• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

bende oldum regl canim zaten doktorum bu ay hamile kalamicami söylemisti bekliyordum anlicagin :çok üzgünüm: sIkma canini bosver olmayinca olmuyor ne yapalim bende i$e veriyorum kendimi gelecek haftadan itibaren..zindan etmicem gunlerimi artik bebek bebek diye ne yapalim kismette anne olmak yokmus benneyaptımki

doğru söylüyorsun canım herşeyin hayırlısı gelse şu çarşambada belli olsa herşey :Saruboceq:

cnm merhaba bende 3 martta çatlatma ignesi oldum ama doktorum bana 20 gün sonra geliceksin test yapıcaz dedi adet tarihimde 15 mart senin adetin ne zaman ögrene bilirmiyim ben ayın 23 e kadar nasıl sabredicem yaa off boshayallersmile

canım geçen ay adet başlangıcım 19 şubat
çatlatma iğnesi 02 mart
adet olmaz isem :Saruboceq: test tarihim 17 mart

çok heyecanlıyım ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancı oluyor :bbo:
off çok korkuyorum çok artık bende anne olmak istiyorum
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
:Saruboceq:

çatlatma iğnesinden 15 gün sonra belli olur sonucun
ama doktorların hepsi farklı söylüyor
artık bizde neye inanacağımızı bilmiyoruz
:1no2:

canım geçen ay adet başlangıcım 19 şubat
çatlatma iğnesi 02 mart
adet olmaz isem :Saruboceq: test tarihim 17 mart

çok heyecanlıyım ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancı oluyor :bbo:
off çok korkuyorum çok artık bende anne olmak istiyorum
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

hmm bana niye böle geç tarih verdiki bu doktor zaten sıkıntılıyım eyvahedigeldismile
bende ara ara agrı oluyo kalçalarım bile agrıyo yani ateş basıyo idrar a sık gidiyorum
işallah cnm işallah hamilesindir anne olmak çok güzel bir duygu oğlum var benim 9 yaşında gündüzü ayrı gecesi ayrı yani akşam yerine yatırıyoruz gece çişini yapıyo gelip ortamıza yatıyo gösüme öle bi sokuluşu var ki minik bi kedi yavrusu gibi opuyorumnanaktan

çatlatma iğnesinden 15 gün sonra belli olur sonucun
ama doktorların hepsi farklı söylüyor
artık bizde neye inanacağımızı bilmiyoruz
:1no2:

haklısın bende çok yoruldum son 1,5 yılım ömrümden ömür gitti . Bu ay olmazsa bebek işini ben unutucam düşüktü oluyodu olmuyodu düşüncesi mahfetti beni mafoldumben

hmm bana niye böle geç tarih verdiki bu doktor zaten sıkıntılıyım eyvahedigeldismile
bende ara ara agrı oluyo kalçalarım bile agrıyo yani ateş basıyo idrar a sık gidiyorum
işallah cnm işallah hamilesindir anne olmak çok güzel bir duygu oğlum var benim 9 yaşında gündüzü ayrı gecesi ayrı yani akşam yerine yatırıyoruz gece çişini yapıyo gelip ortamıza yatıyo gösüme öle bi sokuluşu var ki minik bi kedi yavrusu gibi opuyorumnanaktan

Allah bağışlasın canım o duyguyu tadmadım ama muhteşem olduğuna eminim
inşallah en kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere sağlıkla bebişlerine kavuşturur

Kızlar bi olumsuz haberde benden ilk deneme olmadı bakalım hayırlısı ikinci denemeye

Saglik olsun be bacim :teselli: her iste bi hayir vardir diyip teselli olucaz mecbur. bende pazartesiden itibaren gonal f yurucam kendime.(yumurta gelistirici igne) sonrada catlatma ignesi vurucam 2.kez :1shok: bu ay pespese hamile kaliriz insallah olumunekankayizsmile

