Çatlatma iğnesi 9.gun

merhaba hanımlar hepimiz birbirimize umut olur ve güzel haberler veririz umarım 🙏 ben 9 gün 100 doz gonal f kullandım. dün de ovitrellemi yaptım. doktor 3 gün ilşki önerdi ve progestan yazdı sonrasında da onu alıcam. Sizlere de yazıldı mı? lütfen güzel haber alanlar yazsın.

Kızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var ve aşırı gaz sorunum var . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra ağrı kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ? Ama aşılama olacağı yani çatlatmanın beklendiği günde ağrım oldu çatlamasa olmaz gibi

Kızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var ve aşırı gaz sorunum var . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra ağrı kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ? Ama aşılama olacağı yani çatlatmanın beklendiği günde ağrım oldu çatlamasa olmaz gibi
bence olabilir ☺️doktor bana da 12. Gunu test yaptirmami soyledi senin zaman coktaaaan gecmis bile 😇ins seni mutlu edecek bir haber alirsin🙏

Kizlar bu haberler biraz moralimi bozdu ama napalim denicez yine.. bu arada hsg yaptirdiniz mi mutlaka yaptirin.

Kizlar aranizda bana yardimci olabilecek varmi?Durumum şu şekilde. Doktorum femera verdi kullandiktan sonra 21. Gun gel dedi kontrole gittim ve ovitrelle vuruldum. Şimdi sorum şu bu esnada arada catlayan yumurta olduysa ve rahme yerlestiyse doktor bunu ultrasonda anlayabilirmi? Yoksa bir ay icinde 1 catlama gerceklestiginde gelismis tum yumurtalar ayni andami salirinir? Bu arada doktor bana gelisen tek yumurtam oldugunu soyledi ve onun icin deneme yapacagiz.

Kizlar aranizda bana yardimci olabilecek varmi?Durumum şu şekilde. Doktorum femera verdi kullandiktan sonra 21. Gun gel dedi kontrole gittim ve ovitrelle vuruldum. Şimdi sorum şu bu esnada arada catlayan yumurta olduysa ve rahme yerlestiyse doktor bunu ultrasonda anlayabilirmi? Yoksa bir ay icinde 1 catlama gerceklestiginde gelismis tum yumurtalar ayni andami salirinir? Bu arada doktor bana gelisen tek yumurtam oldugunu soyledi ve onun icin deneme
Ne zaman çatlatma iğnesi oldun canım

Merhaba, bende bu ay beş gün gunde iki kere femera kullandim ve ayin 6 sinda ovitrelle iğne oldum, igne gününü saymazsam bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim olmadi bugune kadar, sağ kasığımda hafif batma dışında. Az önce hamilelik testi denedim ve tek çizgi çıktı, igne bu surede vücuttan atılabilir mi, sizde durumlar nasıl

Biri acil bana yardımcı olurmu 2eylulde ovitrelle yaptım 14gun sonra adet oldum . Bu ay da 2gun gecikti tahlil verdim 628cikti sonucum iğneye bağlı değildir degilmi

X