• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

adaylaarda.. ıns sonuc pozıtıftır.
melocum benımde cok ıstahım acıldı sabah aksam agzım durmuyo cok yıyorum 24saat

kizlar bu igneler acaip istah aciyor cokacimcoook aman dikkat edin ben igeneden sonra 2 kilo aldim :utangac:
aynen kzlar 3 tane milka gofret arka arkaya yenir mi?yaniyormuş..20 kilo veren ben boğazımı tutamıyorum ne yapsam bilmem
canim ayin 20 sinden itibaren test yaptir derim ben olumunekankayizsmile iyice gecsin ilacin etkisi vücudundan :1hug:

sağol canım öyle yapayım di mi en güzeli
inşallah arkadaşlar inşallah
sanırım dayanamayacağım saat 12:00 hastaneyi arayayım ben sonuç neymiş

bu ilaçlar gerçekten iştah açıyor gerçi ben zayıfım baya o yüzden kilo alırsam iyi olur

şimdiden kendi kendime diyorum olmazsa olmaz ama negatif çıkarsa bunu kendime dinletirmiyim bilmiyorum
hadi hayırlısı olsun ya sen zayıfsın da ben 20 kilo verdim ama şimdi 20 yıldır açmışım gibi yiyorum
yokmuş yine tekmişim :delphin:
kimbilir belki günün birinde olur
senağlama :Saruboceq:
sağlık olsun Allah hayırlıysa versin hayırlı değilse vermesin
arkadaşlar ben dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.bugün dr gittim bhcg 14.4 çıktı pazartesi tekrar gel emin olalım dedi hamilemiyim benn sevineyimmi çok mu düşük yoksa
balllll gibi hamilesin kısss..ne zaman iğneni vuruldun sat kaçtı?
merhaba arkadaşlar ben şubatın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum iğneyi olduktan sonra çok ağrım oldu. şimdilik hiç hamilelik belirtisi de yok adetime daha 4 gün var. şimdi idrar testi yapsam çıkar mı acaba.İnşallah rabbim bebek isteyen herkese versin ya çok zormuş böyle beklemek
vallahi sen test yapmakta geç bile kalmışsın şubat 4 se eğer
yumurtasi catlayan yokmu bu ay kizlar???:umursamaz:off off banada daha zaman var bi vurulsaydim su igneyi iyice merak ettim simdibilmiyorumkismile

offff..bilmiom ki çatladı mı çatlamadı mı?bilmiyorumkismile

yaw hamilesin dedikya :))) idrar testini sabahmı yapmıştın

yok idrar testini dün öğleden sonra yapmıştım kan testini sabah verdim.paztsiyi iple çekiyorum inşallah ööledir ama bakalım dua ediyorum sürekli beni bırakmasın diye.

yumurtasi catlayan yokmu bu ay kizlar???:umursamaz:off off banada daha zaman var bi vurulsaydim su igneyi iyice merak ettim simdibilmiyorumkismile

benimde igneye daha zaman var canim reglim yeni bitti simdi gobekten igne vuruluyorum kendime yumurtalar büyüyünce ignemi vurucam kendime bakalim bu ayy nolucak:utangac:

ya kızlar ben yanlış yazmışım martın 4 ünde oldum çatlatma iğnesi bu gün test yaptım ama malesef negetif çıktı :(( ama daha adetime 3 gün var yani pazartesi gibi bekliyorum. bakalım bi de pazartesi yapıcam bol bol dua ediyorum inşallah bu ay hamişizdir Rabbim isteyen herkese versin amin

ya kızlar ben yanlış yazmışım martın 4 ünde oldum çatlatma iğnesi bu gün test yaptım ama malesef negetif çıktı :(( ama daha adetime 3 gün var yani pazartesi gibi bekliyorum. bakalım bi de pazartesi yapıcam bol bol dua ediyorum inşallah bu ay hamişizdir Rabbim isteyen herkese versin amin

canim hayirlisi artik..olmasada üzülmemeye calis :teselli: bikac deneme cok normal diyor doktorlarim .yani tüp bebek veya baska tedaviye gecmeden bi 4-5 defa catlatma ignesini denemek gerek diyor bende bu ay ikinci defa yapcam igneyi -tatlicadiarzu- bakalim artik hayirlisi neyse o olsun :sm_confused:

canim hayirlisi artik..olmasada üzülmemeye calis :teselli: bikac deneme cok normal diyor doktorlarim .yani tüp bebek veya baska tedaviye gecmeden bi 4-5 defa catlatma ignesini denemek gerek diyor bende bu ay ikinci defa yapcam igneyi -tatlicadiarzu- bakalim artik hayirlisi neyse o olsun :sm_confused:

evet canım hayırlısı... yok hiç üzülmüyorum nedense bu ay...yok ben tedaviyi bırakmayı düşünüyorum kist falan da yapıyomuş o yüzden dediğin gibi canım hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn:gitme:

