- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
adaylaarda.. ıns sonuc pozıtıftır.
melocum benımde cok ıstahım acıldı sabah aksam agzım durmuyo cok yıyorum 24saat
aynen kzlar 3 tane milka gofret arka arkaya yenir mi?yaniyormuş..20 kilo veren ben boğazımı tutamıyorum ne yapsam bilmemkizlar bu igneler acaip istah aciyor cokacimcoook aman dikkat edin ben igeneden sonra 2 kilo aldim![]()
canim ayin 20 sinden itibaren test yaptir derim ben olumunekankayizsmile iyice gecsin ilacin etkisi vücudundan :1hug:
sağol canım öyle yapayım di mi en güzeli
hadi hayırlısı olsun ya sen zayıfsın da ben 20 kilo verdim ama şimdi 20 yıldır açmışım gibi yiyoruminşallah arkadaşlar inşallah
sanırım dayanamayacağım saat 12:00 hastaneyi arayayım ben sonuç neymiş
bu ilaçlar gerçekten iştah açıyor gerçi ben zayıfım baya o yüzden kilo alırsam iyi olur
şimdiden kendi kendime diyorum olmazsa olmaz ama negatif çıkarsa bunu kendime dinletirmiyim bilmiyorum
sağlık olsun Allah hayırlıysa versin hayırlı değilse vermesinyokmuş yine tekmişim
kimbilir belki günün birinde olur senağlama :Saruboceq:
balllll gibi hamilesin kısss..ne zaman iğneni vuruldun sat kaçtı?arkadaşlar ben dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.bugün dr gittim bhcg 14.4 çıktı pazartesi tekrar gel emin olalım dedi hamilemiyim benn sevineyimmi çok mu düşük yoksa
vallahi sen test yapmakta geç bile kalmışsın şubat 4 se eğermerhaba arkadaşlar ben şubatın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum iğneyi olduktan sonra çok ağrım oldu. şimdilik hiç hamilelik belirtisi de yok adetime daha 4 gün var. şimdi idrar testi yapsam çıkar mı acaba.İnşallah rabbim bebek isteyen herkese versin ya çok zormuş böyle beklemek
yumurtasi catlayan yokmu bu ay kizlar???:umursamazff off banada daha zaman var bi vurulsaydim su igneyi iyice merak ettim simdibilmiyorumkismile
offff..bilmiom ki çatladı mı çatlamadı mı?bilmiyorumkismile