- 12 Temmuz 2023
- 200
- 155
- 27
- Konu Sahibi Childdevelopment
Kana gideceğim tekrar bugünMerhaba sizinle aynı zamanda iğne olmuşum ne durumdasınız hamilelik varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kana gideceğim tekrar bugünMerhaba sizinle aynı zamanda iğne olmuşum ne durumdasınız hamilelik varmı
Pardon ben takvime baktım ayın 14 ünde Vurulmuşum.13. gündeyim.Kana gideceğim tekrar bugün
Pardon ben takvime baktım ayın 14 ünde Vurulmuşum.13. gündeyim.inşallah ikimizde de vardır bebek
Beklemek çok zor o yüzden günler bile karışıyor sanki daha uzun olmuş gibi dimi :)Pardon ben takvime baktım ayın 14 ünde Vurulmuşum.13. gündeyim.
Sizde gebelik var mı.Aynen hemde ne zor geçiyor çatlıcam meraktan.Birde ben adet olacakmışım gibi karın ağrsıı varBeklemek çok zor o yüzden günler bile karışıyor sanki daha uzun olmuş gibi dimi :)
Evet hamileymişim bugün öğrendim 14 çıktı değerim :)Sizde gebelik var mı.Aynen hemde ne zor geçiyor çatlıcam meraktan.Birde ben adet olacakmışım gibi karın ağrsıı var
Ya sağlıcakla alırısın inşallah kucagına bende 14 temmuzda oldum igne kendim idrar yaptım 11. gün cok az bi kırmızı cizgi cıktı ama umutlanmak istemiyorum 3. deneyişim çünkü bugün yada yarın kan veriyim diyorum heyecanlı sylerEvet hamileymişim bugün öğrendim 14 çıktı değerim :)
13. Günü kan vermiştim 3.37 çıktı 5 e yakın olduğu için doktor takip dedi bugün 15. Günüm 14 çıktı. Bence 15. Gün kan verin garanti olsun 3.37 den sonra zaman geçmedi sanki hiç bana benim iğne etkisi 7-8. Günde geçti test negatiftiYa sağlıcakla alırısın inşallah kucagına bende 14 temmuzda oldum igne kendim idrar yaptım 11. gün cok az bi kırmızı cizgi cıktı ama umutlanmak istemiyorum 3. deneyişim çünkü bugün yada yarın kan veriyim diyorum heyecanlı syler
Kaç gün sonra çıktı bu değer peki.Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallahEvet hamileymişim bugün öğrendim 14 çıktı değerim :)
Ay belirtileriniz nelerdi ben adet olcakmışım gibi karın ağrım var heran adet olcalmışım gibi sizinde öyle mi ? yarın yapcam bnde test13. Günü kan vermiştim 3.37 çıktı 5 e yakın olduğu için doktor takip dedi bugün 15. Günüm 14 çıktı. Bence 15. Gün kan verin garanti olsun 3.37 den sonra zaman geçmedi sanki hiç bana benim iğne etkisi 7-8. Günde geçti test negatifti
Çok teşekkür ederim amin en kısa zamanda sizinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 13. Gün 3.37 15. Gün 14.75 çıktıKaç gün sonra çıktı bu değer peki.Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Benimde adet olcakmışım gibi aynı hala daha aynı. Göğüslerim her adetimde ağrır yine aynı ama bi tık daha hassas, ve yine sanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor Doktorum çok normal dedii. Belirtiler bu şekilde olabiliyormuş. Cuma tekrar test vereceğim yükselişi takip etmek adınaAy belirtileriniz nelerdi ben adet olcakmışım gibi karın ağrım var heran adet olcalmışım gibi sizinde öyle mi ? yarın yapcam bnde test
Merhaba yükseliş oldu mu benim de bugün iğnenin 10. Günü silik çıktı hep bu güne kadar bugünde siliktiBenimde adet olcakmışım gibi aynı hala daha aynı. Göğüslerim her adetimde ağrır yine aynı ama bi tık daha hassas, ve yine sanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor Doktorum çok normal dedii. Belirtiler bu şekilde olabiliyormuş. Cuma tekrar test vereceğim yükselişi takip etmek adına
Merhaba canım son durumun ne kan falan verdinmiMerhaba yükseliş oldu mu benim de bugün iğnenin 10. Günü silik çıktı hep bu güne kadar bugünde silikti
Merhaba kan vermedim 2. Çizgi silik ti bugün biraz daha silinmiş sanırım iğnenin etkisiymişMerhaba canım son durumun ne kan falan verdinmi
Üzüldüm ya inşallah pozitif dir herşey gönlünce olsunMerhaba kan vermedim 2. Çizgi silik ti bugün biraz daha silinmiş sanırım iğnenin etkisiymiş
Maalesef kimyasal gebelik geçirdimMerhaba yükseliş oldu mu benim de bugün iğnenin 10. Günü silik çıktı hep bu güne kadar bugünde silikti
Bugün iğnenin 12 asilamanin da 10. Günü kan versem bugün çıkar mı acaba varsa gebelikÜzüldüm ya inşallah pozitif dir herşey gönlünce olsun
Çıkar canım zaten yüksek çıkarsa azda olsa pozitif olarak devam ediyor genelde bir ver istersenBugün iğnenin 12 asilamanin da 10. Günü kan versem bugün çıkar mı acaba varsa gebelik