melocum ben 4 mart saat 16:30 gibi vurulmuştum iğneyi ama ben peş peşe sürekli ateşimi ölçüyordum 8 mart sabahı 36.6 çıktı ve o gün öğleden sonra için doktorum kontrole çağırmıştı.o gün gidince ultrasonla baktı ve çatlamış dedi.8 marttan beri de ateşim 36.5un altına hiç inmedi normalde 35.8 falan oluyordu.acaba iğneden 4 gün sonra çatlamış olabilirmi ve geç ovulasyon olduğu içinmi bööle çok küçük bir değer çıktı.bugün doktorumu aradım testi başka yerde yaptırmıştım yarın gel çok sınır bi rakam yükselmişse ancak olumlu konuşabiliri ama biz 10 dan sonrasını gebelik kabul ederiz dedi.bugün tekrar idrar testi yaptım çizgi yine silik ama biraz daha belli sanki.inşallah değerim artmıştır.yani ne olursa olsun şuan için hamileeyyyiiiimmm.inşallah allah kucağıma da almayı nasip eder.hoş olmazsa dahi en azından iyi yönüyle bakıcam en azından eşimde bir sorun yokmuş benim tüplerimle alakalı bi sorun yokmuş diycem.ve allaha şükür en azından ilaçla da olsa yumurtlayabilim bidaha olur diycem ama bunları dedirtmez inşallah beni bırakmaz:Saruboceq:

hayırlısı bence erken daha zaten kanda bile anca belli olur
melocum ben 4 mart saat 16:30 gibi vurulmuştum iğneyi ama ben peş peşe sürekli ateşimi ölçüyordum 8 mart sabahı 36.6 çıktı ve o gün öğleden sonra için doktorum kontrole çağırmıştı.o gün gidince ultrasonla baktı ve çatlamış dedi.8 marttan beri de ateşim 36.5un altına hiç inmedi normalde 35.8 falan oluyordu.acaba iğneden 4 gün sonra çatlamış olabilirmi ve geç ovulasyon olduğu içinmi bööle çok küçük bir değer çıktı.bugün doktorumu aradım testi başka yerde yaptırmıştım yarın gel çok sınır bi rakam yükselmişse ancak olumlu konuşabiliri ama biz 10 dan sonrasını gebelik kabul ederiz dedi.bugün tekrar idrar testi yaptım çizgi yine silik ama biraz daha belli sanki.inşallah değerim artmıştır.yani ne olursa olsun şuan için hamileeyyyiiiimmm.inşallah allah kucağıma da almayı nasip eder.hoş olmazsa dahi en azından iyi yönüyle bakıcam en azından eşimde bir sorun yokmuş benim tüplerimle alakalı bi sorun yokmuş diycem.ve allaha şükür en azından ilaçla da olsa yumurtlayabilim bidaha olur diycem ama bunları dedirtmez inşallah beni bırakmaz:Saruboceq:
tebrikler o zaman

Merhaba Arkadaşlar,
Çatlatma iğnesini ben anlayamadım. Amaç yumurtaların çatlamasını sağlayıp spermlerin geçişine izin vermek mi? Yani ancak çatlayınca yumurta ve sperm buluşuyor değil mi?

bugün tekrar gittim dr bhcg 49,97 çıktı opuyorumnanaktan dr artık annene haber verebilirsin dedi kaydirigubbakcemile3 29 unda gel keseyi görelim dedi benim değerim 48 saat de 3 katına çıkmış nerdeyse:))))))))))))))))))))

bugün tekrar gittim dr bhcg 49,97 çıktı opuyorumnanaktan dr artık annene haber verebilirsin dedi kaydirigubbakcemile3 29 unda gel keseyi görelim dedi benim değerim 48 saat de 3 katına çıkmış nerdeyse:))))))))))))))))))))

cok sevındıım yaa

hayırlı olsun canım :nazar:
inaşallah sağlıcakla bebişini kollarına alırsın
:Saruboceq:

amin aminnnn arkadaşlar inşallah hepimiz kucağımıza alırız miniklerimizi :CüvCüv: :nazar:

merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim benim adetim normalde pazartesi gelmesi gerekir az önce pembe renkli bir iki damla kantı geldi . şimdi sol kasığımda hafif ağrı var sizce sebebi nedir?

benimde igneye daha zaman var canim reglim yeni bitti simdi gobekten igne vuruluyorum kendime yumurtalar büyüyünce ignemi vurucam kendime bakalim bu ayy nolucak:utangac:
hayirlisi olsun canim zaman gecmiyor sanki durdu su catlatma ignesiyle birde ben tanissaydim :umursamaz:ins ilk seferde olur???:gitme:seninde insülin yüksekligii var canim ne ignesi??bilmiyorumkismile

:teytey:gözünaydin canim ins sonuna kadar yüzün hep güler saglikla kucaklarsin bebisini darsi basimiza rabbim:emir_bebek::nazar:

SEYDAMcim benim yumurtlama problemim yok ama tüplerimden biri calismiyor:(( Onun icin yumurta gelistirici igne kullaniyorum catlatma ignesinden once.. insulin ne oluyor bu arada aciklarmisin bilmiyorumkismile

Back