• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

günaydın iyi haftalar arkadaşlar
inşallah bu hafta güzel haberler getirir hepimize
halen hastalanmadım çarşamba gününe kadar olmazsam
test yapılacak ne olur dua edin hamile olayım
:Saruboceq:

bende carsamba gunu ıgnemı vurundum, ertesı gun agrım oldu. sonra hıcbıyerım agrımadı sadece bugun gogus uclarım agrıo dokuununca acıyo. herkez cok sısmanlamıssın dıyo.. halbukı kg aynı. sizce şişlikmi yapıo bu igneler ılaclar?

Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız ben ilk geçen ay vurulmuştum iğneyi bu ay 2,sini denicez geçen ay benimde gögüslerimde çok hassasiyet olmuştu birde bel ağrısı of offf herkeste farklı oluyodur ama herhalde verdiği tepkiler:1closedeyes:

günaydın iyi haftalar arkadaşlar
inşallah bu hafta güzel haberler getirir hepimize
halen hastalanmadım çarşamba gününe kadar olmazsam
test yapılacak ne olur dua edin hamile olayım

Dualarımız seninle canım inşallah güzel haberini alırız hem sana mutluluk hem bize umut olur:Saruboceq::lepi::Saruboceq:

arkadaşlar ben 4 martta çatlatma iğnesi oldum bugün dayanamayıp test yaptım ve çook silik iki çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi geçmişmidir.yoksa bu gebeliğin erken olmasından dolayımıdır.hamilemiiiyyyiiiiimmm ben acccaaabbbaaaa????????????

arkadaşlar ben 4 martta çatlatma iğnesi oldum bugün dayanamayıp test yaptım ve çook silik iki çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi geçmişmidir.yoksa bu gebeliğin erken olmasından dolayımıdır.hamilemiiiyyyiiiiimmm ben acccaaabbbaaaa????????????

çatlatma iğnesinin halen etkisi olacağını sanmıyorum
2 martta çatlatma iğnesini yaptırmıştım yarın kan testi yaptıracağım
dün akşam dayanamadım evde test yaptım silik bile ikinci cizgi yok senağlama
hayırlısı herşeyin bakalım yarın belli olacak
:delphin: :delphin:

canim igne olali 10 günü gecmis bilemiyorumki hala bünyende ignenin etkisi varmidir CADIARZU doktorum igneden tam 10 gün sonra kan tahlili yapmam isin kendisine gelmemi söylemisti kafamçokkarıştı bilemiyorum belkide hala vücutta ignenin etkisi olacagini biliyordu ve ondan sadece kan testi önerdi :sinifsinif: sen iyisimi yarin git kan testi yaptir ve bize müjdeyi ver kaydirigubbakcemile5 hadi bol sans:1hug:

benim dört yumurtam oluştu 20 mm olunca çatlatma iğnemi oldum ama rahim iç duvarı yeterli kalınlıkta değil diye bua ya aşılama için acele etmeyelim belki de tutmayabilir dedi doktorum....Hatta kalınlaşması için vajinal tablet verdi ama bakalım ....

umarim sansin vardir ve yumurtalar döllenir :emir_bebek: düsünsene dördüde dölleniyormus delikafadulden..saka bi yanada insallah kalirsin hamile haberisz birakma bizi bu arada banada doktorum vajinal jel vermisti tabletten daha etkili diyordu kafamçokkarıştı iyice sasirttilar bunlarda bizi

bende carsamba gunu ıgnemı vurundum, ertesı gun agrım oldu. sonra hıcbıyerım agrımadı sadece bugun gogus uclarım agrıo dokuununca acıyo. herkez cok sısmanlamıssın dıyo.. halbukı kg aynı. sizce şişlikmi yapıo bu igneler ılaclar?

ben de 9 mart salı vuruldum bekliyorum sadece acip derecede iştahım açıldı başkada belirtim yok
canım ben de dün akşam yaptım tek net çizgi yani sen de de geçmiştir bence etkisi
çatlatma iğnesinin halen etkisi olacağını sanmıyorum
2 martta çatlatma iğnesini yaptırmıştım yarın kan testi yaptıracağım
dün akşam dayanamadım evde test yaptım silik bile ikinci cizgi yok senağlama
hayırlısı herşeyin bakalım yarın belli olacak
:delphin: :delphin:
ayyyynenn..hadi bakalım inşallah iyi hebr
canim igne olali 10 günü gecmis bilemiyorumki hala bünyende ignenin etkisi varmidir CADIARZU doktorum igneden tam 10 gün sonra kan tahlili yapmam isin kendisine gelmemi söylemisti kafamçokkarıştı bilemiyorum belkide hala vücutta ignenin etkisi olacagini biliyordu ve ondan sadece kan testi önerdi :sinifsinif: sen iyisimi yarin git kan testi yaptir ve bize müjdeyi ver kaydirigubbakcemile5 hadi bol sans:1hug:

ben ne zaman gideyim tahlile sizce 9 mart ta vuruldum

günaydın
bu sabah kan vermeye gittim akşam iş çıkışı sonucunu alacağım
dua edin kızlar ne olur

adaylaarda.. ıns sonuc pozıtıftır.
melocum benımde cok ıstahım acıldı sabah aksam agzım durmuyo cok yıyorum 24saat

kizlar bu igneler acaip istah aciyor cokacimcoook aman dikkat edin ben igeneden sonra 2 kilo aldim :utangac:

ben de 9 mart salı vuruldum bekliyorum sadece acip derecede iştahım açıldı başkada belirtim yok

canım ben de dün akşam yaptım tek net çizgi yani sen de de geçmiştir bence etkisi

ayyyynenn..hadi bakalım inşallah iyi hebr

ben ne zaman gideyim tahlile sizce 9 mart ta vuruldum

canim ayin 20 sinden itibaren test yaptir derim ben olumunekankayizsmile iyice gecsin ilacin etkisi vücudundan :1hug:

günaydın
bu sabah kan vermeye gittim akşam iş çıkışı sonucunu alacağım
dua edin kızlar ne olur

ahh canimm müjdenle bekliyoruz seni :teselli: ama hayirlisi eger pozitif cikmasada test hayirlisi buymus deyip teselli et kendini :utangac: hepimiz ayni seyleri yasiyoruz üzülme demek olmuyor ister istemez takiliyor kafan nedenlere :uhm:
neyse hadi haberdar et bizi mutlaka :nazar:

inşallah arkadaşlar inşallah
sanırım dayanamayacağım saat 12:00 hastaneyi arayayım ben sonuç neymiş

bu ilaçlar gerçekten iştah açıyor gerçi ben zayıfım baya o yüzden kilo alırsam iyi olur

şimdiden kendi kendime diyorum olmazsa olmaz ama negatif çıkarsa bunu kendime dinletirmiyim bilmiyorum

arkadaşlar ben dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.bugün dr gittim bhcg 14.4 çıktı pazartesi tekrar gel emin olalım dedi hamilemiyim benn sevineyimmi çok mu düşük yoksa

merhaba arkadaşlar ben şubatın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum iğneyi olduktan sonra çok ağrım oldu. şimdilik hiç hamilelik belirtisi de yok adetime daha 4 gün var. şimdi idrar testi yapsam çıkar mı acaba.ınşallah rabbim bebek isteyen herkese versin ya çok zormuş böyle beklemek

yumurtasi catlayan yokmu bu ay kizlar???:umursamaz:off off banada daha zaman var bi vurulsaydim su igneyi iyice merak ettim simdibilmiyorumkismile

Back