Öyle deme tek çizgi tek çizgi derken çift çizgiye dönen cok gördüm okudum buralardaYok yaa sorun tek çizgi çıkması çift çizgiyi görmek mucize zateninşallah vardır canım
Aslın da var biraz ilk kızımda hatırladıklarım hamile olduğumu ögrendikten sonra kuru kuru öğürmem oldu bide cok uyku şuanda hissettiklerim psikolojikmi gercekten varda ondanmı oluyor kestiremiyorum sabah kalktığında 2 gündür böyle midemin içi Bi tuaf bide az öncede oldu oda dün ve bugun var uyku çöküyo gibi oluyo kafayı koymamlada içim gecio diyorum ama psikolojikde olabilir çünkü psikopata bagladım iyice
Ay keşkee nerdeeeÖyle deme tek çizgi tek çizgi derken çift çizgiye dönen cok gördüm okudum buralarda
Bari bi an önce hasta olsamda doktoruma gitsem belki farklı bi tedavi uygularAy keşkee nerdeee
Kacıncı senin benim bu ay ilk Di femara+ovitrelleBari bi an önce hasta olsamda doktoruma gitsem belki farklı bi tedavi uygular
Kuzu ben eylülde başladım ilk ay Klomen verdi dr ama onda çatlatma iğnesi olmadım yumurtalar kendiliğinden çatlamış dedi.. ekimde famera ve ovitrella 16 günümdeyim gene azda olsa Ümit ediyorum ya hatta dedimki doktora tüp bebek yapalım yaşımda 35şe geldi dr dedi tüp bebek durumunda değilsin olmama gibi bi durumun yok dedi ama olmuyor keşke bi nedenim olsa olmaması için ona göre bi yol izlerim işte walla böle olucanı bilseydim hiç korunmazdım hayırlısı artık napalımKacıncı senin benim bu ay ilk Di femara+ovitrelle
Ne güzel hiç bir probleminiz yok vardır bi vakti saati keşke nedeni olsa demişsin deme nedenlide cok zor ben nedenini egerki öğrenememiş olsaydım ki tesadüfen ögrendim başka test yaptırmıştım hadi digerlerini de yaptırım diyince ögrendim dediğim gibi ögrenmemiş olsaydım belki senin yasına geldiğimde ufaktan menopoza girmeye belki başlıcaktımKuzu ben eylülde başladım ilk ay Klomen verdi dr ama onda çatlatma iğnesi olmadım yumurtalar kendiliğinden çatlamış dedi.. ekimde famera ve ovitrella 16 günümdeyim gene azda olsa Ümit ediyorum ya hatta dedimki doktora tüp bebek yapalım yaşımda 35şe geldi dr dedi tüp bebek durumunda değilsin olmama gibi bi durumun yok dedi ama olmuyor keşke bi nedenim olsa olmaması için ona göre bi yol izlerim işte walla böle olucanı bilseydim hiç korunmazdım hayırlısı artık napalım
Nebiliym kuzu insan neden bulamayıncada bide olmayınca demorilize oluyor gerçi daha çok yeni başladım tedavilere inşallah rabbim aratmaz vardır vakti zamanı diyorum hepimiz için hayırlısıNe güzel hiç bir probleminiz yok vardır bi vakti saati keşke nedeni olsa demişsin deme nedenlide cok zor ben nedenini egerki öğrenememiş olsaydım ki tesadüfen ögrendim başka test yaptırmıştım hadi digerlerini de yaptırım diyince ögrendim dediğim gibi ögrenmemiş olsaydım belki senin yasına geldiğimde ufaktan menopoza girmeye belki başlıcaktım
Aynen kuzum Allah ol der ve olur vakit zaman sabır 14 ay nasıl gecti bilmiyorum önümde nekadar zaman var onuda bilmiyorum sabrediyorum derdini veren Allahım dermanınıda verecek yüzümüzü güldürücek inş inanıyorum benNebiliym kuzu insan neden bulamayıncada bide olmayınca demorilize oluyor gerçi daha çok yeni başladım tedavilere inşallah rabbim aratmaz vardır vakti zamanı diyorum hepimiz için hayırlısı
amin İnşallahAynen kuzum Allah ol der ve olur vakit zaman sabır 14 ay nasıl gecti bilmiyorum önümde nekadar zaman var onuda bilmiyorum sabrediyorum derdini veren Allahım dermanınıda verecek yüzümüzü güldürücek inş inanıyorum ben
Günaydın canlarım bugün 12.gün tabi pazarı beklemeyip yine yaptım test dosyaya ekledim bakalım pazartesi salıya kadar böylemi gidicek yoksa kaybolacakmı resmen keşife cıktım çizgi cıkıcakmı cıkmıcakmı pazartesi kan testi vereyim diyorum dogru mu cıkıcak bakalım sonuclar
Ellerimi yıkaysıya kadar cıktı cnm 1 2 dk içerisinde gözüküyordu yarında alıp yaparsam yaparım atarım pozitifse pazartesi kan vermeye gidicem sonra doktoruma haber edicem inş vardır bugünmü kayboldu dünmü çizgi yarın yap bakalım ne cıkıcakYine hemenmi cıkdı canım Pazartesiye kadar boyle devam ederse hamılesın ınsallah benım cızgı kayboldu bıda cıkcakmı bılmıyorum bende yarın sabah yaparım ınsallah hayırlısı ıle pozıtıfı goruruz
Ellerimi yıkaysıya kadar cıktı cnm 1 2 dk içerisinde gözüküyordu yarında alıp yaparsam yaparım atarım pozitifse pazartesi kan vermeye gidicem sonra doktoruma haber edicem inş vardır bugünmü kayboldu dünmü çizgi yarın yap bakalım ne cıkıcak
Evet cnm inş gün gün koyulaşırDünküne göre daha net degılmı
Canımcım naptın sonuc ne varmı Bi gelişmeİnşallah test yanıltmazKızlar ben 12 günü yaptım tek çizgi çıktı bugün 14 günüm ama daha test yapmıycam moralim bozulmasın belki sürpriz olur inşallah hepimize bu ay sürpriz olsa mucize olsa
cem solkaskk agrin var cok.akintida var hala.yarinda doktor kontrole cagirdi.anlar herhalde olup olmadığını.ama umudum yok nedenseDasmeer senne yaptın canım nasıl sendede durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?