Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

Ayyy heyecanladim yazini okurken busefer tutacakmi ne seninkisikaydirigubbakcemile5 hayirla insallahh:) gunler gecmek bilmez cok iyi anliyorum seni eyvahedigeldismile haberlerini bekliyoruz

senin istedigin yimirta olsunsırnaşık şey insallah canim hayirlisiyla gidip gelyimde. cooooooook heycanliyim laelaelaelaelae hhaaaa bide sen nerelisin bu arada seninle de hemso cikyomusuzzzzz amaninnnnnnnnn-tatlicadiarzu-
ins hayirli haberlerle dönersin bende dogma büyüme kayserilim ama annem babam sivasli , hemso ciksak bukadar severdim zaten sizi opuyorumnanaktancanim

amin inşallah canım
oğlunuzu Allah bağışlasın inşallah ilk seferde seninde tutarda uğraşmak zorunda kalmazsın
:Saruboceq:
allah razi olsun canim sagol ins bende cok umutluyum rabbim bosa cikarmasin ins hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

yaaaa üzüldüm arkadaş, benim de altı tane düşük oldu... en büyüğü kaç haftalıktı
en büyügü 10 haftalikti ondan sonraki kendiliginden düstü 4 haftalik ,sonraki 6 haftalik kalp atimi duyulamadi , digeri yine 7. hafta dada kalbi durdu ,sonuncusu ise gectigimiz eylül ayinda 7. haftada kalp atimi durdu canim cok zor allah kimseye yasatmasin ins

inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi elimize
ah bir gelsin onun poposunu ısıracağım neden bu kadar yordu beni
sempatiksalakcinni

bi süre rafa kaldiriyoruz kizlar bebek fikrini bikac aydir i$sizdim ve bu ara daha cok yogunlasmi$tim bebege :1shok: ama olmayinca olmuyor her iste bi hayir vardir diyip yeni bi ise basliyorum gelecek haftadan itibaren...bütün gün calisacam günler aylar öyle gelip gecer artik :1rolleyes: arada bakarim ama gene topige sizleri birakmam yani kizlarr :smiley-cool:
bol hamile kalmali gunler diliyorum sizlere sekerler :1hug:

hayirli olsun bacim yeni isin. allah bol kazanc ve bol bol hamilelik nasip etsin hayirlisindan insallah. bende calismak istyorum ama turbanli oldugum icin ise almiyorlar. bende cikartmak istemiyorum turbanimi. yani anliyacagin ben bebk fikrini rafa kaldiramiyorum. cunku evde yalniz kaldikca daha cok dusunyosun ister istemez. allah hakkimizda hayirlisini versin :Saruboceq:

hayırlısı canım belkide bu sürede kalırsın kimbilir
sonuçta hamile kalmak için kafanızdan hamileliği çıkarın demiyorlarmı?

bence şu yumurtlama günlerinden sonra narkoz verip uyutsalar
başarı şansı daha çok yükselir
beklemek insanı mahfediyor
kaldı 7 günüm off
:çok üzgünüm:

ah canım ahh işyerindeyim ama durmadan nete girip bakıyorum
hamilelik belirtileri vs vs
ama evde daha zordur eminim
rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi inşallah

kızlar catlama ıgnemı dun aksam 6 da vurundum, hıc bı agrım szım yok normalmiii???

kızlar catlama ıgnemı dun aksam 6 da vurundum, hıc bı agrım szım yok normalmiii???

normaldir canım merak etme :CüvCüv:
herkesin bünyesi birbirinden farklı kiminde kasık ağrısı oluyor kiminde olmuyor
hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

normal canim. ancak yarin oburgun baslar. hamilelik belirtisi gibi. ama sakin kendini kaptirma 15 gun bekle kan testi yaptir sonra bize bildir unutumayerimseniben

tabı canım kesın haber verırım sonucu.
bakalım ne olacak

kizlar gunaydin bu topiki unuttunuz valla kizyom haaaaaaaaaa

tesekkürler iyi dileklerin icin..seni cok iyi anliyorum türbanindan dolayi önyargilar herzaman olucaktir heleki avrupada...CADIARZU dedigin gibi insan evde olunca daha bi yogunla$iyor bebege bilmiyorumkismile yatiyorsun kalkiyorsun baska bisi düsünemiyorsun :1no2: umarim bi an önce hamile kalirsinnn olumunekankayizsmile

saol bacim insallah hayirlisindan en yakin zamanda hepimiz hamile kaliriz. amiiin allahim duy sesimizi kurban oldugum allahim sen herseyin en iyisini bilirsin mafoldumben

hasta olacakmışım gibi kasıklarım çok ağrıyor sanırım bu ayda olmayacak
of offfffffff

hasta olacakmışım gibi kasıklarım çok ağrıyor sanırım bu ayda olmayacak
of offfffffff

bende oldum regl canim zaten doktorum bu ay hamile kalamicami söylemisti bekliyordum anlicagin :çok üzgünüm: sIkma canini bosver olmayinca olmuyor ne yapalim bende i$e veriyorum kendimi gelecek haftadan itibaren..zindan etmicem gunlerimi artik bebek bebek diye ne yapalim kismette anne olmak yokmus benneyaptımki

cnm merhaba bende 3 martta çatlatma ignesi oldum ama doktorum bana 20 gün sonra geliceksin test yapıcaz dedi adet tarihimde 15 mart senin adetin ne zaman ögrene bilirmiyim ben ayın 23 e kadar nasıl sabredicem yaa off boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…