bende carsamba gunu ıgnemı vurundum, ertesı gun agrım oldu. sonra hıcbıyerım agrımadı sadece bugun gogus uclarım agrıo dokuununca acıyo. herkez cok sısmanlamıssın dıyo.. halbukı kg aynı. sizce şişlikmi yapıo bu igneler ılaclar?
günaydın iyi haftalar arkadaşlar
inşallah bu hafta güzel haberler getirir hepimize
halen hastalanmadım çarşamba gününe kadar olmazsam
test yapılacak ne olur dua edin hamile olayım :Saruboceq:
hayırlısı canım üzülme vardır bi hayır tatlım
arkadaşlar ben 4 martta çatlatma iğnesi oldum bugün dayanamayıp test yaptım ve çook silik iki çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi geçmişmidir.yoksa bu gebeliğin erken olmasından dolayımıdır.hamilemiiiyyyiiiiimmm ben acccaaabbbaaaa????????????
arkadaşlar ben 4 martta çatlatma iğnesi oldum bugün dayanamayıp test yaptım ve çook silik iki çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi geçmişmidir.yoksa bu gebeliğin erken olmasından dolayımıdır.hamilemiiiyyyiiiiimmm ben acccaaabbbaaaa????????????
benim dört yumurtam oluştu 20 mm olunca çatlatma iğnemi oldum ama rahim iç duvarı yeterli kalınlıkta değil diye bua ya aşılama için acele etmeyelim belki de tutmayabilir dedi doktorum....Hatta kalınlaşması için vajinal tablet verdi ama bakalım ....
bende carsamba gunu ıgnemı vurundum, ertesı gun agrım oldu. sonra hıcbıyerım agrımadı sadece bugun gogus uclarım agrıo dokuununca acıyo. herkez cok sısmanlamıssın dıyo.. halbukı kg aynı. sizce şişlikmi yapıo bu igneler ılaclar?
canım ben de dün akşam yaptım tek net çizgi yani sen de de geçmiştir bence etkisiarkadaşlar ben 4 martta çatlatma iğnesi oldum bugün dayanamayıp test yaptım ve çook silik iki çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi geçmişmidir.yoksa bu gebeliğin erken olmasından dolayımıdır.hamilemiiiyyyiiiiimmm ben acccaaabbbaaaa????????????
ayyyynenn..hadi bakalım inşallah iyi hebrçatlatma iğnesinin halen etkisi olacağını sanmıyorum
2 martta çatlatma iğnesini yaptırmıştım yarın kan testi yaptıracağım
dün akşam dayanamadım evde test yaptım silik bile ikinci cizgi yok senağlama
hayırlısı herşeyin bakalım yarın belli olacak
canim igne olali 10 günü gecmis bilemiyorumki hala bünyende ignenin etkisi varmidir CADIARZU doktorum igneden tam 10 gün sonra kan tahlili yapmam isin kendisine gelmemi söylemisti kafamçokkarıştı bilemiyorum belkide hala vücutta ignenin etkisi olacagini biliyordu ve ondan sadece kan testi önerdi :sinifsinif: sen iyisimi yarin git kan testi yaptir ve bize müjdeyi ver kaydirigubbakcemile5 hadi bol sans:1hug:
ben de 9 mart salı vuruldum bekliyorum sadece acip derecede iştahım açıldı başkada belirtim yok
canım ben de dün akşam yaptım tek net çizgi yani sen de de geçmiştir bence etkisi
ayyyynenn..hadi bakalım inşallah iyi hebr
ben ne zaman gideyim tahlile sizce 9 mart ta vuruldum
günaydın
bu sabah kan vermeye gittim akşam iş çıkışı sonucunu alacağım
dua edin kızlar ne olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?