Ya benim adetten öncede akıntım oluyor diye çok heveslenmek isteYok hamilelik için canım
Lütfen dua edin benim için insllh gebeyimdirCanım benimde oluyordu zaten hamilelikle adet belirtileri inan aynı yani bende aynıydı ağlıyordum adet olucam çabalarım boşa gitti diye olmadım
İnşallah canım Allah yardımcın olsun akıntına bak bi böyle elinde parmaklarının arasında uzuyorsa baya o gebelik akıntısı farkı oYa benim adetten öncede akıntım oluyor diye çok heveslenmek iste
Lütfen dua edin benim için insllh gebeyimdir
Galiba adet olacam 13gundur iğneyi yapmışım bu gün sabahtan adet öncesi sancılar gibi belima bacaklarıma sancı vuruyorİnşallah canım Allah yardımcın olsun akıntına bak bi böyle elinde parmaklarının arasında uzuyorsa baya o gebelik akıntısı farkı o
Yine olmadı galibaGaliba adet olacam 13gundur iğneyi yapmışım bu gün sabahtan adet öncesi sancılar gibi belima bacaklarıma sancı vuruyor
Kan verdim yarın çıkacak ama evde test yaptım tek çizgi olmadı yani bu defadaYine olmadı galiba
Sonucun belli oldumu cnm
Bende 10. Gün kaset tipi test yptim negatif çıktı sanırım bendede olmadı yada erken mi uptim blmiyorumYine olmadı galiba
Kan sonucu yarın çıkacak ama ben evde test yaptım o tek çizgi net tek çizgiyiSonucun belli oldumu cnm
Benim13.gunum su bu günBende 10. Gün kaset tipi test yptim negatif çıktı sanırım bendede olmadı yada erken mi uptim blmiyorum
Hayırlısı olsun cnm bnde sanırım aynıKan verdim yarın çıkacak ama evde test yaptım tek çizgi olmadı yani bu defada
Hayırlısı artık ya klomen kullandın demiBenim13.gunum su bu gün
OvitrelleHayırlısı olsun cnm bnde sanırım aynı
Hayırlısı artık ya klomen kullandın demi
İğneyi demiyorum klomen mı kullandın ilacOvitrelle
İlaç kullanmadım sadece iğne yaptimİğneyi demiyorum klomen mı kullandın ilac
Sade iğne hiç işe yaramaz canım hemde hiçİlaç kullanmadım sadece iğne yaptim
Ya şöyle çok bilmiş bilmiş neden insanların umutlarının içine ediyorsunuz acaba ? Hanımefendinin zaten yumurtaları gelişiyorsa gelişme ve büyümede bir sorun sıkıntı yok ama çatlama da sıkıntı varsa neden yumurta geliştirici ilaç tedavisi versin ki doktor. Çatlama iğnesi verecek tabi ki. Bu platformda herkes doktor olmuş maşallah 3 kere femera kullanınca şaka gibisiniz. Bu dönemde en önemli şey moral insanların moralini bozmayın lütfen işe yaramaz olmaz vs diyerek.Sade iğne hiç işe yaramaz canım hemde hiç
Dua edin lütfen benim icinYa şöyle çok bilmiş bilmiş neden insanların umutlarının içine ediyorsunuz acaba ? Hanımefendinin zaten yumurtaları gelişiyorsa gelişme ve büyümede bir sorun sıkıntı yok ama çatlama da sıkıntı varsa neden yumurta geliştirici ilaç tedavisi versin ki doktor. Çatlama iğnesi verecek tabi ki. Bu platformda herkes doktor olmuş maşallah 3 kere femera kullanınca şaka gibisiniz. Bu dönemde en önemli şey moral insanların moralini bozmayın lütfen işe yaramaz olmaz vs diyerek.
Kan sonucun çıkmış e nabizda baktım negatif bu gün 14günYani benim adetime daha 6gun var ama şuan olacakmisim gibi çok fazla sancım var sancidan duramıyorum iğne yüzünden mi erken oluyorum