Kisiden kisiye degisir ama Catlatma ignesi vuruldukdan 14 gun sonra adet olunurÇatlatma iğnesi yaptım çok ciddi yan etkiler gördüm .bu gün 9.cu gün sanki adet olacakmisim gibi bacaklarda ve belimde ağrı var goguslerimde kaşınıyor adet belirtileri gibi ama adet olmama daha 10gun var sizce sebebi nedir lütfen yardımcı olun
Bende kan olmadı ama iki gündür iç camasirim böyle çok açık kahverengi leke oluyor ama çok azCanım kanamam oldu mu bir iki damla bende 5 Eylül'de vuruldum iğne iki damla açık kahverengi akıntı geldi kan gibi ama rengi açık böyle neden oldu acaba sendede oldumu ve iğneyi vururken kaç cm di yumurtan
Bnde aynı doktora geldim şimdi sorcam 7.gunum benimde bugünBende kan olmadı ama iki gündür iç camasirim böyle çok açık kahverengi leke oluyor ama çok az
Valla bilmiyorum ya benim adetime daha 9 gün var sancılarım da çokBnde aynı doktora geldim şimdi sorcam 7.gunum benimde bugün
Benim de sabah uyandik kahvalti yaptım midem bualndi bı an kuscaktim hatta anlamaidmValla bilmiyorum ya benim adetime daha 9 gün var sancılarım da çok
Benimde ara ara bulandim oluyor ama valla artık heveslenmiyorumBenim de sabah uyandik kahvalti yaptım midem bualndi bı an kuscaktim hatta anlamaidm
Doktor ne dedi yazsan banaBnde aynı doktora geldim şimdi sorcam 7.gunum benimde bugün
Yazcam canım 1.30 ta randevumDoktor ne dedi yazsan bana
Tamam insllh gebesindir insllhYazcam canım 1.30 ta randevum
Sende ins canımTamam insllh gebesindir insllh
Amin aminSende ins canım
Canım cikrim doktordan muayane etmedi şuan gebelik testi alsam pozitif çıkar iğneden dolayı o yüzden beklicez dedi ama eğer ki iğne vurulmasaydin bu lekelenmesen dolayı direk gebelik testi allirdim senden dedi yerleşme kanaması olabilir dediAmin amin
Canımerhaba. Test yaptın mı sonucun bellimi merak ettimdeÇatlatma iğnesi yaptım çok ciddi yan etkiler gördüm .bu gün 9.cu gün sanki adet olacakmisim gibi bacaklarda ve belimde ağrı var goguslerimde kaşınıyor adet belirtileri gibi ama adet olmama daha 10gun var sizce sebebi nedir lütfen yardımcı olun
Daha yapmadım cnmCanımerhaba. Test yaptın mı sonucun bellimi merak ettimde
Şuan yapsan kesin sonuç alırsınDaha yapmadım cnm