• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

hadi yaaa :1shok: ciddenmi tühh cok uzuldum inan benneyaptımki sevinmistik bu ay birileri aramizdan hamile cikti diye :teselli: neyse artik kader arkadasim hep birlikte omuz omuza yola devam olumunekankayizsmile

ööle artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :) zaten olsaydı sağlıksız olacakmış her işte b ir hayrı vardır diye boşuna dememişler inşallah en kısa zamanda tek tek hepimizin hamile haberlerini alırız burdan

Meraktan çatlıyorum kızlar ya bugün olmam gerekiyodu ama hala olmadım acaba idrar testi yapsam çıkar mı?Kan testini günüm geçmeden yapmak istemiyorum....

Meraktan çatlıyorum kızlar ya bugün olmam gerekiyodu ama hala olmadım acaba idrar testi yapsam çıkar mı?Kan testini günüm geçmeden yapmak istemiyorum....

ben de aynı durumdayım ama karnım hafif ağrıyor galiba adet olacağım ben

ben de aynı durumdayım ama karnım hafif ağrıyor galiba adet olacağım ben

Beklemek çok zor gerçekten ya benim de bir gün önceden karnım ağrır bacaklarım çekilmeye başlardı.Bu kez hiç ağrım yok böyle olunca daha da umutlanıyorum ister istemez ....İnşallah bu ay Allahım yüzümüzü güldürür de güzel haberlerimizi alırız...

bence adet gecikmesini beklemekte yarar var bende adet gecikmesinden önce öğrenmiştim ama daha sonra düşük yaşadım belki adet gecikmesini bekleseydim hamile olduğumu bile bilmiycektim oluruna bırakmakta yarar var.

kizlar sakin olalim Allah herseyin hayirlisini cikarsin karsimiza bilmiyorumkismile ben bu ay igne vurulmadim yumurtam kendiliginden catlamaya gecince igne yapmama gerek kalmadigini soyledi doktor..simdi beklemedeyim reglime 5-6 gün var...yalniz ara kanama yasadim dünki cinsel birlesmemizde mafoldumben bikac damla geldi durdu.reglim basladi sandim ama simdi tik yok offf ne bu ya aynisi gecen ayda olmustu :gitme:

kizlar sakin olalim Allah herseyin hayirlisini cikarsin karsimiza bilmiyorumkismile ben bu ay igne vurulmadim yumurtam kendiliginden catlamaya gecince igne yapmama gerek kalmadigini soyledi doktor..simdi beklemedeyim reglime 5-6 gün var...yalniz ara kanama yasadim dünki cinsel birlesmemizde mafoldumben bikac damla geldi durdu.reglim basladi sandim ama simdi tik yok offf ne bu ya aynisi gecen ayda olmustu :gitme:

sonuç ne oldu canım?????

Kızlar topiğe uğrayan yok galiba ama ben çok mutluyum inşallah darısı başınıza güzel haberr :))))))) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar topiğe uğrayan yok galiba ama ben çok mutluyum inşallah darısı başınıza güzel haberr :))))))) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

slm canim kaydirigubbakcemile5 bi sonuca varamayinca ugranmaz oldu buraya akannehir bende de hala bisi yok asilama yapilacak mayis gibi galiba :1shok: bu ignelerden felan 28 gunluk adet döngüm 20 güne düstü :çok üzgünüm: daha bi kötüyüm bu aralar anlicagin.. senin mutlulugun bizim mutlulugumuz Allah arttirsin :içelim:

:teselli:
kızlar mrb.
benimde bu cumartesi test yapmam gerek.
evde idrar tahlili yapsam olurmu yoksa kanda mı çıkar sadece

canim kan testi yaptir yaptiriyorsan bence. yerimseniben umarim senin umutlarin bosa cikmaz :Saruboceq: sonuclari buradan bize bildirmeyi unutma bol sans

slm canim kaydirigubbakcemile5 bi sonuca varamayinca ugranmaz oldu buraya akannehir bende de hala bisi yok asilama yapilacak mayis gibi galiba :1shok: bu ignelerden felan 28 gunluk adet döngüm 20 güne düstü :çok üzgünüm: daha bi kötüyüm bu aralar anlicagin.. senin mutlulugun bizim mutlulugumuz Allah arttirsin :içelim:

