• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Senin daha var normalde cıkması zaten pozitif hayırlısı artık cnm inş 15.günde pozitif göresin karnın şişsin
Senin daha var normalde cıkması zaten pozitif hayırlısı artık cnm inş 15.günde pozitif göresin karnın şişsin emi bebekten😁😂
İnşallah hepimiz canım🙏 Peki kuzu bişi sorcam tam net iğnenin kaçıncı günü çıkıyor herkes farklı yazmış aslında

ilkbebekmi bekliroysunuz insan yastan dolayi panikliyor sorun olmasada heeks cevrmde yasin var diyor.sonuçta 45inde doğurandavar kısmet yani

ilkbebekmi bekliroysunuz insan yastan dolayi panikliyor sorun olmasada heeks cevrmde yasin var diyor.sonuçta 45inde doğurandavar kısmet yani
Evet ilk bebek kuzu ben 1 yıl civarı korundum bide doktorum dedi keşke korunmasaydın yumurtalıklar tembelleşiyor dedi sora doğal a6 ay bekleyelim dedi olmayınca gel dedi işte yeni başladık

Evet ilk bebek kuzu ben 1 yıl civarı korundum bide doktorum dedi keşke korunmasaydın yumurtalıklar tembelleşiyor dedi sora doğal a6 ay bekleyelim dedi olmayınca gel dedi işte yeni başladık
ben 5aylikevliyim korunmadim yastandolayi ucnku yasin sikinti olacagini biliyordum ama adetim duzneli hemen olursandim kacaydir sadece yumurtlama sancısı ckeyirudm ve dayanamiylrum.bakalım doktir takibiyle baslasim banada 1yilbekle dedileer tinlamadim 5aydan sonra başladım çünkü yaşım geicyir.hayırlısı olsun artuk.yumurtalar artik kalitesi bile değişiyor
Inşallah olur hemen yaaa

ben 5aylikevliyim korunmadim yastandolayi ucnku yasin sikinti olacagini biliyordum ama adetim duzneli hemen olursandim kacaydir sadece yumurtlama sancısı ckeyirudm ve dayanamiylrum.bakalım doktir takibiyle baslasim banada 1yilbekle dedileer tinlamadim 5aydan sonra başladım çünkü yaşım geicyir.hayırlısı olsun artuk.yumurtalar artik kalitesi bile değişiyor
Inşallah olur hemen yaaa
Yaş kaç canım

İnşallah hepimiz canım🙏 Peki kuzu bişi sorcam tam net iğnenin kaçıncı günü çıkıyor herkes farklı yazmış aslında
Bende bilmiyorum hiç cnm kimi 10.günde ögrenip kan testiyle onaylamış kimin 12. Günde cıkmayıp 15 16 günde cıkmış herkeste farklı demekki olay

Benimde 31 cnm yasım bende fsh yüksekliği var ama bitane kızım var cok şükür bin şükür öpmeye koklamaya Allah sizede yaşatsın inş bizde kızıma kardeş olsun die ugraşıyoruz
Allah bağışlasın canım walla bende hiç sorun yok en son doktor eşine bakalım dedi onda da sorun çıkmadı çok şükür demekki vakti zamanı var

Back