İnşallah doktorum vurur iğneyi ne kadara aldınız iğneyiBelki senin yumrutan gititiglnde yeteri büyüklükte ise vurabilir doktor benimki büyüktü ama 3 güm daha büyümesini istediği için eşim evde vurdu
1400 küsür canım sen kaça aldın ben zor buldumİnşallah doktorum vurur iğneyi ne kadara aldınız iğneyi
Ay vurur camın bebeğinizi düşünün eşim büyük umutlarla dualarla vurdu banaAy ne güzel inşallah benim yumurtalarda büyümüştür benim eşim asla iğne vuramaz o daha evhamlı bu konularda
Ben daha almadım doktordan habersizde almak istemiyorum kaç iğne çeşidi var peki nerede yaşıyorsunuz1400 küsür canım sen kaça aldın ben zor buldum
Kaç yumurtan vardı süreci anlatır mısınEvet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM!10. Gün betahcg 34.3 dualarınıza talibim katlanarak artsın sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin amin
Bilmiyorum ki Çarşamba günü belli olacak belki acile gidip vurdurturuz ilk defa olacağı için bilmiyoruzAy vurur camın bebeğinizi düşünün eşim büyük umutlarla dualarla vurdu bana
Yozgat ama Sivas’ta tedavi görüyorum oviterilla kullandım ben onu yazmıştı doktor yol ilaçlar epey maliyeti oldu bizeBen daha almadım doktordan habersizde almak istemiyorum kaç iğne çeşidi var peki nerede yaşıyorsunuz
Kız bende ilk kez vurdum inan acımıyor bende biraz göbüş var hahahah hissetmedim sanırımBilmiyorum ki Çarşamba günü belli olacak belki acile gidip vurdurturuz ilk defa olacağı için bilmiyoruz
İlaçlar çok pahalı ya femarayi 664 TL aldım folid plus 300 TL daha iğneside var tabiYozgat ama Sivas’ta tedavi görüyorum oviterilla kullandım ben onu yazmıştı doktor yol ilaçlar epey maliyeti oldu bize
Valla bende gobuste yok ben hissederim kesinKız bende ilk kez vurdum inan acımıyor bende biraz göbüş var hahahah hissetmedim sanırım
Benimm iş yerim var o yüzden devlet kısmen bile karıslamdı kan sulandırı folik asit b vitamini Letu bunlar 1400 tuttu iğne 1400 küsürİlaçlar çok pahalı ya femarayi 664 TL aldım folid plus 300 TL daha iğneside var tabi
Derin nefes al minigbi düşün ve vur cesaret edemiyorsan hastaneye çık ama unutma hamile kalırsak bizi neler bekliyorValla bende gobuste yok ben hissederim kesin
Ayy inşallah amin amin ne güzel konuştunuzDerin nefes al minigbi düşün ve vur cesaret edemiyorsan hastaneye çık ama unutma hamile kalırsak bizi neler bekliyoriğne ufacık kalır yanında hadi totem yapalım buraya ikimizde hamileyiz diye yazı atacağız amin amin amin 2024 yap şovunu
İğne durumunu da yaz mutlaka yumurtalarını falan umut oluruz birimize bu dönemde insan istiyor ki güzel sözler duysunn ben çok umutluyum burda çok yazı okudum fazla imsan var böyle hamile kalan bizde onlardan biriyizAyy inşallah amin amin ne güzel konuştunuzburaya yazarım kesinlikle
Dediğim gibi benim tüp bebek tedavisiydi, 1 yumurtam gelişti 5-6 gün sonrası ilaçlarla olgunlaştırıldıktan sonra toplandı çok şükür ki içi boş çıkmadı, endişe ediyordum haliyle 1 tane olunca çünkü ultrasonda görünen o doktorun saydığı foliküllerin hepsinin içi dolu olmayabiliyormuş boşta çıkabiliyormuş, bu aşamayı da atlattıktan sonra bir oh çektim ve eşimden alınan örnek ile döllendirme yapıldı çok şükür döllendi ve 3. Gün taze transfer yapıldı. Süreç acabalarla geçti anlayacağın. İşin maddi boyutunu söyleyecek olursam yumurtası çok çıkan da , benim gibi tek yumurtası çıkan da tedavi için aynı parayı veriyor dolayısıyla en başta bir adet yumurta olunca acaba dedik yaptırmasak mıKaç yumurtan vardı süreci anlatır mısın
Canım ben tüp bebek değil de direk iğne ve normali değerlendirme dediğin gibi bi yumruta bi sprem hamilesin evladına sağlıkla kavuş bana da dua et 5 yumrtadan biri mutlak ki doludur aminDediğim gibi benim tüp bebek tedavisiydi, 1 yumurtam gelişti 5-6 gün sonrası ilaçlarla olgunlaştırıldıktan sonra toplandı çok şükür ki içi boş çıkmadı, endişe ediyordum haliyle 1 tane olunca çünkü ultrasonda görünen o doktorun saydığı foliküllerin hepsinin içi dolu olmayabiliyormuş boşta çıkabiliyormuş, bu aşamayı da atlattıktan sonra bir oh çektim ve eşimden alınan örnek ile döllendirme yapıldı çok şükür döllendi ve 3. Gün taze transfer yapıldı. Süreç acabalarla geçti anlayacağın. İşin maddi boyutunu söyleyecek olursam yumurtası çok çıkan da , benim gibi tek yumurtası çıkan da tedavi için aynı parayı veriyor dolayısıyla en başta bir adet yumurta olunca acaba dedik yaptırmasak mı
Sonra da bunun gereksiz bir düşünce olduğunu, denememiz gerektiğini düşündük. Sonuçta tek yumurta tek sperm gerekiyor bebek için benim sürecim bu şekilde idi
Dualarım seninle bu konuda çaba gösteren senin ve herkesin Allahım yüzünüzü bir an önce güldürsün sağlıkla kavuşalım bebişlerimize amin canımCanım ben tüp bebek değil de direk iğne ve normali değerlendirme dediğin gibi bi yumruta bi sprem hamilesin evladına sağlıkla kavuş bana da dua et 5 yumrtadan biri mutlak ki doludur amin
Yazicam inşallah bende çok stresli geçiyor ama sizinle konuştukça o stresim azaldı gerçekten inşallah bizde hamiş oluruzİğne durumunu da yaz mutlaka yumurtalarını falan umut oluruz birimize bu dönemde insan istiyor ki güzel sözler duysunn ben çok umutluyum burda çok yazı okudum fazla imsan var böyle hamile kalan bizde onlardan biriyizyaşın kaç bu arada
Sen hastaneye gittkten sonra yaz sürekli burdan. Bende yazarım senin moralin iyi olsun bende iyi olurum destekleşirizYazicam inşallah bende çok stresli geçiyor ama sizinle konuştukça o stresim azaldı gerçekten inşallah bizde hamiş oluruz25 yaşındayım
Muayene ücretiniz ne kadarBenimm iş yerim var o yüzden devlet kısmen bile karıslamdı kan sulandırı folik asit b vitamini Letu bunlar 1400 tuttu iğne 1400 küsür