arkadaslar bu ayda umular söndü o artık hasta
noldu bacim pek bisi anlamadim yazindanakannehir biay söner umutlar diger ay istesende istemesende acar icindeki tomurcuklarolumunekankayizsmile sIkma canini hersey olucagina varir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bu ayda umular söndü o artık hasta
kızlar bende bu carsamba OVITRELLE catlama ıgnesı vurulcam, cok merak edıyorum acaba tutacakmı klomen kullandım cok gec tepki verdı yumurtalıklarım 15gunde 17mm olustu . sımdı bu ıgneyı vurulunca neler oluyo neler beklıyo benı yardımcı olurmusunuz ?
kizlar nereli oldugumuzu ve nereye gelin gittigimizi yazalimmi ne dersiniz. hadi ben basliyorum.
ben HATAY liyim NEVSEHIR lilere gelin gittim.
canim hosgeldin öncelikle vereliniortak bende ovitrelle catlatma ignesini vurulmustum gecen ay.. igneden once yumurta gelistirici igne vuruyordum kendime göbekten :1shok: ignelerden bikac gun sonra acaip belirtiler hissetim ozellikle kasigimda egilip kalkarken olusan batmalar hep hamileligi düsündürmüstü bende mafoldumben igneden en erken 2 hafta sonra test yap oncesinde yaparsan pozitif cikabilir sonra tutmadiysa hayal kirikligina ugrama :teselli: bizde fos cikti gecen ay umarim seni hamileler diyarina yollariz :dance:
ne isteyebiliriz yimirtaci yimirta getir varsa kaydirigubbakcemile3canim gülegüle git gülegüle gel ins:lepi:kizlar haftaya turkiyeye gidyorum bir isteginiz varmibuyrunnnnnnnnn
sende gidiyorsun demek ne güzel ben gecen sene gitmistim bu sene gidemiyorum malesef:gitme:bende cok özledim ailemisenağlamaalalh baska dert vermesin onlar iyi olsunda katlaniriz herseye:gitme:ohhhne güzel boshayallersmile bende mayis gibi düsünüyorum ama bakalim hihoyyyt esimi yalniz birakmak istemiyorum ama bizimkilerinde hasretine dayanamiyorum bilmiyorumkismile gitmisken de bi doktorada görün bak bakim ordakiler ne dicek bebek icin sempatiksalakcinni
aanaaaaa bacim biz hemsomusuz giiiiiiii ben fransa dogumluyum ama biz hatayaliyiz iskenderunda halam var. kazamizda ALTINOZU. bilyonmu giiii orayi?
insallah kalirsin canim dualarim seninle bende nisani bekliyorum hayirlisiyla keske bende hersene gidebilsem ama malesef ins ikinci melegimle giderim allahim hakkimizda hayirlisini versin canim:1hug:SEYDAMcim mayisa kadar hamile kalirimda gitmemm insaallaaaaaaaaah zemuszemus bende gecen sene agustos ayinda gittim gene gidesim var ama bakalim yerimseniben
allah yardimciniz olsun ins bu sefer tutmustur benim ilk olacak catlatma ignesi ile hamilelik nisan ayini bekliyorum normal yoldan bir saglikli oglum var 5 de düsügüm var rabbim hayirli yazilar yazsin ins a.s.merhaba arkadaşlar
bende 2 martta çatlatma iğnemi vuruldum eğer adet olmazsam 17 martta test yapılacak
günler geçmiyor malesef
bu benim 2.yumurtlama tedavim geçen ayda tedavi gördüm ama yumurtalarım malesef büyümemişti
2 sene öncede başarısız bir aşılamam var
6,5 yıllık evliyim amma yazdım be :)
Allahım hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
insallah kalirsin canim dualarim seninle bende nisani bekliyorum hayirlisiyla keske bende hersene gidebilsem ama malesef ins ikinci melegimle giderim allahim hakkimizda hayirlisini versin canim:1hug:
allah yardimciniz olsun ins bu sefer tutmustur benim ilk olacak catlatma ignesi ile hamilelik nisan ayini bekliyorum normal yoldan bir saglikli oglum var 5 de düsügüm var rabbim hayirli yazilar yazsin ins a.s.
insallah kalirsin canim dualarim seninle bende nisani bekliyorum hayirlisiyla keske bende hersene gidebilsem ama malesef ins ikinci melegimle giderim allahim hakkimizda hayirlisini versin canim:1hug:
allah yardimciniz olsun ins bu sefer tutmustur benim ilk olacak catlatma ignesi ile hamilelik nisan ayini bekliyorum normal yoldan bir saglikli oglum var 5 de düsügüm var rabbim hayirli yazilar yazsin ins a.s.
ne isteyebiliriz yimirtaci yimirta getir varsa kaydirigubbakcemile3canim gülegüle git gülegüle gel ins
sende gidiyorsun demek ne güzel ben gecen sene gitmistim bu sene gidemiyorum malesef:gitme:bende cok özledim ailemisenağlamaalalh baska dert vermesin onlar iyi olsunda katlaniriz herseye:gitme:
bilmemi canim hatayin heryerini her ilcesini biliyorum olumunekankayizsmile hazirliklar bittimi yolculuk icin havasini icine doya doya cek turkiyenin
merhaba arkadaşlar
bende 2 martta çatlatma iğnemi vuruldum eğer adet olmazsam 17 martta test yapılacak
günler geçmiyor malesef
bu benim 2.yumurtlama tedavim geçen ayda tedavi gördüm ama yumurtalarım malesef büyümemişti
2 sene öncede başarısız bir aşılamam var
6,5 yıllık evliyim amma yazdım be :)
Allahım hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
kizlar nereli oldugumuzu ve nereye gelin gittigimizi yazalimmi ne dersiniz. hadi ben basliyorum.
ben HATAY liyim NEVSEHIR lilere gelin gittim.
noldu bacim pek bisi anlamadim yazindanakannehir biay söner umutlar diger ay istesende istemesende acar icindeki tomurcuklarolumunekankayizsmile sIkma canini hersey olucagina varir
bende hataylıyım arkadaslar
anaaaaa hemsolarim benimmmm kiz biz akraba felan olmiyalim. bide kardes cikyomusuzkaydirigubbakcemile3:roflol: saka saka