Saglik olsun be bacim :teselli: her iste bi hayir vardir diyip teselli olucaz mecbur. bende pazartesiden itibaren gonal f yurucam kendime.(yumurta gelistirici igne) sonrada catlatma ignesi vurucam 2.kez :1shok: bu ay pespese hamile kaliriz insallah olumunekankayizsmile

saol bacım öyle herşeyin hayırlısı ilk denemeydi zaten bu akşamdan itibaren ilaca başlıcam tekrar. İnşallah canım inan kendim kadar istiyorum sizlerden güzel haberler almayı birimiz doğuralımda sevelim onun yumuk ellerinikaydirigubbakcemile5:1hug:

kızlar slm kötüyüm çok yaa ayın 3 de çatlatma iğnesi oldum adetim 15 i belimde sızlama var akıntım çok ve beyaz pütür pütür bide midem bulanıyo bi an oluyo hamileyim galiba diyorum bi an oluyo adet olucakmışım gibi hissediyorum :gitme: napıcam ben ya mide bulantısı yaparmı bu iğne ilaç bundanmı acaba bulantım

mrb arkadaşlar bende 4 martta çatlatma iğnesi oldum.ben pko hastasıyım önce klomen kullandım.yumurtam geç olgunlaştığı için doktorum 24-25 marta kadar olmazsan gel test yapalım dedi.ben geçen ay 14 şubatta adet görmüştüm.acaba en erken o zaman mı belli olur artık bu ay vakti gelene kadar hiç test yapmıycam

mrb arkadaşlar bende 4 martta çatlatma iğnesi oldum.ben pko hastasıyım önce klomen kullandım.yumurtam geç olgunlaştığı için doktorum 24-25 marta kadar olmazsan gel test yapalım dedi.ben geçen ay 14 şubatta adet görmüştüm.acaba en erken o zaman mı belli olur artık bu ay vakti gelene kadar hiç test yapmıycam

aynen benim doktorumda çatlatma iğnesinden 20 gün sonra gel kan testi yapalım dedi
seninde akıntın agrın mide bulantın var mı :bbo:

kızlar slm kötüyüm çok yaa ayın 3 de çatlatma iğnesi oldum adetim 15 i belimde sızlama var akıntım çok ve beyaz pütür pütür bide midem bulanıyo bi an oluyo hamileyim galiba diyorum bi an oluyo adet olucakmışım gibi hissediyorum :gitme: napıcam ben ya mide bulantısı yaparmı bu iğne ilaç bundanmı acaba bulantım

hadi hayırlısı canım ama kasma bu kadar kendini her şerde vardır bi hayır benim de belimde çok agrı olmuştu maalesef sonuç olumsuzdu ama hiç bulantım olmamıştı senden güzel bi haber mi alıcaz ne kaydirigubbakcemile3 sevdirirsin artık bizede küçük böcüğünü :dance::dance:

hadi hayırlısı canım ama kasma bu kadar kendini her şerde vardır bi hayır benim de belimde çok agrı olmuştu maalesef sonuç olumsuzdu ama hiç bulantım olmamıştı senden güzel bi haber mi alıcaz ne kaydirigubbakcemile3 sevdirirsin artık bizede küçük böcüğünü :dance::dance:

akıntı böle olmasa valla bende var gibi düşünücemde akıntı çok başım dönüyo midem bulanıyo yoksa psikolejikmenmi yapıyorum ben bunları uzanınca belimde agrı falanda kalmıyo

akıntı böle olmasa valla bende var gibi düşünücemde akıntı çok başım dönüyo midem bulanıyo yoksa psikolejikmenmi yapıyorum ben bunları uzanınca belimde agrı falanda kalmıyo

benim bel ağrım başladı bigün sonra reglimde başladı canım sende böyle bişey olmadığına göre çok kaptırma kendini ama yüzün gülücek galiba bu ayalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim bel ağrım başladı bigün sonra reglimde başladı canım sende böyle bişey olmadığına göre çok kaptırma kendini ama yüzün gülücek galiba bu ayalkisalkisalkisalkisalkisalkis

wc dengemi kaybettim az kalsın düşüyodum kolumu ve sol boşlumu lavaboya vurdum hiç ii degilim ben zır zır aglıyorum toparlanmalıyım oğlumu kurstan almaya gidicem millet anlıcak agladıgı off noluyo bana böle mafoldumben

wc dengemi kaybettim az kalsın düşüyodum kolumu ve sol boşlumu lavaboya vurdum hiç ii degilim ben zır zır aglıyorum toparlanmalıyım oğlumu kurstan almaya gidicem millet anlıcak agladıgı off noluyo bana böle mafoldumben

yapma canım böyle yaa bencede toparla kendini bak elemanlarından biri görse aa bizim müdür ağlı diyo dalga geçerler walla :)))))) opuyorumnanaktan

Back