Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

canim hosgeldin öncelikle vereliniortak bende ovitrelle catlatma ignesini vurulmustum gecen ay.. igneden once yumurta gelistirici igne vuruyordum kendime göbekten :1shok: ignelerden bikac gun sonra acaip belirtiler hissetim ozellikle kasigimda egilip kalkarken olusan batmalar hep hamileligi düsündürmüstü bende mafoldumben igneden en erken 2 hafta sonra test yap oncesinde yaparsan pozitif cikabilir sonra tutmadiysa hayal kirikligina ugrama :teselli: bizde fos cikti gecen ay umarim seni hamileler diyarina yollariz :dance:

kizlar nereli oldugumuzu ve nereye gelin gittigimizi yazalimmi ne dersiniz. hadi ben basliyorum.
ben HATAY liyim NEVSEHIR lilere gelin gittim.

kizlar nereli oldugumuzu ve nereye gelin gittigimizi yazalimmi ne dersiniz. hadi ben basliyorum.
ben HATAY liyim NEVSEHIR lilere gelin gittim.

kizzz tanidik cikiyormu$uz bende HATAY/ iskenderun dogma büyüme ama ailem aslen adiyamanli bende kahramanmaraslilara gelin geldim ohaoldumsmile

aanaaaaa bacim biz hemsomusuz giiiiiiii ben fransa dogumluyum ama biz hatayaliyiz iskenderunda halam var. kazamizda ALTINOZU. bilyonmu giiii orayi?

tsk ederım canım. ben ılk vurulcam ıgnemı yarın.ınsallah tutar. hayırlı olcaksa olsun yoksa olmasın .. opuyorumnanaktan

:lepi:kizlar haftaya turkiyeye gidyorum bir isteginiz varmibuyrunnnnnnnnn
ne isteyebiliriz yimirtaci yimirta getir varsa kaydirigubbakcemile3canim gülegüle git gülegüle gel ins

sende gidiyorsun demek ne güzel ben gecen sene gitmistim bu sene gidemiyorum malesef:gitme:bende cok özledim ailemisenağlamaalalh baska dert vermesin onlar iyi olsunda katlaniriz herseye:gitme:

aanaaaaa bacim biz hemsomusuz giiiiiiii ben fransa dogumluyum ama biz hatayaliyiz iskenderunda halam var. kazamizda ALTINOZU. bilyonmu giiii orayi?

bilmemi canim hatayin heryerini her ilcesini biliyorum olumunekankayizsmile hazirliklar bittimi yolculuk icin havasini icine doya doya cek turkiyenin

SEYDAMcim mayisa kadar hamile kalirimda gitmemm insaallaaaaaaaaah zemuszemus bende gecen sene agustos ayinda gittim gene gidesim var ama bakalim yerimseniben

merhaba arkadaşlar
bende 2 martta çatlatma iğnemi vuruldum eğer adet olmazsam 17 martta test yapılacak
günler geçmiyor malesef

bu benim 2.yumurtlama tedavim geçen ayda tedavi gördüm ama yumurtalarım malesef büyümemişti

2 sene öncede başarısız bir aşılamam var
6,5 yıllık evliyim amma yazdım be :)
Allahım hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
:Saruboceq:

SEYDAMcim mayisa kadar hamile kalirimda gitmemm insaallaaaaaaaaah zemuszemus bende gecen sene agustos ayinda gittim gene gidesim var ama bakalim yerimseniben
insallah kalirsin canim dualarim seninle bende nisani bekliyorum hayirlisiyla keske bende hersene gidebilsem ama malesef ins ikinci melegimle giderim allahim hakkimizda hayirlisini versin canim:1hug:

allah yardimciniz olsun ins bu sefer tutmustur benim ilk olacak catlatma ignesi ile hamilelik nisan ayini bekliyorum normal yoldan bir saglikli oglum var 5 de düsügüm var rabbim hayirli yazilar yazsin ins a.s.

yaaaa üzüldüm arkadaş, benim de altı tane düşük oldu... en büyüğü kaç haftalıktı

amin inşallah canım
oğlunuzu Allah bağışlasın inşallah ilk seferde seninde tutarda uğraşmak zorunda kalmazsın
:Saruboceq:

senin istedigin yimirta olsunsırnaşık şey insallah canim hayirlisiyla gidip gelyimde. cooooooook heycanliyim laelaelaelaelae hhaaaa bide sen nerelisin bu arada seninle de hemso cikyomusuzzzzz amaninnnnnnnnn-tatlicadiarzu-

bilmemi canim hatayin heryerini her ilcesini biliyorum olumunekankayizsmile hazirliklar bittimi yolculuk icin havasini icine doya doya cek turkiyenin

valla canim hazirlik yaptim 4 gun ama olsun sonucta turkiyeturkbayragi yani dimi. sana 1 kutunun icine turkiye havasi koyup getireyim ok mi?olumunekankayizsmile

insallh bu defa tutar arkadasim allah hakkinda hayirlisini versin. bende 3 senelik evliyim ama hala bebis yok :gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…