Bende bilmiyorum hiç cnm kimi 10.günde ögrenip kan testiyle onaylamış kimin 12. Günde cıkmayıp 15 16 günde cıkmış herkeste farklı demekki olay
İnşallah canım inşallah kuzum Allah tez zamanda nasip etsin hepimizeCanım ben temmuzdada tedavı olmusdum eskı yazısmalarıma gırdım bakdım temmuz ayında yıne burda yazmıstım ama kacıncı gun ogrendıgımı unutmusum o ay kımyasal yasadım onuncu gun test yapmaya baslamısım silik cızgı 12 gün kaybolmus 13 gunun aksamı tekrar silik olmus 14 dede zaten kan testıyle ogrenmısdım ınsallah bu kezde hamılelıgımı saglıklı sekılde gorurum ve oyle devam eder ıns hepımız pozıtıfı goruruz
İnşallah canım inşallah kuzum Allah tez zamanda nasip etsin hepimize
Kuzu sabah yaptım test 16 günüm ve tek çizgiAllah bağışlasın canım walla bende hiç sorun yok en son doktor eşine bakalım dedi onda da sorun çıkmadı çok şükür demekki vakti zamanı var
Canım. Adet belirtisi varmı üzülme sakın belki gec döllenme olabilir adet gelmeden umut kesilmezKuzu sabah yaptım test 16 günüm ve tek çizgi
Yok canım adet belirtim normal her şey benim zaten adet döngüm 30 gün de bir oluyorum belki daha erken diye adet belirtim yokCanım. Adet belirtisi varmı üzülme sakın belki gec döllenme olabilir adet gelmeden umut kesilmez
Belki adet tarihine var diyede testte cıkmıo olabilir bekle bakalım benim normalde yarın olmam lazım iğneden dolayı salı çarşambaya kayıyorYok canım adet belirtim normal her şey benim zaten adet döngüm 30 gün de bir oluyorum belki daha erken diye adet belirtim yok
22 si adet tarihim inşalalh sürpriz olur olursadaBelki adet tarihine var diyede testte cıkmıo olabilir bekle bakalım
İnş canım inş bebegi sana sürpriz yapar ben napıcamı bilemedim sevinsemmi sevinmesemmi tahlil yaptırsammıki erken mi bugun için böyle arafta kaldım22 si adet tarihim inşalalh sürpriz olur olursada
Senden güZel haberler alırız inşalalhCanım. Adet belirtisi varmı üzülme sakın belki gec döllenme olabilir adet gelmeden umut kesilmez
Bence p.tesiyi bekle tam çıksınİnş canım inş bebegi sana sürpriz yapar ben napıcamı bilemedim sevinsemmi sevinmesemmi tahlil yaptırsammıki erken mi bugun için böyle arafta kaldım
Yarında Bi gebelik testi alıp yapayım diyorum pazartesi artık kan testi hayırlısı artık hayatımda ilk defa 1 yılı geckindir yaptıgım testlerde pozitif görmedim gördüğüm şimdi ki pozitiflerede sevinemedim yaBence p.tesiyi bekle tam çıksın
İnş hep beraber yazarız buraya güzel haberleri inş en cok istediğim de şu gebelik günlüğünü imzalamakSenden güZel haberler alırız inşalalh
İnşallah bu yıl bitmeden gebe kalırızİnş hep beraber yazarız buraya güzel haberleri inş en cok istediğim de şu gebelik günlüğünü imzalamak
Evet yarın normal kendin yap p.tesi zaten kanda netleşir inşallah kuzu bende silik bile çıkmadı okadar vahim durumYarında Bi gebelik testi alıp yapayım diyorum pazartesi artık kan testi hayırlısı artık hayatımda ilk defa 1 yılı geckindir yaptıgım testlerde pozitif görmedim gördüğüm şimdi ki pozitiflerede sevinemedim ya
Canımm peki hiç belirti filan hissediyormusun illaki anlarsın daha önceden tecrüben varEvet yarın normal kendin yap p.tesi zaten kanda netleşir inşallah kuzu bende silik bile çıkmadı okadar vahim durum
Benimde bu testler yanıltıcak die korkuyorum pozitif gösterirken beni tepe taklak etmez inşEvet yarın normal kendin yap p.tesi zaten kanda netleşir inşallah kuzu bende silik bile çıkmadı okadar vahim durum
Yok yaa sorun tek çizgi çıkması çift çizgiyi görmek mucize zatenBenimde bu testler yanıltıcak die korkuyorum pozitif gösterirken beni tepe taklak etmez inş
Aslın da var biraz ilk kızımda hatırladıklarım hamile olduğumu ögrendikten sonra kuru kuru öğürmem oldu bide cok uyku şuanda hissettiklerim psikolojikmi gercekten varda ondanmı oluyor kestiremiyorum sabah kalktığında 2 gündür böyle midemin içi Bi tuaf bide az öncede oldu oda dün ve bugun var uyku çöküyo gibi oluyo kafayı koymamlada içim gecio diyorum ama psikolojikde olabilir çünkü psikopata bagladım iyiceCanımm peki hiç belirti filan hissediyormusun illaki anlarsın daha önceden tecrüben var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?