haberi aldığım andan beri hem sağlıkla kucağıma almak için hemde sizin için dua ediyorum canım ya nolur bozmayın moralinizi ama biliyorum çok zor yaşayan anlar halimizden fakat ne olursa olsun moral olmadan da olmuyor işte biz güçlü kadınlarınız öyle değil mi :) Ozaman hadi tebessümler sırnaşık şey

arkadaşlar merhaba günaydın.2 senedir bebiş isteyen biri olarak yazıyorum size.biz de belirgin bir sorun yok ama ortada henüz bir bebiş de yok.ben de bu ay serophene+çatlatma iğnesi+aşılama oldum.nisan 6 /çatlatma iğnesi. nisan / 8 aşılama.doktor 15 gün sonra kanda baktır dedi ama ben pazartesi yani 12. gününde baktırıcam. o zaman da çıkar heralde diye düşünüyorum.çünkü bir hafta sonra baktırıpta çıkanı da biliyorum.acaba yarın sabah idrar da baksam kesin sonuç çıkar mı.vücudumda hiçbir belirti de yok.yani arkadaşlar ben de bekleyenler kervanındayım.sonuç alan arkadaşlar yazarsa bizlere de umut olur.hepinize iyi hafta sonları.....

slm kızlar benımde bı sorum olcak umarım yardımcı olursunuz .1 yıldır bebek ıstıyoruz tum testlerımız ıyı ama bı turlu bebegımıze kavusamadık.hsg fılmı cekıldım tuplerım kanallarım acık sorun yok hıc bırınde.serophene dıye bı hap kullandım ve daha sonrada çatlatma iğnesı verdı doktorum onuda hazıranın 1 de vuruldum.acaba bunun sonucunu nasıl ne zaman ogrene bılırım bana bılgı verırsenız cok sevınırım kızlaropuyorumnanaktan

slm kızlar benımde bı sorum olcak umarım yardımcı olursunuz .1 yıldır bebek ıstıyoruz tum testlerımız ıyı ama bı turlu bebegımıze kavusamadık.hsg fılmı cekıldım tuplerım kanallarım acık sorun yok hıc bırınde.serophene dıye bı hap kullandım ve daha sonrada çatlatma iğnesı verdı doktorum onuda hazıranın 1 de vuruldum.acaba bunun sonucunu nasıl ne zaman ogrene bılırım bana bılgı verırsenız cok sevınırım kızlaropuyorumnanaktan

Canımcım, çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan tahlili yaptırabilirsin istersen.
Ama bana sorarsan adet gününün gelmesini bekle. :)
Güzel haberler getirirsin umarım canım arkadaşım

Canımcım, çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan tahlili yaptırabilirsin istersen.
Ama bana sorarsan adet gününün gelmesini bekle. :)
Güzel haberler getirirsin umarım canım arkadaşım

saol canımmm yardımın ıcın gercı senınle ozelde konustuk ama olsun genede saoll bende oyle dusunuyorum regl mın gecıkmesını beklıcemm..:kedi:

kızlar yardım edin ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu snrada catlatma iğnesi vuruldum..iğneden 1 gün sonra cok fena kasık agrılarım oldu 36 saat sonra doktr ilişkiye girin dedi biz 35 saat sonra ilişkiye grdik ertesi gün cok fena agrılarım oldu o gün ilişki girmedik 1 gün arayla ilişkiye girdik yani acaba hamile kalmıs mıyımdır ramazandan dolayıomı bilmem ama midem sabahları cok bulanıyr sol kasıgım hala agrıyor iğneyi vurulali 8 gün oldu..beyaz bir akıntım var yardımcı olun kızlar

kızlar yardım edin ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu snrada catlatma iğnesi vuruldum..iğneden 1 gün sonra cok fena kasık agrılarım oldu 36 saat sonra doktr ilişkiye girin dedi biz 35 saat sonra ilişkiye grdik ertesi gün cok fena agrılarım oldu o gün ilişki girmedik 1 gün arayla ilişkiye girdik yani acaba hamile kalmıs mıyımdır ramazandan dolayıomı bilmem ama midem sabahları cok bulanıyr sol kasıgım hala agrıyor iğneyi vurulali 8 gün oldu..beyaz bir akıntım var yardımcı olun kızlar
Eymen bebek merhaba, catlatma ignesiyle hamile kaldin sanirim. Tek seferde tuttu mu? Biz de 12 aydir deniyoruz olmuyor, bu ay ilk kez yumurta takibine baslicaz. Cok heyecanliyim. Korkuyorum

Back