştı

Eklentiler

• IMG_20191117_111134.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 29
Dünküne göre daha net degılmı

Eklentiler

• 29CDBCAB-2387-43A5-B8A3-8D6FD8C90E90.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 37
Flasla boyle

Eklentiler

• FD5AB026-BF74-48E4-90BA-6390DD01431B.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…