- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Test hafif silik aslinda tam negatif olmadı hiç2gün sonra belli olur bugun sıfırlanmış
Bence 15. Güne kadar bekleyin. İnşallah hamilesinizdirYardımcı olacak olan yok mu ya
İğne etkisi bu zaman kadar kalmaz diye biliyorum ama okuduğum kadarıyla 12.gune kadar iğne etkisinin devam ettiğini de gördümo yüzden 15.gune kadar testle takip et koyulaşma olursa hamilesindirMerhabalar herkese catlatma iğnesinin 12. Günündeyim ara ara Kasık ağrılarım oluyor başka hicbir belirti yok. Adet sancısı gibi. Ama birkac aydır adet öncesi sancilarim oluyor aynen böyle o yüzden bir anlama veremiyorum. Testlerim aşağıya bırakıyorum. Catlatma iğnesi oluo gebe kalanlar belirtileriniz neydi ? Testiniz kaçıncı gün pozitif çıktı paylaşır mısınız?
Bekliyorum adet gelecek gibi ama belirtileri başladı ayaklarım üşüyor ağrım varBence 15. Güne kadar bekleyin. İnşallah hamilesinizdirbende 11 temmuzda oldum iğne
Belli olmuyor iste ya 14 16 ya kadar kalabilen var. Birde. Bu erken gebelik testleri yoksa da silik çıkıyor ya bazen. Pazartesi ye kadar adet olmazsam kan vereceğim yarin sabah 14. Gün oluyor yine test yaparım bakalimİğne etkisi bu zaman kadar kalmaz diye biliyorum ama okuduğum kadarıyla 12.gune kadar iğne etkisinin devam ettiğini de gördümo yüzden 15.gune kadar testle takip et koyulaşma olursa hamilesindirbende geçen ay bel, kasık ve adet ağrısı çektim göğüslerim ağzıma giricekti neredeyse 19.günde adet oldum
Hayırlısı olsun bende iğneyi geçen ay kullandın bu ay sadece famera istedim kendiliğinden çatlaması daha iyi diye inşallah hamilesinizdir eğer adet olursanız iğnesiz denemenizi tavsiye ederimBelli olmuyor iste ya 14 16 ya kadar kalabilen var. Birde. Bu erken gebelik testleri yoksa da silik çıkıyor ya bazen. Pazartesi ye kadar adet olmazsam kan vereceğim yarin sabah 14. Gün oluyor yine test yaparım bakaliminşallah canim. Bu ay Femara catlatma iğnesi kullandım normalde benimde meme hassasiyeti asiri olur bu ay hic olmadi. Akimtim da.hic yok olsa.umutlanacam da
Geçen ay iğnesiz denedim zaten bu ay ilk iğnemHayırlısı olsun bende iğneyi geçen ay kullandın bu ay sadece famera istedim kendiliğinden çatlaması daha iyi diye inşallah hamilesinizdir eğer adet olursanız iğnesiz denemenizi tavsiye ederim
Anladım güzel haberlerle gelin inşallahGeçen ay iğnesiz denedim zaten bu ay ilk iğnem
İnşallah hepimiz gelirizAnladım güzel haberlerle gelin inşallah
Sizin sonuç ne oldu acabaİnşallah hepimiz geliriz
Regl oldum canim maalesef bu ay yeniden deneyeceğizSizin sonuç ne oldu acaba
İnşallah canım bu ay tutar bende de negatif olmustuR
Regl oldum canim maalesef bu ay yeniden deneyeceğiz
Merhaba sizinle aynı zamanda iğne olmuşum ne durumdasınız hamilelik varmıBence 15. Güne kadar bekleyin. İnşallah hamilesinizdirbende 11 temmuzda oldum iğne