yazdıklarımdan alınma sakın yüzün gülsün istedim sadece
aynen benim doktorumda çatlatma iğnesinden 20 gün sonra gel kan testi yapalım dedi
seninde akıntın agrın mide bulantın var mı :bbo:
akıntı var bende de ama mide bulantısı falan yok kasıklarım da ara ara batmalar falan var göğüslerimde şişti ancak bunların hepsi adet öncesinde de olurdu bende :uhm: bilmeyorum yani artık bekliycez 24üne kadar iyi haberlerini bekliyorum.bende haber veririm
hayırlısı artık cnm beklicez ve görücez bu gün oyalandım aklıma pek getirmedim gün çabuk geçti yarın hafta içi yanlız kalıp bütün gün kurucam gene offf nolcaksa olsun artık
boshayallersmile belim agrıyo benim yatıyorum geçiyo biraz dolansam gene başlıyo agrımaya olumlu yada olumsuz yazıcam buraya seninde hakkında hayırlısı cnm Allah gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
kizlar topik size emanet ben catlama ignesi yaptigimda tekrar yazarim. insallah hamile:CüvCüv: kalirsinizolumunekankayizsmile. opt hepinizi
merhaba bende ayın 11de vuruldum iğneyi bende mide bulantısı şişlik ve halsizlik yaptı sizde de bu etkiler görüldümü ben en çok şişlikten rahatsız oluyorum umarım allah herkesin gönlüne göre verir hamile kalırız cp verirseniz sevinirim iyi akşamlar
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Cuma akşamı çatlatma iğnemi oldum oviitrelle...İlk kez oldum daha yeni başladık tedaviye bu nedenle çok umudum yok ama hiç de belli olmaz tabii...İnşallah allahım tez zamanda yüzümüzü güldürür...
benim dört yumurtam oluştu 20 mm olunca çatlatma iğnemi oldum ama rahim iç duvarı yeterli kalınlıkta değil diye bua ya aşılama için acele etmeyelim belki de tutmayabilir dedi doktorum....Hatta kalınlaşması için vajinal tablet verdi ama bakalım ....
bende carsamba gunu ıgnemı vurundum, ertesı gun agrım oldu. sonra hıcbıyerım agrımadı sadece bugun gogus uclarım agrıo dokuununca acıyo. herkez cok sısmanlamıssın dıyo.. halbukı kg aynı. sizce şişlikmi yapıo bu igneler ılaclar?
arkadaşlar msj cvp veren varmı
ilk hafta banada çok şişlik yaptı namazımı kılmakta bile zorlandım yani o derece rahatsız etti şuan hafif bel agrısı oluyo yatınca geçiyo baş dönmesi mide bulantısı birde gögüs agrısı var
merhaba diğer bölümde sana yazdım ama yine yazayım benim yumurtamda 23 mm di bakalım neolacak ama lütfen sen sonucunu yaz
Kızlar bi olumsuz haberde benden ilk deneme olmadı bakalım hayırlısı ikinci denemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?