• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

benımde kahverengı lekelenmelerım basladı kızlar adet oluyorum sanırım :(( baska aya kaldı bebek.. ıgneden cok umutluydum ya

bırde arkadaslar ıgneden sonra adet olursanız mıktarında felan degısaıklık oluyormu kanın?

kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bu ay kılomen kullandım.adetimin 16.günü yumurtam 32mm olmustu.çatlatma iğneside olmedım doktor ümütsiz konustu.bu kadar büyüyünce kistmi oluyor.

slm kızlar kusura bakmayın uzun zaman dır uğrayamıyorum iş yoğunluğundan .biliyosunuz bıraktım tedavi görmeyi ve aklıma bile gelmiyor tuttumu tutmadımı ama sizleri hep merak ediyorum bi gelişme varmı sanki uzun yıllar oldu uğramayalı 20 gün anca ruyabu akasia ve diğerleri durumlar ne öptüm hepinizi

kızlar ben de 17 martta çatlama iğnesi oldum bakalım ben de sonucu bekliyorum 28 martta ya da 29 martta adet olmam gerekiyor doktor adet gecikmesinden 7 gün sonra gel dedi bakacağız artık

Kızlar bu ay vurulamadım bi türlü iğnemi yumurtam geç gelişiyomuş perşembe tekrar gidicem dr a bakalım neler olacak...

olumunekankayizsmileslm kizlar herkes iyi umarim... bikac gundur yoktum arada bakiyorum ama yazilariniza kaydirigubbakcemile5 hepimizde bi ümittir gidiyor acaba bu ay tuttumu diye senağlama ben yoruldum galiba mucadele edemiyorum artik mirmirmirmir hayirlisi hepimiz icin...
sevgiyle kalin

kızlar... 10unda catlama ıgnemı vurundum.. 20-21inde kahve rengı lekelenmeler geldı (adet baslangıcı olmalı) 4 gundur halada gelıyo. nezaman kırmızıya dönüşecek bu kan? kafam karıştı valla

kızlar... 10unda catlama ıgnemı vurundum.. 20-21inde kahve rengı lekelenmeler geldı (adet baslangıcı olmalı) 4 gundur halada gelıyo. nezaman kırmızıya dönüşecek bu kan? kafam karıştı valla

Canım benim hiç öyle bişey olmamıştı belki üstüne görüyosundur bi test yapsana...(ki inşallah öyledir)sengözlerimebaksanab

arkadaşlar dün çok şiddetli kasık ağrısıyla uyandım hemen doktoruma gittim ve bhcg değerim düşmüş kimyasal gebelikmişş bugün kanamam başladı.kısmet diilmiş artık çalışmalara kaldığımız yerden devam edicez :))

Ben martın 8 inde oldum çatlatma iğnemi ama hala adet olmadım dün olmam gerekiyordu olmadı

arkadaşlar dün çok şiddetli kasık ağrısıyla uyandım hemen doktoruma gittim ve bhcg değerim düşmüş kimyasal gebelikmişş bugün kanamam başladı.kısmet diilmiş artık çalışmalara kaldığımız yerden devam edicez :))

hadi yaaa :1shok: ciddenmi tühh cok uzuldum inan benneyaptımki sevinmistik bu ay birileri aramizdan hamile cikti diye :teselli: neyse artik kader arkadasim hep birlikte omuz omuza yola devam olumunekankayizsmile

kizlaar bi sorum var size..catlatma ignesinden sonra doktorunuz size vajinal jel yada vajinal hap verdimi ben kullaniyorumda ohaoldumsmile aranizda baska kullananlarda varmi diye sorim dedim

selam kizlar..öncelikle insallah Rabbim dileyen herkese bebislerini gönderir.. :Saruboceq:
bende catlatma ignemi vurdum ve carsamba günü test günüm.. :1rolleyes:
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun :Saruboceq:

Selam kızlar 12 martta iğnemi olmuştum bugün regl olmam gerekiyodu ve hala olmadım hatta hiç bi belirti de yok gerçi hamilelik belirtisi de yok ya bakalım hayırlısı...

Back